Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jakiś czas temu postanowiłam zrobić moim dziewczynkom rodowody ze zdjęciami- i jak najdalej cofnąć się wstecz, co w przypadku stafficzki udało mi się do 9-go pokolenia wstecz. Kilka zdjęć mam, ale wielu mi brakuje- jakich, napiszę w następnym poście. Mam też taki pomysł, żeby pisać tu jak ktoś szuka zdjęć konkretnego psa- co Wy na to?:razz:

Posted

Szkoda że nie ma odzewu- może za mało konkretów napisałam. Poszukuję zdjęć psów:
-Obligata Action Alet
-Music Velvet Athos
-Vaila Z Kmochova Zatisi
-Donaevaluna Dell'Aculeo
-Sultan du Pays Gabaye
-Daneta Z Kmochova Zatisi
-Peddro Desierto del Perro
-Narcissa de Korrantoh
-Tena Talovin
-Riki Liptovska Kotlina
-Lilianna Lack Złote Iskierki
-Anda Charounaja Kroha
-Bibien Mischell Moravia
-Lucian Z Helfstyna
jak i przodków w/w zwierząt- interesuje mnie również ich pochodzenie, im więcej pokoleń wstecz, tym lepiej.

Posted

wchodzisz na www.google.pl , wpisujesz w google pełną nazwę pieska i klikasz szukaj. jak wyświetli wyniki, to klikasz w lewym górnym rogu na napis "grafika". jak nie ma, to wyszukujesz hodowlę i prosisz właścicielkę/właściciela o fotki.

Posted

OK, dzięki, w ten sposób znalazłam duuużo zdjęć drugiej "mojej" rasy- spróbuję i z Chi.

Dobert, widzę że jesteś z Ursynowa- witam Sąsiada! :)

Posted

[quote name='arielka186']OK, dzięki, w ten sposób znalazłam duuużo zdjęć drugiej "mojej" rasy- spróbuję i z Chi.
do usług :) zanim odpisałem spróbowałem z pierwszym z listy i znalazło całkiem dużo zdjęć ale to Ty musisz wybrać, które podpasują do tego celu :)

[quote name='arielka186']
Dobert, widzę że jesteś z Ursynowa- witam Sąsiada! :)

Witaj, witaj Sąsiadko! :)

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję!!!:Rose: Mam już kilka fotek starszych pokoleń mojej najmłodszej chi- mogę więc mniej więcej sobie wyobrażać, jakie szczenięta mogą być przy skrzyżowaniu z konkretnym psem ;)
Jeszcze raz- wielkie dzięki:multi: