Czorcik Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 no niech ona się opanuje trochę , ludzi straszy , a przecież musi iść do domku . trzeba z nia poważną rozmowę resocjalizacyjną przeprowadzić :) Quote
Czorcik Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 aktywowałam ogłoszenia dla Milki , i dzisiaj dostałam maila w tej sprawie. Pani pytała czy Milka znosi towarzystwo innych psów , bo ma dwa yorki i ON-ke (młoda ) napisalam , że tak . Napisałam również że Milka jest po przejściach i trzeba dac jej szanse zaprzyjaźnić się . A także podalam Luka twój numer telefonu jak by pani miala więcej pytań , oraz pozwoliłam sobie zaprosić do bezpośredniego kontaktu z psem . aaaa i pani pytała jeszcze czy ona się podkopuje pod płotem , więc szczerze odpisałam , że się niepodkopuje ale jeżeli jest to niski płotek to przeskoczy Quote
luka1 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:niski płotek? dobra sing-sing nie przeskoczy - chyba.Milka świetnie dogaduje się z psami, ale jak zareaguje na yorka - szczerze nie mam pojęcia. U mnie małe suczki są nie wypuszczane gdy Milka i Bunia są na podwórku - mogą zabić - szczerze. Najlepiej jak Pani by się spotkała z Milką. Quote
Czorcik Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 dlatego zaprosiłam pania do bezpośredniego kontaktu z psem :) Quote
luka1 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 no i nadal nie znalazł sie człowiek Milki. Ona jest taka piękna, czemu nikt się nie chce odważyć i ją zaadoptować? Quote
luka1 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 A Milka właśnie wyje poranną pieśń. Widocznie już pora wyskoczyć z boksu. Quote
Czorcik Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='sharka']Zapisuję sobie :)[/QUOTE] a zapisz sobie , bo suczka niesamowita :) i przepiękna Quote
sharka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Czorcik']a zapisz sobie , bo suczka niesamowita :) i przepiękna[/QUOTE] Czorcik super psy na dogo znajdujesz ;) nie dziw się że tak za Tobą trafiam ;p Quote
Czorcik Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 hhahahahha sharka własnie miałam pisać , że mnie śledzisz hahhaha ale miło Cię widzieć :) Quote
sharka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) [SIZE=2]Barb tekst dla Milki :loveu::[/SIZE] [B][SIZE=2]MILKA – młoda sunia o jedwabistej sierści szuka domu[/SIZE] [/B] [FONT=Verdana][SIZE=2]Milka jest naprawdę piękna i mądra. Ma mięciutką, jedwabistą sierść, do której z przyjemnością można się przytulać. Uwielbia zabawę, głaskanie, przytulanie. Świetnie dogaduje się z psami, nie goni kotów. Jest nauczona czystości. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Milka jest suczką młodą, około półtoraroczną, dużą i czujną. Na obcych poszczeka i postraszy, wobec "swoich" jest łagodna, grzeczna i delikatna. Ze względu na swoje przejścia, Milka nie lubi rowerów i wózków. Boi się mężczyzn i zaprzyjaźnienie z nimi wymaga chwili cierpliwości oraz chęci obu stron. Jednak wobec znanych osób jest niesamowicie przyjacielska i rozrywkowa. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Suczka obecnie znajduje się pod opieką Fundacji i przebywa w domu tymczasowym. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Ten wyjątkowy pies czeka na swojego człowieka...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Kontakt: 502 156 186 lub [/SIZE][/FONT][URL="http://javascript<b></b>:oknoAdresat('[email protected]',10,10,650,540,1);"][COLOR=windowtext][FONT=Verdana][SIZE=2][email protected][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Verdana]Miejscowość: Sochaczew, mazowieckie[/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Verdana]Szczepiona: tak, odrobaczona: tak, sterylizacja: tak[/FONT][/SIZE][/FONT] [SIZE=2][zdjęcia: str 1, post 11 i 12][/SIZE] Edited March 7, 2012 by sharka Quote
sharka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Czorcik']super Sharka , dziękuję w imieniu Milki :)[/QUOTE] to barb robi ogłoszonka, jej się należą podziękowania :loveu: ja tylko zamęt robię i knuję żeby Milkę do domu wypchnąć, to wtedy Bast większą porcję żarełka dostanie ;) Quote
barb Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Czorcik']ojojoj Barb przepraszam, wielkie dzięki :)[/QUOTE] Nie dziękuj Cioteczko bo dla Milki jeszcze nie zrobione. Postaram się w przyszłym tygodniu. :lol: Quote
barb Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='barb']Nie dziękuj Cioteczko bo dla Milki jeszcze nie zrobione. Postaram się w przyszłym tygodniu. :lol:[/QUOTE] Zrobilam jedno na tablicy. Czeka do akceptacji. Troche to dziwne, bo zawsze ukazywało sie od razu po aktywowaniu. jak zostanie zaakceptowane wkleję link. Sprzwdzicie czy w porzadku to zrobie nastepne. Ok ? Quote
barb Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='barb']Zrobilam jedno na tablicy. Czeka do akceptacji. Troche to dziwne, bo zawsze ukazywało sie od razu po aktywowaniu. jak zostanie zaakceptowane wkleję link. Sprawdzicie czy w porzadku to zrobie nastepne. Ok ?[/QUOTE] Jeszcze nie zaakceptowane... Nie rozumiem. Quote
luka1 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Wielkie dzięki. Ja już nawet nie mam siły pisać na dogo. Wczoraj doszła mi sunia, która cały czas płacze. Reszta bany stoi pod boksem i się na nią drze. Muszę uciszać ( w nocy też) małpiszony bo suczyna całkiem się wystraszy. Quote
barb Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='barb'] jak zostanie zaakceptowane wkleję link. Sprawdzicie czy w porzadku to zrobie nastepne. Ok ?[/QUOTE] [url]http://tablica.pl/offer/milka-mloda-sunia-o-jedwabistej-siersci-szuka-domu-IDPPM9.html[/url] Quote
Czorcik Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='luka1']Wielkie dzięki. Ja już nawet nie mam siły pisać na dogo. Wczoraj doszła mi sunia, która cały czas płacze. Reszta bany stoi pod boksem i się na nią drze. Muszę uciszać ( w nocy też) małpiszony bo suczyna całkiem się wystraszy.[/QUOTE] o kurcze właśnie sobie to wyobraziłam :( krzyczące szoguny Quote
luka1 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Szoguny, Bary, Wrzask jak diabli. A ona siedzi skulona i nieśmiało kiwa końcem ogonka. Quote
Czorcik Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 pierdoła Bary też jej nie odpuszcza ? no chyba , ze o już nie taka pierdółka Quote
Recommended Posts