Ola164 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Może po prostu urzekł ich wygląd psa, nie biorąc pod uwagę charakteru... Quote
Avaloth Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Nie skojarzyłam że A6 to Agawa, biedna moja xd Też nie zauważyłam żeby haszczka była agresywna, tyle że na suki się rzucała, ale to też raczej nie sama agresja a dominacja czy coś. Oj Dita to taka cicha woda, raz się o Olę ścięły z Sarą, Ucieche co chwile ustawia, raz ją zdrowo opieprzyć musiałam żeby odpuściła. Quote
Ola164 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Tyle, że do Dity dociera to co się mówi w przeciwieństwie do osobnika na E z silnym adhd... Licze, że nasze A5 niedługo zmieni skład, tzn ze naszych ubędzie... Ze Ucieszka znajdzie dobry dom... I Sarka, strasznie się już na nią nakręciłam mówią szczerze i innego wyjścia nie widzę....... Quote
abero Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dziś odbył się podwójny test na dzieci, była antila z córeczką i mój synek. Niestety, zgodnie z przewidywaniami, Uciecha była przerażona, uciekała z podkulonym ogonem. Nie warto fundować jej takiego stresu jak małe dziecko. Na pewno nie ugryzie, bo to nie leży w jej naturze, ale żeby wyjść w pełni ze swojej skorupki potrzebuje spokoju. Quote
Noelle Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 na Uciechę na pewno jeszcze przyjdzie pora, mam nadzieję, że niedługo. :D strasznie się cieszę, że Lusindę wzięli, to jest cudo nie pies! jest tak przeeeekochana :loveu: Quote
Avaloth Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Lusia, Lusia.. kojarzę imię ale kompletnie nie wiem która to. Macie jakieś zdjęcie ? Antili gratuluję i życzę powodzenia :) a na Uciechę musi przyjść pora, i to niedługo mam nadzieję ;) Quote
Noelle Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Lusinda to taka mix collie 5 letnia. zdjęć nie mam niestety, ale pewnie niedługo dostanę jakieś z nowego domku! :loveu: przekochana jest! Quote
abero Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To Lusinda sprzed kilku dni: Niełatwo jej było zrobić zdjęcie, bo cały czas podchodziła na głaskanie :-) Quote
antila Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Lusinda to teraz Emi. Zdjęcia będą niebawem nie chcemy jej teraz stresować fleszem. Emi zjadła cielęcinkę z makaronem i wypiła bardzo dużo wody. Na spacerze chodzi tuż przy nodze, po zrobieniu siusiu odprowadziła mnie do swojego nowego domu, moja inteligencja chodząca-) Niestety chyba rana jeszcze bardzo ją boli bo wstaje z trudem, ale trudno się dziwić reoperacja, zapalenie otrzewnej. rana na cały brzuszek. No i pogoniła kota tak jak już pisałam Natalce było mniej więcej w ten sposób [FONT=MS Shell Dlg 2]No i niestety pogoniła kota [/FONT][FONT=Arial]21:00:30 [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]tzn gdy kot leży niedaleko jest ok, ale gdy wbiegł do kuchni to skoczyla do niego, ale sobie poradził [/FONT][FONT=Arial]21:01:38 Przepraszam, że kopiuję gg, ale córka wisi mi na ręce [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Kot jest luzak teraz omija ją szerszym łukiem, ale np wchodzi na szafę obok jej legowiska i ogląda, teraz myje się czyli raczej noie boi się za bardzo[/FONT] Quote
Mona_S10 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ona była na wybiegu? Bo jak ostatnio z Anką byłyśmy we środę na szkoleniowym to jakiś mix collie nam prawie całą głowę przekładał przez dziurę pod płotkiem... Miałyśmy utrapienie.. Ale mordka była przesympatyczna :) Quote
Noelle Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 tak to była ona. p. Aneta wyprowadziła ja na wybieg na chwilę :) mówiłam Wam o niej, ale nie słuchałyście pewnie :evil_lol: Quote
Ank@ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='antila']Lusinda to teraz Emi. Zdjęcia będą niebawem nie chcemy jej teraz stresować fleszem. Emi zjadła cielęcinkę z makaronem i wypiła bardzo dużo wody. Na spacerze chodzi tuż przy nodze, po zrobieniu siusiu odprowadziła mnie do swojego nowego domu, moja inteligencja chodząca-) Niestety chyba rana jeszcze bardzo ją boli bo wstaje z trudem, ale trudno się dziwić reoperacja, zapalenie otrzewnej. rana na cały brzuszek. No i pogoniła kota tak jak już pisałam Natalce było mniej więcej w ten sposób [FONT=MS Shell Dlg 2]No i niestety pogoniła kota [/FONT][FONT=Arial]21:00:30 [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]tzn gdy kot leży niedaleko jest ok, ale gdy wbiegł do kuchni to skoczyla do niego, ale sobie poradził [/FONT][FONT=Arial]21:01:38 Przepraszam, że kopiuję gg, ale córka wisi mi na ręce [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Kot jest luzak teraz omija ją szerszym łukiem, ale np wchodzi na szafę obok jej legowiska i ogląda, teraz myje się czyli raczej noie boi się za bardzo[/FONT] U koleżanki kot i pies docierają się prawie rok. Na początku się omijały szerokim łukiem, teraz już jest prawie ok. Jescze chwila a będę pewnie ze sobą spać :) Quote
antila Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Chciałabym w podpisie mieć taki link do info o Uciesze jak to zrobić? Quote
abero Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='antila']Chciałabym w podpisie mieć taki link do info o Uciesze jak to zrobić?[/QUOTE] Skopiuj banerek, np. od Avaloth albo ode mnie (najlepiej z prawego klawisza), wejdź w ustawienia (prawy górny róg na stronie), kliknij "edytuj sygnaturę" i wklej w puste pole. Quote
Avaloth Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 u Uciechy umilkło to ja kilka zaległych zdjęc wrzucę :) podaje łapkę ;) Quote
Mona_S10 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ona jest taka śliczna, nie wiem czemu jeszcze siedzi w boksie :shake: Widze że na odreagowanie matur siadasz na dogo :) Quote
Ola164 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Sliczna i straaaaaaaaaaaasznie sympatyczna po bliższym poznaniu :loveu: Quote
Avaloth Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Uciecha jest coraz cudowniejsza :loveu: już sama podchodzi na mizianie, nawet jak się nie ma smaczków :) i nawet Dita coś jej ostatnio odpuszcza, nie terroryzuje jej już praktycznie Quote
Ola164 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 I Ucieszka daje łapcie, tak zaczepia paskuda :loveu: Ditka z resztą też.... Ona ma genialne łapcie :loveu: Quote
Avaloth Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Ja się osobiście rozpłynęłam jak mi Ditka po raz pierwszy łapę dała :loveu: ma genialne umaszczenie łap baba. Quote
Ola164 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ale kiedy Sara bardziej :diabloti: --- Jest szansa... Na początku wakacji Quote
Avaloth Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Uciecha została już tylko z 2 koleżankami w boksie, ciekawe czy im coś dorzucą. Cała trójka chodzi regularnie w tygodniu na szkolenia, więc Ucieszka będzie jeszcze mądrzejsza niż jest :D teraz nic tylko dać temu cudeńkowi dom :) Quote
Ola164 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ją też trzeba wyciągnąć, w koncu jest prawie tak sliczna jak Sara. Quote
antila Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Interesował się ktoś Ucieszką?Ona jest super i myślę, że nawet do domu z dziećmi ( tylko starszymi niż maluchy) byłby ok. Quote
Recommended Posts