Jump to content
Dogomania

Muffka- biszkoptowa sunia...W DOMU - ale nie zapeszamy...dogaduje sie!

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy...Witamy....

Muffinka dzis pojechała do DOMU TYMCZASOWEGO...lekko przestraszona..ale jak pozna DOM i mieszkańców to już jej strach odejdzie....

malo tego..jak jechalyśmy z kamą na spotkanie i przekazanie psów to zgarnełyśmy z ulicy sunie /8 mc - szczylkowa panienika, co ją kawalerowie juz molestowali!!!! bezowy pręgusek..co było robić!!!/ no i szukamy miejsca dla małej..bo jak narazie pojechała na AWARYJNY DT do Muffinki domu...ale mocno awaryjny

Posted

Muffka to przylepa jakich mało ... liże po buzi ... chce wpakować swoje okrągłe ciałko na kolanka ...
kocha wszystkich od pierwszego wejrzenia ...
taka poczciwa, kochana kluska ...

Posted

[quote name='kama210']Muffka to przylepa jakich mało ... liże po buzi ... chce wpakować swoje okrągłe ciałko na kolanka ...
kocha wszystkich od pierwszego wejrzenia ...
taka poczciwa, kochana kluska ...[/QUOTE]
ja ci dam..okrągłe ciałko..kluske...

ona sie odchudzi :) i bedzie jak chart :P

Posted

[quote name='anita_happy']muffa już po kapieli...
po podrózy poleżała pod drzewem - na trawie..mam fote..nie wiem jak zgrac z mojej zabytkowej komórki :)[/QUOTE]

wyślij mi ...ja zgram ...

[quote name='anita_happy']Muffa po kapieli i czesaniu

zmalała:P[/QUOTE]

jakoś nie wierzę .... ona taka fajna kluska ...

Posted

DT relacja

Mufa wykapana i wyczesana. Lilka trochę się odprężyła, latała dzisiaj z psami po dworze. Obie sa świetne. Zgodne i wesołe. Zaczynają trochę się bawić. dzisiaj byłam z Mufa u weta, żeby ja zważyć. Kluseczka waży prawie 26 kg. Weterynarz powiedział, że może schudnąć max. 5 kg, bo ona ma taką budowę. Dodatkowo wygląda na tęższą, bo wiszą jej wymionka.
Mufa nie chciała sikać na podwórko, tylko szła do kuchni i robiła kałuże. Dzisiaj siusiu wieczorem zostało na trawie.
Mało jedzą. Ale Anita mówi, że one nie są zagłodzone, a ja przypuszczam, ze jeszcze dochodzi stres.
Teraz Lilka spi na łóżku, a Mufka na kocyku na podłodze. Jestem pełna podziwu dla nich, bo są bardzo dzielne. Wielki plus dla dziewczyn, to jeszcze fakt, że nie ganiają kotów.:)

zdjęcia zaraz

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Prześlę na tą ślicznotkę 20 zł. Proszę o numer konta na pw.
:razz:
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

to są dwa muffiny :))) jedne rudy drugi w niebieskich dresach

Posted

anita_happy napisał(a):
fajting...jaka klusia:))

jak juz to puszysta:)

aha..o niej mówisz czy o mnie i moich dresach

heheheh o niej :)
dobra żadna klusia muffinka wygląda tak jak na muffinkę przystało :D
słodkie dziewczę !

Posted

anita_happy napisał(a):
chcesz i masz:) hihihih

boska jest !
a poważnie jakieś ogłoszenia,baner dla panienki robić?
Gdyby nie zdrowy rozsądek,2 koty,pies i fretka i mieszkanie w bloku na 8 pietrze na 41 metrach kwadratowych to bym ją brała :)