tola1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Od mniejwięcej 3 tygodni stosuję u mojego pieska monodietę. Przez trzy tygodnie dostawał same mięsko z kurczaczka. Pierwsze dwa tygodnie były tragiczne. Raz biegunka, raz normalna kupka i tak na okrągło. 1 października kupka mojego pieska się unormowała i od tego czasu do dzisiejszego dnia miał zaledwie dwie luźne kupki. Według mnie oznacza to, że jego żołądek przyswoił już drób ( prawda ? ). Za mniejwięcej trzy dni zamierzam wprowadzić nowy składnik do diety pieska, amianowicie zwykły gotowany ryż. Panie doktorze, czy myśli Pan, że to dobry moment ? Co zrobić, gdy nawet po maleńkiej ilości ryżu znowu powróci biegunka ? Czy mam wtedy znowu ją wykluczyć ? a może nie ? ( Wybrałam ryż, ponieważ jest łatwostrawny i ugotowany ma prawie konsystencję kleiku ) P.S. Czy ryż ma byc rozgotowany, czy lekko twardawy ? Dodam jeszcze, że do mięska dodaję zawsze jedną łyżeczkę mielonego siemienia lianego. Proszę o odpowiedzi na moje dręczące mnie pytania, no ale czego nie robi się dla swojej kochanej pociechy, jaką jest pies... Quote
Cathedral Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tola1 napisał(a):Panie doktorze, czy myśli Pan, że to dobry moment ? :crazyeye: ? Jaki panie doktorze? Quote
puli Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29823 Quote
mila_2 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 no to wychodzi na to, że nie troll. Tylko po co zakładać nowy temat jeśli można stary kontynuować:cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts