Vesper Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Już jakiś czas temu postanowiłam zrobić moim dziewczynkom rodowody ze zdjęciami- i jak najdalej cofnąć się wstecz, co w przypadku stafficzki udało mi się do 9-go pokolenia wstecz. Kilka zdjęć mam, ale wielu mi brakuje- jakich, napiszę w następnym poście. Mam też taki pomysł, żeby pisać tu jak ktoś szuka zdjęć konkretnego psa- co Wy na to?:razz: Quote
Vesper Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Szkoda że nie ma odzewu- może za mało konkretów napisałam. Poszukuję zdjęć psów: -Obligata Action Alet -Music Velvet Athos -Vaila Z Kmochova Zatisi -Donaevaluna Dell'Aculeo -Sultan du Pays Gabaye -Daneta Z Kmochova Zatisi -Peddro Desierto del Perro -Narcissa de Korrantoh -Tena Talovin -Riki Liptovska Kotlina -Lilianna Lack Złote Iskierki -Anda Charounaja Kroha -Bibien Mischell Moravia -Lucian Z Helfstyna jak i przodków w/w zwierząt- interesuje mnie również ich pochodzenie, im więcej pokoleń wstecz, tym lepiej. Quote
Dobert Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 wchodzisz na www.google.pl , wpisujesz w google pełną nazwę pieska i klikasz szukaj. jak wyświetli wyniki, to klikasz w lewym górnym rogu na napis "grafika". jak nie ma, to wyszukujesz hodowlę i prosisz właścicielkę/właściciela o fotki. Quote
Vesper Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 OK, dzięki, w ten sposób znalazłam duuużo zdjęć drugiej "mojej" rasy- spróbuję i z Chi. Dobert, widzę że jesteś z Ursynowa- witam Sąsiada! :) Quote
Dobert Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='arielka186']OK, dzięki, w ten sposób znalazłam duuużo zdjęć drugiej "mojej" rasy- spróbuję i z Chi. do usług :) zanim odpisałem spróbowałem z pierwszym z listy i znalazło całkiem dużo zdjęć ale to Ty musisz wybrać, które podpasują do tego celu :) [quote name='arielka186'] Dobert, widzę że jesteś z Ursynowa- witam Sąsiada! :) Witaj, witaj Sąsiadko! :) Quote
Vesper Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 No tak, nie wiem dlaczego LU wsadziłam na listę:oops:, chyba po rodowodzie leciałam... Już go skreślam. Quote
Dobert Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 dobrnąłem tylko do połowy listy i faktycznie z pozostałymi nie jest tak łatwo :( przy okazji skreślić możesz jeszcze: Pheliks de Korrantoh źródło: www.civava-sluncemoravy.cz/odchov.php Ibn Bey Action Alet źródło: www.actionalet.com/chi/cz/archive07.htm Keylong di Rio Galeria źródło: chihua.jokershow.ru/dogs/kotij.htm Quote
Vesper Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Bardzo, bardzo dziękuję!!!:Rose: Mam już kilka fotek starszych pokoleń mojej najmłodszej chi- mogę więc mniej więcej sobie wyobrażać, jakie szczenięta mogą być przy skrzyżowaniu z konkretnym psem ;) Jeszcze raz- wielkie dzięki:multi: Quote
Recommended Posts