Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']no nie mamy i tu zaczynają się schodki..[/QUOTE]

Nie wiem jak u Jurusia ze zdrowkiem i w jakiej on jest kondycji ale jak sie nic bezposrednio nie znajdzie to moze brat go wezmie samochodem do Katowic a stamtad rozne cioteczki jezdza do Warszawy pociagiem.
Narazie szukajmy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Nie wiem jak u Jurusia ze zdrowkiem i w jakiej on jest kondycji ale jak sie nic bezposrednio nie znajdzie to moze brat go wezmie samochodem do Katowic a stamtad rozne cioteczki jezdza do Warszawy pociagiem.
Narazie szukajmy.[/QUOTE]
będę szukać, jutro, dzisiaj jakoś nie mam werwy już...

Posted

czy to DT bedzie platne?

Odezwala sie do mnie jakas Pani z pytaniem czy psiak ma juz DT, jk tylko dowiem sie od niej czegos konkretnego to dam znac, moze ona chciala by byc bezlpatnym dt? Albo moze bedzie zainteresowana adopcja? Dam znac czy odpowiedziala namoja odpowiedz :]

Posted

Cytuje jej odpowiedz:
Ogloszenie zobaczylam dzisiaj i "pracuje"nad mężem żeby pozwolił wziąć drugiego psa (mamy już jedną sunie labradorke) dlatego byłam ciekawa czy dalej mam wiercić dziure w brzuchu mężowi czy sprawa juz jest nieaktualna.Bardzo bym chciała żeby do nas trafił ,bo mamy wspaniałe warunki i te ostatnie lata spędziłby w spokoju ,cieple i otoczony miłoscią ,dlatego będe dalej sie starać aby przekonać męża.pozdrawiam

To zawsze daje wiele nadziei nie?Ja osobiście trzymam mocno kciuki!

Posted

Podaj tej pani mój numer telefonu: 790 241 451
napisz, że gdyby chciała uzyskać więcej informacji to zawsze może dzwonić.

Sula, baaardzo ci dziękuję :)
DT ma być płatne, z deklaracjami stoimy nieźle.

Kurczę,... Daj znać jak tylko Pani napisze, zadzwoń do mnie albo wyślij smsa oki?

Posted

[quote name='_ogonek_']Podaj tej pani mój numer telefonu: 790 241 451
napisz, że gdyby chciała uzyskać więcej informacji to zawsze może dzwonić.

Sula, baaardzo ci dziękuję :)
DT ma być płatne, z deklaracjami stoimy nieźle.

Kurczę,... Daj znać jak tylko Pani napisze, zadzwoń do mnie albo wyślij smsa oki?[/QUOTE]

Wysle do niej Twoj numer:] powiedziaa, ze zrobi wszystko by meza przekonac!

Posted

[quote name='Sula']Wysle do niej Twoj numer:] powiedziaa, ze zrobi wszystko by meza przekonac![/QUOTE]
mogę jej pomóc, tylko nie wiem jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
trzymam kciuki bardzo mocno i czekam na wieści z frontu!

Posted

[quote name='_ogonek_']mogę jej pomóc, tylko nie wiem jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Tu chyba pozostaje tylko modlitwa,kazalam jej do Ciebie dzownic gdyby chciala sie czegos wiecej o psiaku dowiedziec zeby uzyc tego jako arguventu dla meza:P

Posted

MAM TRANSPORT!

Podłączymy się do kory78. Psiaki jadą w poniedziałek, nie w niedzielę, bo kierowcy tak pasuje ;)

Koszt to orientacyjnie 200 zł.
No i tu pojawia się kłopot, bo musimy szybko zebrać kaskę na ten transport.
Idę podliczyć jak z wpłatami na konto, bo najwyżej zapożyczymy stamtąd.

Posted

Dobra, po zsumowaniu na Juranda na koncie mamy 260 zł.
Na razie nam starczy, ale potem trzeba będzie szybko zebrać i uzupełnić braki...
Idę bazarek wystawić jakiś.,..

Posted

[quote name='Ingrid44']Szkoda ze Pani sie nie odezwala i transport nie wypalil .[/QUOTE]

no niestety, widocznie tak miało być.
poszukam namiarów na transport i będziemy szukać dalej...

Posted

[quote name='lukles6']Od nas poszedł dzisiaj przelew za listopad-wysłaliśmy 20zł więcej jakby było potrzebne na transport.[/QUOTE]
dzięki :loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...