Szarotka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Co to niektorzy na dog o tej porze robia ;) Quote
Limba Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Coooo...? Wieczór się zaczyna, "dzieci" spią...Pracuję po południu, więc póżno chodzę spać - nie tylko ja...:razz: Quote
pawel1w25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Dziękujemy za wieści . Są zdjęcia Gamusiowo-Kamciowe , są ! Śliczne ! Z prawdziwą przyjemnością się je oglada . Gamusia wyglada przepięknie - chyba jej sie przytyło nieco .:cool3: A Kraków to piękne miasto - takie magiczne . . . Edited November 23, 2012 by pawel1w25 1 Quote
pikola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Joanno dziekuje za mile PW.:loveu: Dziekuje za zdjecia Kamci,za Wasze piekne serca..Kamcia jest tam gdzie byc powinna-we wspanialym domku z cudowymi opiekunami.:loveu: Zuzka pewnie sie usmiecha z gory.. Quote
Limba Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Pikola, Pawle - dziekuję za miłe słowa! Gamusia ma dom dzięki Wam, zawsze będę za to wdzięczna...Na pewno Krysia się stamtąd uśmiecha, tyle mi opowiadała o Gamie na fb... Rzeczywiście mój skarbek trochę przytył, bo moja siostra dobrze gotuje! Zapraszam do Krakowa, zawsze przyjaciele Gamci będa mile widziani! Quote
Limba Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Zapraszamy trójkę, cokolwiek to znaczy...;) Zapomniałam napisać, że kumpela Gamy - Limba - jest niewidoma i odkąd chodzi na spacery nie sama, tylko z Gamą, zrobiła sie pewniejsza, trzyma się koleżanki! Oczywiście chodzą na smyczach, ale na ulubionej łączce je puszczam. Zauważyłam, że na początku obie nawzajem dodawały sobie odwagi, bo Gama bała się ruchu, a najbardziej tramwajów - długo musiałam ją przenosić przez ulicę, żeby nie wyszła ze strachu z szelek! Teraz już się w ogóle nie boi, nawet chodzi z panią po Rynku i straszy gołębie, dziwiąc się, że pani nie pozwala...No tak, o Gamci można w nieskończoność, sami chcieliście...;)Pozdrawiam wszystkich i Wasze zwierzyńce, do zobaczenia w Krakowie! 1 Quote
Szarotka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Trojka oznacza ;) Corke, Ziecia i mnie ;):) Brawa dla odwaznej Kamy :):) Gamy :):) Quote
barb Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Limba']To do zobaczenia...!:lol::lol:[/QUOTE] Limba, pisząc ten post, już wstałaś czy jeszcze się nie położylaś ? Quote
pikola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Limba']Zapraszamy trójkę, cokolwiek to znaczy...;) Zapomniałam napisać, że kumpela Gamy - Limba - jest niewidoma i odkąd chodzi na spacery nie sama, tylko z Gamą, zrobiła sie pewniejsza, trzyma się koleżanki! Oczywiście chodzą na smyczach, ale na ulubionej łączce je puszczam. Zauważyłam, że na początku obie nawzajem dodawały sobie odwagi, bo Gama bała się ruchu, a najbardziej tramwajów - długo musiałam ją przenosić przez ulicę, żeby nie wyszła ze strachu z szelek! Teraz już się w ogóle nie boi, nawet chodzi z panią po Rynku i straszy gołębie, dziwiąc się, że pani nie pozwala...No tak, o Gamci można w nieskończoność, sami chcieliście...;)Pozdrawiam wszystkich i Wasze zwierzyńce, do zobaczenia w Krakowie![/QUOTE] Ech,oczy mi sie spocily..Kamusia-Gama to taka wrazliwa Sunia..I nadal chcemy o Gamusi:multi: Quote
Limba Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='barb']Limba, pisząc ten post, już wstałaś czy jeszcze się nie położylaś ?[/QUOTE] Jasne, że jeszcze nie wstałam,hi, hi... Quote
Limba Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jeszcze nie spałam - miało być oczywiście... Quote
NusiaiJa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ja też zawsze proszę P.Joasię o wieści o Gamci i pozostałym stadku, bo człowiekowi weselej się robi gdy się czyta tak wspaniałe wieści i ogląda cudne fotki dziewczynek. Serdecznie pozdrawiam,CiotkaE Quote
Limba Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Pozdrawiamy ciocię Pikolę! I cudowną, kochaną NusiaiJa, która zawsze interesuje sie Gamą i jest prywatnie bombardowana fotkami Gamci i zwierzyńca...Wiedziałam o Nusi, ale dopiero teraz przeczytałam wątek na dogo i popłakałam się jak bóbr przy tych wzruszających opisach po jej odejściu...Przynajmniej te kilka lat była szczęśliwa w najwspanialszym domu! Quote
NusiaiJa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Chcę wierzyć że była u nas szczęśliwa.Trochę ją rozpieszczaliśmy , bo wiedziałam że zanim przyszła do nas, miała ciężkie życie i los nie był tak dla niej łaskawy. A Gamcia jest mi bliska, bo od początku śledziłam jej losy i z całego serca życzyłam tej delikatnej suni wspaniałago domku który znalazła u Limby. Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 I ciocia pikola sie interesuje losem Kamci-Gamci:lol:To wspaniale czytac o Piesku ze szczesliwy,ze kochany ,ze juz wreszcie Jego tulaczka konca dobiegla..Bo nie ma jak prawdziwy dom.Wy taki zapewniliscie Gamci,za co pieknie dziekuje. Kazdy Piesek powinien miec taki dom.. Serdecznie pozdrawiam i prosze mocno Kamcie wytulic:loveu: Quote
Limba Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 NusiaiJa, Pikola - dziękuję za ciepłe słowa, Gamcia pozdrawia i zaprasza do Krakowa! Od cioci Pikoli już uściskana! Odezwę się póżniej, bo ostatnio strasznie mi czasu brakuje, a koniec roku w pracy to istny obłęd...Może po Świętach jeszcze jakieś fotki Szarotka pomoże zamieścić, np. z choinką :lol:... Quote
Szarotka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Nie ma sprawy.Zrobilam dla Kamci - Gamci plik gdzie trzymam jej zdjecia ;) Quote
pikola Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 To czekamy na fotki Kamci-Gamci,co by oko nacieszyc:cool3: Quote
Recommended Posts