wiq Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 widzialam Cie sliczny na allegro, nikt sie nie odzywa?...:placz: Quote
wandul 66 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 AZOR to naprawdę bardzo inteligentny i spragniony uczuć psiak , apetyt ma jak pięć wilczarzy , nie wiem , kiedy by miał dośc jedzenia !!! muszę mu kiedyś dać wiadro papu i zobaczyć , czy odejdzie od tego , ale chyba nie!!!! Quote
Alynkaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='wandul 66']zacytowałam mu ten tekst i zafundowal mi miycie twarzy!!!:cool3: ojjjjeeeeej ciesze sie ze mu siem tak podobalo:) hopaj do gory piekniutki i znajdz domek kochaniutki:D jeeejku tak bym chciala zeby piekny domek juz mial.....swoj wlasny i kochany..... Quote
wandul 66 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Azor prosi o dom!!!! Wystarczy mu duża micha i tony głaskow!!!!! Nie jest duży i nie zajmie dużo miejsca!!! Quote
halbina Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Mikołaju Święty! Przynieś nam prezenty! A psiakowi DOM! Quote
Patsi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 halbina napisał(a):Mikołaju Święty! Przynieś nam prezenty! A psiakowi DOM! Mikołaju, ja się nawet zrzeknę swojego prezentu, tylko niech Azorek w końcu znajdzie swojego Człowieka.... Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja powtorze za Patsi, odstapie prezenty w zamian za azorkowy domek! Quote
MARCHEWA Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :x-mas: Mikołaju,prosimy o prezent dla Azorka,CUDNY DOMEK!:loveu: :x-mas: Quote
wandul 66 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 oj , Mikolaj chyba uważa ,że jesteśmy za stare na prezenty , z tranzakcji wymiennej na prezent dla Azorka nic nie wyszło , nadal cisza!!!! Quote
Patsi Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Azorku, może Mikołaj czeka na pierwszej stronie?:roll: Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 witaj piekny:)....co u ciebie ...widze jeszcze domek nie napisal do ciebie??....ale nie tracmy nadzieii.....i hooop na pierwsze miejsce neich zauwaza cie wkoncu!!! Quote
syla00 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Azorek ostatnia strona to nie miejsce dla ciebie! Quote
halbina Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Azorku, szukaj domku! A Ty, święty Mikołaju, pomóż! Quote
wandul 66 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 jak nie Mikołaj , to może choc Gwiazdka , oby nie kroliczek:crazyeye: :shake: :razz: Quote
halbina Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jest jeszcze paru świętych na których można liczyć, mam nadzieję!... np. święty Walenty... u mnie trzy lata temu tak się rozochocił miłośnie, że aż pożar wybuchł w mieszkaniu... Quote
Patsi Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Azorek szuka domu! Niesprawiedliwy Mikołaj go dzisiaj nie owiedził, więc może Ty dasz mu dom? Quote
jotka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Azor, do gwiazdki nie daleko. Moze aniołek dom Ci przyniesie? Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ojjj takk Azorku kochaniutki pod choineczke domek by sie przydal.... hopla na 1 Quote
Recommended Posts