Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kimiji napisał(a):
No właśnie, zdjęcia narazie starczą na zaspokojenie ciekawości ;)

oj na to niestety musicie cierpliwie poczekać:) dopiero na wizycie... nie chciałam już pana męczyć o zdjęcia;)

• 2 months later...
Posted

smillea napisał(a):
A co słychać u tego rudego, słodkiego sierściucha :cool3:??

dobre pytanie;) po sesji na pewno zadzwonię i może na wizytę się umówię? ... chociaż pogoda mogłaby być lepsza:D

Posted

Aj tam - pogoda.... dla szczęśliwych sierściuchów to sama radość! Kiedy mają się w takim cudnie zimnym, mokrym albo puchatym i takim.....takim...:razz: śnieżnym, śniegu tarzać??? Toż to czysta przyjemność ;).

Oczywiście po sesji c zekamy na super info :lol:

Posted

smillea napisał(a):
Aj tam - pogoda.... dla szczęśliwych sierściuchów to sama radość! Kiedy mają się w takim cudnie zimnym, mokrym albo puchatym i takim.....takim...:razz: śnieżnym, śniegu tarzać??? Toż to czysta przyjemność ;).

Oczywiście po sesji c zekamy na super info :lol:

ach.. czekam na końcówkę bo nie wiem czasami za co się zabrać;)
Gosiu napisz jakie dni by ci pasowały na wizytę na PW albo maila:) nie wyobrażam sobie żeby ciebie nie było:)
Ojcik i ewes również zapraszam:D
ostatni egzamin mam 6 więc 7 będę dzwonić i umawiać wizytę... tylko poproszę o ładną śnieżną pogodę:)

• 3 months later...
Posted

pamiętacie Gabi? musicie:evil_lol:
a dzisiaj nas odwiedziła w schronisku! zmieniła troszkę kolory, ma dłuższe futerko, przytyła - ale to cały czas ta sama Gabi:)
może nie czuła się komfortowo(podkulony ogon), bo raczej wracać nie chciała ale poznała mnie, ewes, Marzenę i Ojcik:)
Gabrysia podobno nie spuszcza właścicieli z oczu, razem z panem jest pracy i gdy je się nudzi przychodzi i nie daje panu pracować:lol: ale jak tu jej nie kochać!
Marzenie dziękujemy za zdjęcia:)

Mamusi swojej nie poznała... baa nawet zawarknęła, no ale wybaczamy!
a to mamusia która też nas dzisiaj odwiedziła

ja jej nie poznałam:evil_lol: ale to Kesula

Posted

Jaki z Gabi sierściuszek przy mamusi :eviltong:.
Może i Gabi nie czuła sie komfortowo (co pokazują położone po sobie uszka) ale mordka roześmiana.
Super wygląda, a najważniejsze, że jest szczęśliwa z wzajemnością :lol:.

Oj, jak mi szkoda, że nie zdążyłam zobaczyć mordeczki...:roll: