madzia.uje93 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No super, to jak nie wizyta to może zdjęcia?:D Quote
kimiji Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 madzia.uje93 napisał(a):No super, to jak nie wizyta to może zdjęcia?:D No właśnie, zdjęcia narazie starczą na zaspokojenie ciekawości ;) Quote
saphira18 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 kimiji napisał(a):No właśnie, zdjęcia narazie starczą na zaspokojenie ciekawości ;) oj na to niestety musicie cierpliwie poczekać:) dopiero na wizycie... nie chciałam już pana męczyć o zdjęcia;) Quote
smillea Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A co słychać u tego rudego, słodkiego sierściucha :cool3:?? Quote
saphira18 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 smillea napisał(a):A co słychać u tego rudego, słodkiego sierściucha :cool3:?? dobre pytanie;) po sesji na pewno zadzwonię i może na wizytę się umówię? ... chociaż pogoda mogłaby być lepsza:D Quote
smillea Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aj tam - pogoda.... dla szczęśliwych sierściuchów to sama radość! Kiedy mają się w takim cudnie zimnym, mokrym albo puchatym i takim.....takim...:razz: śnieżnym, śniegu tarzać??? Toż to czysta przyjemność ;). Oczywiście po sesji c zekamy na super info :lol: Quote
saphira18 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 smillea napisał(a):Aj tam - pogoda.... dla szczęśliwych sierściuchów to sama radość! Kiedy mają się w takim cudnie zimnym, mokrym albo puchatym i takim.....takim...:razz: śnieżnym, śniegu tarzać??? Toż to czysta przyjemność ;). Oczywiście po sesji c zekamy na super info :lol: ach.. czekam na końcówkę bo nie wiem czasami za co się zabrać;) Gosiu napisz jakie dni by ci pasowały na wizytę na PW albo maila:) nie wyobrażam sobie żeby ciebie nie było:) Ojcik i ewes również zapraszam:D ostatni egzamin mam 6 więc 7 będę dzwonić i umawiać wizytę... tylko poproszę o ładną śnieżną pogodę:) Quote
saphira18 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 pamiętacie Gabi? musicie:evil_lol: a dzisiaj nas odwiedziła w schronisku! zmieniła troszkę kolory, ma dłuższe futerko, przytyła - ale to cały czas ta sama Gabi:) może nie czuła się komfortowo(podkulony ogon), bo raczej wracać nie chciała ale poznała mnie, ewes, Marzenę i Ojcik:) Gabrysia podobno nie spuszcza właścicieli z oczu, razem z panem jest pracy i gdy je się nudzi przychodzi i nie daje panu pracować:lol: ale jak tu jej nie kochać! Marzenie dziękujemy za zdjęcia:) Mamusi swojej nie poznała... baa nawet zawarknęła, no ale wybaczamy! a to mamusia która też nas dzisiaj odwiedziła ja jej nie poznałam:evil_lol: ale to Kesula Quote
rita60 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Cudne, rodzinne odwiedziny:multi:serce rośnie,gdy się ogląda foty szczęśliwych psiaków:loveu: Quote
smillea Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Jaki z Gabi sierściuszek przy mamusi :eviltong:. Może i Gabi nie czuła sie komfortowo (co pokazują położone po sobie uszka) ale mordka roześmiana. Super wygląda, a najważniejsze, że jest szczęśliwa z wzajemnością :lol:. Oj, jak mi szkoda, że nie zdążyłam zobaczyć mordeczki...:roll: Quote
Recommended Posts