Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj znaleziono wyrzuconego psiaka (suczka, około 1,5 miesiąca na oko, coś mieszanego z wyżłem). PILNIE POSZUKUJĘ kogoś odpowiedzialnego, kto się nią zaopiekuje i zapewni dobry dom (oraz nie wyrzuci jak trochę podrośnie)!!! Psina obecnie jest w schronisku.

Można podrzucić go w okolicach Strzelina/Brzegu/Oławy/Wrocławia i też do Warszawy.

[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=116952778386667&set=a.111070755641536.19208.100002158362049&type=1&theater[/url]

Posted

sliczna psina, moge porobic jej ogloszenia dzisiaj wieczorkiem...
mam pare pytan:
jaki kontakt podawac?
szukasz jej dt lub ds?
w jakim schronie przebywa?
i to chyba tyle :)

Posted

Kontaktować można się ze mną przez PW lub na maila [email][email protected][/email] albo z kolegą z fb , który dał ogłoszenie.
Szukamy jej domu na stałe , ale dom tymczasowy też był by dobry ponieważ ona jest w schronisku i nie chcemy żeby się tam zepsuła. Niech się od małego uczy socjalizować. Jeśli chodzi o schronisko to w w Dzierżoniowie . Jak już pisałam jest możliwość dowiezienia do Strzelina/Brzegu/Oławy/Wrocławia i też do Warszawy.