sharka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 tylko że brzydkie miśki akurat się synkowi podobają :( ładne w kącie leżą, to chociaż psiego przyjaciela bedą mieć ;) Quote
barb Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='sharka']tylko że brzydkie miśki akurat się synkowi podobają ładne w kącie leżą, to chociaż psiego przyjaciela bedą mieć [/QUOTE] A Dorci też nie podobają się ładne ?:lol: Kiedyś lubiła synusiowe zabawki ;) Quote
barb Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Przed chwilą otrzymalam zapytanie z tablicy o Milusie. Kopiuję "Dzień dobry, Czy sunia lubi koty? Jest wzrostu przed kolano, czy za? Pozdrawiam, Kasia" Postaram się przesłać je na mail fundacji Nero wraz z adresem mailowym P.Kasi. Quote
sharka Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 a ja zrobiłam misiowi operację i usunęłam kuleczki, jest w drodze do luki1 razem z różowym misiem dla Milki ;) Quote
sharka Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='luka1']Tak, tylko Milka nie może mieć dostępu do kotusiów, ani do innych małych zwierzaków. Może nie wynika to z agresji, ale lubi sie bawić czymś kosmatym. Tak więc drób i małe pieski - nie wiem czemu szczególnie rude - odpadają.[/QUOTE] barb Milka do kotów nie może być :( Quote
barb Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='sharka']barb Milka do kotów nie może być :([/QUOTE] Ale może da się innym zwierzakiem Panią zainteresować ? Quote
barb Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Wznowione ogłoszenie Milki:lol: [url]http://www.adopcje.org/adopcja75816.html[/url] Quote
luka1 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Tak jak mówiła - miśki muszą być bardzo zniszczone bo inaczej nie mogę patrzeć im w oczy. Paczka dotarła i ... Nie ja nie mam sumienia dac te biedaki na rozszarpanie. Z resztą pokażę Wam te biedaki jak zrobię fotki. Siedzę i spać nie mogę. Milka chyba też bo ujada w boksie. Jakieś zwierze pod krzesłem straszne skażenie przeprowadza - co one żrą, że tak cuchnie? Aha, to mój nowy przybytek - wrócił po roku z adopcji. Ciągle za mną łazi, musi leżeć tam gdzie ja jestem, ale bączki ma straszne. Quote
barb Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='luka1']Tak jak mówiła - miśki muszą być bardzo zniszczone bo inaczej nie mogę patrzeć im w oczy. Paczka dotarła i ... Nie ja nie mam sumienia dac te biedaki na rozszarpanie. Z resztą pokażę Wam te biedaki jak zrobię fotki. [/QUOTE] Pewnie sharka znow ograbiła dziecko.;) Z ksiązeczek na bazarek chyba też ?;) Quote
sharka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 łej tam, łej tam luka nie kręć nosem ;) miśki poszyte, wzgardzone przez dziecko na stryszku leżały i mole je miały zjeść?! Na bazarach maskotek zatrzęsienie. A Milka będzie cudnie wyglądać z tym dużym różowym misiem :) ok lece otwierać bazar :] Quote
luka1 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Milka swoim zwyczajem wychodzi na spacer przez płot. Już nawet nie pyta czy może. Galopuje potem z takim małym sąsiadów, czasem się w jakimś śmierdełku wytarza. Niestety nie jest najszczęśliwsza bo musi część dnia spędzić w boksie. Gdyby miała jakiś ogród na własność... Quote
luka1 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [SIZE=5]szukam kogoś z Nowego Dworu Mazowieckiego !!![/SIZE] Quote
sharka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 napisałam na wątku "mapa dogo" prośbę o kontakt do luka1 kogoś z Nowego Dworu Maz. Quote
luka1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='_Goldenek2']Neris jest z Nowego Dworu.[/QUOTE] już do niej piszę -dzięki Quote
barb Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='_Goldenek2']Neris jest z Nowego Dworu.[/QUOTE] [quote name='luka1']już do niej piszę -dzięki[/QUOTE] I co z wizytą Luka ? Udalo się umowić ? Czy to dla Milki ? Quote
luka1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Jutro Noris będzie rozmawiała z Państwem. Zobaczymy czy Milka wreszcie znajdzie swoje miejsce. Quote
barb Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='luka1']Jutro Noris będzie rozmawiała z Państwem. Zobaczymy czy Milka wreszcie znajdzie swoje miejsce.[/QUOTE] :modla::modla::modla: Bardzo bym chciala, żeby tak sie stało. :kciuki::kciuki::kciuki: Mocno będe trzymać kciuki. Baściskowi z części ogloszę wyedytowalam ten hotel. Reszta jutro. Quote
łolkiee Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Z ostatniej chwili Mile pojechała do domku :) Quote
barb Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='łolkiee']Z ostatniej chwili Mile pojechała do domku :)[/QUOTE] Naprawdę ??? To super wiadomość . :multi: Quote
barb Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='_Goldenek2'] Powodzenia Milka :)[/QUOTE] Tak, powodzenia piesku.:hand: Trzymam kciuki za pierwsze dni w nowym domku.:kciuki: Quote
luka1 Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Trzymajcie kciuki, żeby Milka się nie wygłupiła.Pierwszy kontakt z nowymi ludźmi wypadł bardzo dobrze. Milka ich zaakceptowała, a oni byli nią chyba zachwyceni. Jeszcze tylko reakcja kotów, mam nadzieję... Orany, Milka trzymaj fason. Quote
sharka Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Trzymaj się Milka... i najlepiej z daleka od kotów ;) Quote
Recommended Posts