Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miło czyta się takie wieści!!!Pozdrawiamy Zoykę i jej nową rodzinę! anett,zajrzałam na wątek z twojego offa,Te dwa ONki-PRZESLICZNE! Taygo,a sunia razem z tym wozem na zdjęciu znaleziona?(ma sie rozumieć) :)

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andziolek_83 napisał(a):
Ps. tayga niecierpliwie czekam na następne spotkanie Cudowna Kobietko ;):*

Ale komplement wspaniały, dziękuję :loveu:
Stawię się przy najbliższej okazji :lol:

arim napisał(a):
Taygo,a sunia razem z tym wozem na zdjęciu znaleziona?(ma sie rozumieć) :)

Gdyby wszystkie znajdy miały taki posag to byłybyśmy bogate!!!
Malutkiej robiłam fotki przy "czymś" żeby było widać jej wielkość.
Na jej wątku wkleję dzisiejsze fotki. To cudowna dziewczynka!

Posted

Gabi oczywiście Zoya została ucałowana :)
Wczoraj cały dzień spędziłyśmy na wsi, wybiegała się, nawet poznała nową koleżankę Sarę-posokowca hanowerskiego (pies moich rodziców) z którą ochoczo się bawiła...troche rozrabiały w ogrodzie (mama pozbyła się kilku sadzonek ogórków ;) ) Zoyka wygląda na przeszczęśliwą, byłyśmy też nad jeziorem ...woda to jej żywioł tylko zobaczyła jeziorko odrazu był wielki skok i pływanie:) Zszokowało mnie to że nawet z wiejskiego podwórka trzeba było z nią wyjść na spacer żeby załatwiła swoje potrzeby....Cud nie pies:loveu: Pozdrawiam wszystkich:)
Ps. następnym razem postaram się o foteczki:razz:

Posted

Witaj Aniu na dogomanii.:lol:
Zoya to rzeczywiscie cudowny pies i od pierwszej chwili zazdroscilam temu, u kogo zamieszka na zawsze. Ja tez mam ONeczke, ktorą bardzo kocham, ale na pewno nie posiada ona tyle zalet co Zoyka. Oczywiscie, to tez przygarnieta sierota, wiec wybaczam jej wszystkie niedoskonalosci.:lol:
Ale Zoyka, to chyba psi ideał.. Zycze Wam wiele, wiele szczescia. Na zawsze.:loveu:

Posted

Bela Zoya to 100% psi ideał :) Ania ma wielkie szczęście, że jest Jej Panią :)
u nas szalała z wodą z węża więc nie dziwię się, że tak chętnie pływała :)
Cieszę się bardzo :)

Posted

Zoyka dzisiaj będzie miała zabieg. Trzymajcie kciuki!!!

I pokażę Wam jeszcze kruszynkę w bardzo złym stanie.
Nie wiem jak tego daokonałam, ale w dobę po znalezieniu Mini znalazła się w klinice we Wrocławiu.
http://www.dogomania.pl/threads/209556-Skatowana-skazana-na-spalenie-kilkutygodniowa-MINI-ISIA-błaga-o-wsparcie

a może komuś potrzebny fajny pojemnik na karmę?
http://www.dogomania.pl/threads/209578-2-lux-pojemniki-na-karmę-rc-dla-skatowanej-przypalonej-mini-ze-śmieci-do-19.06

Posted

Witajcie Robaczki:) Zoya juz po zabiegu :) Niedawno wróciłam z nią z kliniki. Na razie jeszcze dosypia ale wszystko poszło rewelacyjnie i szybko... jest twarda z kliniki wyszła o własnych siłach po 1,5 godzinie od zabiegu :) Teraz kilka dni podawania leków i bedzie dobrze. Cieszę się że juz po wszystkim.

Posted

Tez bardzo sie ciesze, ze Zoyka juz po zabiegu.:lol:
Na pewno bedzie sie jeszcze źle czula, gdy leki przestana dzialac. Moja sunia miala kryzys dopiero na drugi dzien, nie chciala jesc, wymiotowala i w efekcie gnalam powtornie do kliniki, bo spanikowałam. Mam nadzieje, ze u Zoyki obejdzie sie bez takich atrakcji. Ale trzeba obserwowac.
Trzymajcie sie Dziewczyny:lol:

Posted

Zoya była operowana w dobrej klinice...
Są rewelacyjni pod względem medycznym, ale cennik ustalają indywidualnie.
W rozmowach z Anią było 250 - 300 zł jak dobrze pamiętam. A po wszystkim "skroili" 400.
Wcześniej przelałam Ani 250 zł.

Na koncie Zoyki zostało 63 zł. Co mam zrobić z tą kwotą?

Posted

tayga napisał(a):

Na koncie Zoyki zostało 63 zł. Co mam zrobić z tą kwotą?

Taygo, wiesz przeciez, ze bid na dogo nie brakuje. Moja niesmiala sugestia, to tylko taka, aby przekazac jakiemus ONkowi w potrzebie.
Ale ostateczna decyzja nalezy do Ciebie.

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny PILNIE domu szuka Zora - może nie tak piękna ale równie cudowny charakter jak Zoya !!!

Zora ma 4 lata, została porzucona przez właścicielkę, która wyjechała za granicę.

Suczka jest grzeczna, spokojna, nauczona żyć w domu.

Wychowywała się od małego przy dzieciach, nie robi też krzywdy innym zwierzętom, jest bardzo karna i posłuszna.
Potrafi zostawać sama w domu, nie niszczy, nie brudzi, nie jest kłopotliwa.

Z domu trafiła tymczasowo do chłopa na łańcuch; zostanie wydana na łańcuch lub do rodzenia szczeniaków jak tylko trafi się ktoś chętny
:-(

http://www.dogomania.pl/threads/211573-ONka-Zora-z-domu-na-%C5%82a%C5%84cuch-!!!!-B%C5%82agamy-o-DT-DS-og%C5%82oszenia

Błagam o pomoc dla suni!!!:-(:-(:-(