Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dziękujemy za wieści .
Są zdjęcia Gamusiowo-Kamciowe , są !
Śliczne !
Z prawdziwą przyjemnością się je oglada .
Gamusia wyglada przepięknie - chyba jej sie przytyło nieco .:cool3:
A Kraków to piękne miasto - takie magiczne . . .

Edited by pawel1w25
  • Upvote 1
Posted

Joanno dziekuje za mile PW.:loveu:
Dziekuje za zdjecia Kamci,za Wasze piekne serca..Kamcia jest tam gdzie byc powinna-we wspanialym domku z cudowymi opiekunami.:loveu:

Zuzka pewnie sie usmiecha z gory..

Posted

Pikola, Pawle - dziekuję za miłe słowa! Gamusia ma dom dzięki Wam, zawsze będę za to wdzięczna...Na pewno Krysia się stamtąd uśmiecha, tyle mi opowiadała o Gamie na fb... Rzeczywiście mój skarbek trochę przytył, bo moja siostra dobrze gotuje! Zapraszam do Krakowa, zawsze przyjaciele Gamci będa mile widziani!

Posted

Zapraszamy trójkę, cokolwiek to znaczy...;) Zapomniałam napisać, że kumpela Gamy - Limba - jest niewidoma i odkąd chodzi na spacery nie sama, tylko z Gamą, zrobiła sie pewniejsza, trzyma się koleżanki! Oczywiście chodzą na smyczach, ale na ulubionej łączce je puszczam. Zauważyłam, że na początku obie nawzajem dodawały sobie odwagi, bo Gama bała się ruchu, a najbardziej tramwajów - długo musiałam ją przenosić przez ulicę, żeby nie wyszła ze strachu z szelek! Teraz już się w ogóle nie boi, nawet chodzi z panią po Rynku i straszy gołębie, dziwiąc się, że pani nie pozwala...No tak, o Gamci można w nieskończoność, sami chcieliście...;)Pozdrawiam wszystkich i Wasze zwierzyńce, do zobaczenia w Krakowie!

• Upvote 1
Posted

[quote name='Limba']To do zobaczenia...!:lol::lol:[/QUOTE]
Limba, pisząc ten post, już wstałaś czy jeszcze się nie położylaś ?

Posted

[quote name='Limba']Zapraszamy trójkę, cokolwiek to znaczy...;) Zapomniałam napisać, że kumpela Gamy - Limba - jest niewidoma i odkąd chodzi na spacery nie sama, tylko z Gamą, zrobiła sie pewniejsza, trzyma się koleżanki! Oczywiście chodzą na smyczach, ale na ulubionej łączce je puszczam. Zauważyłam, że na początku obie nawzajem dodawały sobie odwagi, bo Gama bała się ruchu, a najbardziej tramwajów - długo musiałam ją przenosić przez ulicę, żeby nie wyszła ze strachu z szelek! Teraz już się w ogóle nie boi, nawet chodzi z panią po Rynku i straszy gołębie, dziwiąc się, że pani nie pozwala...No tak, o Gamci można w nieskończoność, sami chcieliście...;)Pozdrawiam wszystkich i Wasze zwierzyńce, do zobaczenia w Krakowie![/QUOTE]

Ech,oczy mi sie spocily..Kamusia-Gama to taka wrazliwa Sunia..I nadal chcemy o Gamusi:multi:

Posted

Ja też zawsze proszę P.Joasię o wieści o Gamci i pozostałym stadku, bo człowiekowi weselej się robi gdy się czyta tak wspaniałe wieści i ogląda cudne fotki dziewczynek.
Serdecznie pozdrawiam,CiotkaE

Posted

Pozdrawiamy ciocię Pikolę! I cudowną, kochaną NusiaiJa, która zawsze interesuje sie Gamą i jest prywatnie bombardowana fotkami Gamci i zwierzyńca...Wiedziałam o Nusi, ale dopiero teraz przeczytałam wątek na dogo i popłakałam się jak bóbr przy tych wzruszających opisach po jej odejściu...Przynajmniej te kilka lat była szczęśliwa w najwspanialszym domu!

Posted

Chcę wierzyć że była u nas szczęśliwa.Trochę ją rozpieszczaliśmy , bo wiedziałam że zanim przyszła do nas, miała ciężkie życie i los nie był tak dla niej łaskawy.
A Gamcia jest mi bliska, bo od początku śledziłam jej losy i z całego serca życzyłam tej delikatnej suni wspaniałago domku który znalazła u Limby.

Posted

I ciocia pikola sie interesuje losem Kamci-Gamci:lol:To wspaniale czytac o Piesku ze szczesliwy,ze kochany ,ze juz wreszcie Jego tulaczka konca dobiegla..Bo nie ma jak prawdziwy dom.Wy taki zapewniliscie Gamci,za co pieknie dziekuje.

Kazdy Piesek powinien miec taki dom..

Serdecznie pozdrawiam i prosze mocno Kamcie wytulic:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

NusiaiJa, Pikola - dziękuję za ciepłe słowa, Gamcia pozdrawia i zaprasza do Krakowa! Od cioci Pikoli już uściskana! Odezwę się póżniej, bo ostatnio strasznie mi czasu brakuje, a koniec roku w pracy to istny obłęd...Może po Świętach jeszcze jakieś fotki Szarotka pomoże zamieścić, np. z choinką :lol:...