Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aktywowałam ogłoszenia dla Milki , i dzisiaj dostałam maila w tej sprawie.
Pani pytała czy Milka znosi towarzystwo innych psów , bo ma dwa yorki i ON-ke (młoda ) napisalam , że tak .
Napisałam również że Milka jest po przejściach i trzeba dac jej szanse zaprzyjaźnić się .
A także podalam Luka twój numer telefonu jak by pani miala więcej pytań , oraz pozwoliłam sobie zaprosić do bezpośredniego kontaktu z psem .
aaaa i pani pytała jeszcze czy ona się podkopuje pod płotem , więc szczerze odpisałam , że się niepodkopuje ale jeżeli jest to niski płotek to przeskoczy

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niski płotek? dobra sing-sing nie przeskoczy - chyba.Milka świetnie dogaduje się z psami, ale jak zareaguje na yorka - szczerze nie mam pojęcia. U mnie małe suczki są nie wypuszczane gdy Milka i Bunia są na podwórku - mogą zabić - szczerze. Najlepiej jak Pani by się spotkała z Milką.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Czorcik']a zapisz sobie , bo suczka niesamowita :) i przepiękna[/QUOTE]

Czorcik super psy na dogo znajdujesz ;) nie dziw się że tak za Tobą trafiam ;p

Posted (edited)

[SIZE=2]Barb tekst dla Milki :loveu::[/SIZE]

[B][SIZE=2]MILKA – młoda sunia o jedwabistej sierści szuka domu[/SIZE] [/B]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Milka jest naprawdę piękna i mądra. Ma mięciutką, jedwabistą sierść, do której z przyjemnością można się przytulać. Uwielbia zabawę, głaskanie, przytulanie. Świetnie dogaduje się z psami, nie goni kotów. Jest nauczona czystości. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Milka jest suczką młodą, około półtoraroczną, dużą i czujną. Na obcych poszczeka i postraszy, wobec "swoich" jest łagodna, grzeczna i delikatna. Ze względu na swoje przejścia, Milka nie lubi rowerów i wózków. Boi się mężczyzn i zaprzyjaźnienie z nimi wymaga chwili cierpliwości oraz chęci obu stron. Jednak wobec znanych osób jest niesamowicie przyjacielska i rozrywkowa. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Suczka obecnie znajduje się pod opieką Fundacji i przebywa w domu tymczasowym. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Ten wyjątkowy pies czeka na swojego człowieka...[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Kontakt: 502 156 186 lub [/SIZE][/FONT][URL="http://javascript<b></b>:oknoAdresat('[email protected]',10,10,650,540,1);"][COLOR=windowtext][FONT=Verdana][SIZE=2][email protected][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Verdana]Miejscowość: Sochaczew, mazowieckie[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Verdana]Szczepiona: tak, odrobaczona: tak, sterylizacja: tak[/FONT][/SIZE][/FONT]

[SIZE=2][zdjęcia: str 1, post 11 i 12][/SIZE]

Edited by sharka
Posted

[quote name='Czorcik']super Sharka , dziękuję w imieniu Milki :)[/QUOTE]

to barb robi ogłoszonka, jej się należą podziękowania :loveu: ja tylko zamęt robię i knuję żeby Milkę do domu wypchnąć, to wtedy Bast większą porcję żarełka dostanie ;)

Posted

[quote name='Czorcik']ojojoj Barb przepraszam, wielkie dzięki :)[/QUOTE]

Nie dziękuj Cioteczko bo dla Milki jeszcze nie zrobione.

Postaram się w przyszłym tygodniu. :lol:

Posted

[quote name='barb']Nie dziękuj Cioteczko bo dla Milki jeszcze nie zrobione.

Postaram się w przyszłym tygodniu. :lol:[/QUOTE]

Zrobilam jedno na tablicy. Czeka do akceptacji.
Troche to dziwne, bo zawsze ukazywało sie od razu po aktywowaniu. jak zostanie zaakceptowane wkleję link. Sprzwdzicie czy w porzadku to zrobie nastepne. Ok ?

Posted

[quote name='barb']Zrobilam jedno na tablicy. Czeka do akceptacji.
Troche to dziwne, bo zawsze ukazywało sie od razu po aktywowaniu. jak zostanie zaakceptowane wkleję link. Sprawdzicie czy w porzadku to zrobie nastepne. Ok ?[/QUOTE]

Jeszcze nie zaakceptowane... Nie rozumiem.

Posted

Wielkie dzięki. Ja już nawet nie mam siły pisać na dogo. Wczoraj doszła mi sunia, która cały czas płacze. Reszta bany stoi pod boksem i się na nią drze. Muszę uciszać ( w nocy też) małpiszony bo suczyna całkiem się wystraszy.

Posted

[quote name='barb'] jak zostanie zaakceptowane wkleję link. Sprawdzicie czy w porzadku to zrobie nastepne. Ok ?[/QUOTE]

[url]http://tablica.pl/offer/milka-mloda-sunia-o-jedwabistej-siersci-szuka-domu-IDPPM9.html[/url]

Posted

[quote name='luka1']Wielkie dzięki. Ja już nawet nie mam siły pisać na dogo. Wczoraj doszła mi sunia, która cały czas płacze. Reszta bany stoi pod boksem i się na nią drze. Muszę uciszać ( w nocy też) małpiszony bo suczyna całkiem się wystraszy.[/QUOTE]

o kurcze właśnie sobie to wyobraziłam :( krzyczące szoguny