Ewa Gałązka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bieduleczka- taka śliczna, żółciutka. Misiaczek taki............. Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Witamy...Witamy.... Muffinka dzis pojechała do DOMU TYMCZASOWEGO...lekko przestraszona..ale jak pozna DOM i mieszkańców to już jej strach odejdzie.... malo tego..jak jechalyśmy z kamą na spotkanie i przekazanie psów to zgarnełyśmy z ulicy sunie /8 mc - szczylkowa panienika, co ją kawalerowie juz molestowali!!!! bezowy pręgusek..co było robić!!!/ no i szukamy miejsca dla małej..bo jak narazie pojechała na AWARYJNY DT do Muffinki domu...ale mocno awaryjny Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Muffa dumnie opuszcza box pożegnanie mała konsumpcja przed drogą :)) Quote
kama210 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Muffka to przylepa jakich mało ... liże po buzi ... chce wpakować swoje okrągłe ciałko na kolanka ... kocha wszystkich od pierwszego wejrzenia ... taka poczciwa, kochana kluska ... Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='kama210']Muffka to przylepa jakich mało ... liże po buzi ... chce wpakować swoje okrągłe ciałko na kolanka ... kocha wszystkich od pierwszego wejrzenia ... taka poczciwa, kochana kluska ...[/QUOTE] ja ci dam..okrągłe ciałko..kluske... ona sie odchudzi :) i bedzie jak chart :P Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='kama210']kochanego ciałka nigdy za wiele :eviltong::p[/QUOTE] jakies insynuacje ?? Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 muffa już po kapieli... po podrózy poleżała pod drzewem - na trawie..mam fote..nie wiem jak zgrac z mojej zabytkowej komórki :) Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Muffa po kapieli i czesaniu zmalała:P Quote
kama210 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='anita_happy']muffa już po kapieli... po podrózy poleżała pod drzewem - na trawie..mam fote..nie wiem jak zgrac z mojej zabytkowej komórki :)[/QUOTE] wyślij mi ...ja zgram ... [quote name='anita_happy']Muffa po kapieli i czesaniu zmalała:P[/QUOTE] jakoś nie wierzę .... ona taka fajna kluska ... Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 nie da się wysłac - na zabytku pisze - brak pamieci TY nawet w Swietego mikołaja nie wierzysz :P Quote
Ewa Gałązka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Prześlę na tą ślicznotkę 20 zł. Proszę o numer konta na pw. :razz: [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
anita_happy Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Prześlę na tą ślicznotkę 20 zł. Proszę o numer konta na pw. :razz: BOZIUNIU...super... Quote
kama210 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 DT relacja Mufa wykapana i wyczesana. Lilka trochę się odprężyła, latała dzisiaj z psami po dworze. Obie sa świetne. Zgodne i wesołe. Zaczynają trochę się bawić. dzisiaj byłam z Mufa u weta, żeby ja zważyć. Kluseczka waży prawie 26 kg. Weterynarz powiedział, że może schudnąć max. 5 kg, bo ona ma taką budowę. Dodatkowo wygląda na tęższą, bo wiszą jej wymionka. Mufa nie chciała sikać na podwórko, tylko szła do kuchni i robiła kałuże. Dzisiaj siusiu wieczorem zostało na trawie. Mało jedzą. Ale Anita mówi, że one nie są zagłodzone, a ja przypuszczam, ze jeszcze dochodzi stres. Teraz Lilka spi na łóżku, a Mufka na kocyku na podłodze. Jestem pełna podziwu dla nich, bo są bardzo dzielne. Wielki plus dla dziewczyn, to jeszcze fakt, że nie ganiają kotów.:) zdjęcia zaraz Quote
anita_happy Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Prześlę na tą ślicznotkę 20 zł. Proszę o numer konta na pw. :razz: [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] to są dwa muffiny :))) jedne rudy drugi w niebieskich dresach Quote
kama210 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='anita_happy']to są dwa muffiny :))) jedne rudy drugi w niebieskich dresach a umiesz się tak wyciągnąć ?? :) :evil_lol: tak też jest fajnie Quote
anita_happy Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 fochu napisał(a):klusia! :) fajting...jaka klusia:)) jak juz to puszysta:) aha..o niej mówisz czy o mnie i moich dresach Quote
fochu Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 anita_happy napisał(a):fajting...jaka klusia:)) jak juz to puszysta:) aha..o niej mówisz czy o mnie i moich dresach heheheh o niej :) dobra żadna klusia muffinka wygląda tak jak na muffinkę przystało :D słodkie dziewczę ! Quote
kama210 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 fochu ,,, Ty chyba lubisz pręguski .... może się skusisz ?? nasz nowy "nabytek" ... http://www.dogomania.pl/threads/207581-*Ona-jak-TYGRYSEK-WYRWANA-z-cieczkowej-watachy...teraz-odsypia-8-mc-horroru-na-ulicy* Quote
fochu Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='kama210']fochu ,,, Ty chyba lubisz pręguski .... może się skusisz ?? nasz nowy "nabytek" ... http://www.dogomania.pl/threads/207581-*Ona-jak-TYGRYSEK-WYRWANA-z-cieczkowej-watachy...teraz-odsypia-8-mc-horroru-na-ulicy* Kama210 kocham pręgowane ! A ta by się pięknie zgrała z moim bo taka jasna :D dawaj ją do mnie ;) Quote
anita_happy Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 fochu napisał(a):Kama210 kocham pręgowane ! A ta by się pięknie zgrała z moim bo taka jasna :D dawaj ją do mnie ;) chcesz i masz:) hihihih Quote
fochu Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 anita_happy napisał(a):chcesz i masz:) hihihih boska jest ! a poważnie jakieś ogłoszenia,baner dla panienki robić? Gdyby nie zdrowy rozsądek,2 koty,pies i fretka i mieszkanie w bloku na 8 pietrze na 41 metrach kwadratowych to bym ją brała :) Quote
Recommended Posts