Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZAPRASZAM NA KWPR W USTCE 29.05.2011r.
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ DO 13.05.2011r

Proponowana obsada sędziowska

Grupa I –
Ewa Bukład
Ewa Bukład - ON

Grupa II – Andrzej Szutkiewicz

Andrzej Kaźmierski
Jerzy Mrugasiewicz –sznaucery, pinczery, czarny terier rosyjski

Grupa III –Joanna Szczepańska-Korpetta
Anna Winiarska

Grupa IV – Bogusława Szydłowicz – Polańczyk,
Jan Sochalski

Grupa V – Zygmunt Jakubowski

Grupa VI – Jan Sochalski

Grupa VII – Ewa Bukład

Grupa VIII –Joanna Szczepańska-Korpetta,

Bogusława Szydłowicz-Polańczyk

Grupa IX – Zygmunt Jakubowski

Andrzej Kaźmierski

Grupa X – Bogusława Szydłowicz-Polańczyk

Jerzy Mrugasiewicz

Młody Prezenter
• Zbigniew Gilarski

Uwaga! Obsada sędziowska może ulec zmianie

więcej info : http://www.zkwp.eslupsk.pl/wystawa_ustka.html

ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jak to jest - dziś jest 2 maj , przyjmowanie zgłoszeń kończy się 13 maja , a wystawa jest 29 . :crazyeye:
Czy przypadkiem nie powinno być już podanej szczegółowej obsady sędziowskiej ? :evil_lol:

Posted

Mam pytanie odnośnie wystawy w Ustce - czy jest gdzieś zamieszczona stawka psów? Pytam, bo będzie to moja pierwsza wystawa i się nie orientuję. Poza tym, kiedy dostaje się potwierdzenie pocztą?

Posted

ja jadę.

AgataP jako takiej stawki nie będzie w necie. Będzie spis właścicieli (lub wystawców - nie pamiętam) alfabetycznie nazwiskami i do nich dopisane psy (rasa, płeć itp.), nr katalogowy. Wstawię Ci kawałek takiej listy z innej wystawy:
[FONT=Verdana]Adamowicz Marcin, Witczaka 103/4, 41-902 Bytom [/FONT] [FONT=Verdana]138[/FONT] [FONT=Verdana]Adamska Bożena, os. Centrum A 10/81, 31-924 Kraków [/FONT] [FONT=Verdana]447[/FONT] [FONT=Verdana]Adamus Bożena, M.C.Skłodowskiej 107/II/5, 41-949 Piekary Sląskie [/FONT] [FONT=Verdana]11[/FONT] [FONT=Verdana]Adaś Małgorzata, Graniczna 146, 42-350 Cynków [/FONT] [FONT=Verdana]894, 896[/FONT] [FONT=Verdana]Ahs Fredrik, Hovsgatan 17, 59230 Vadstena, Szwecja [/FONT] [FONT=Verdana]420[/FONT] [FONT=Verdana]Andrianova Yulia, Puskina 12-36, 144000 Moskva, Rosja [/FONT] [FONT=Verdana]538[/FONT] [FONT=Verdana]Babicz-Ogórek Marta, Ogórek Rafał, Zgrzebnioka 8A, 41-500 Chorzów [/FONT] [FONT=Verdana]251[/FONT] [FONT=Verdana]Babiński Jerzy, Jasienica Dolina, 48-315 Jasienica Dolina [/FONT] [FONT=Verdana]532[/FONT]Zwykle jest jeszcze to z psem.

A potwierdzenie zgłoszenia to na maila powinni przysłać do 1 tyg. po zgłoszeniu. A numerek no to różnie - albo przyślą przed wystawą albo trzeba będzie odebrać na wystawie już.

Posted

AgataP też czekam na rozpiskę , ale jeszcze nie ma lub ja też nie widziałam . :roll: Wystawy przeważnie zaczynają się o godz. 10 . :diabloti: Moim zdaniem lepiej być z 30min przed czasem pokazania psa na ringu . 8)

Posted

My również :multi: i mam takie pytanie - czy da się jakoś mniej więcej wyliczyć o której wchodzimy? czy to będzie w katalogu kto o której wchodzi?

Posted

ocenianie jest od 10.00. A godz wejscia na ring zależy od ilości ras przed tą twoją, ilości osobników w danej rasie, klasy w której jest twój pies i czasu który sędzie poświeci na rasy.

Przyjmowanie na wystawę kończy się o 9.45 zaczyna chyba o 8 lub 9 ale nie pamietam dokładnie. Więc i tak trzeba być wcześniej żeby odebrać katalog, znaleźć miejsce itd.

Posted

Jest już plan sędziowania. AgataP możesz już mniej więcej sobie wyliczyć kiedy wchodzisz ;) Ale dziwnie są psy na ringach. Nigdy nie widziałam tak zmieszanych ras na ringach.ONy z bichonami, chihuahua i tosą itd, sznaucery z chartami, yorki z psami północnymi.

Posted

basza95 napisał(a):
) Ale dziwnie są psy na ringach. Nigdy nie widziałam tak zmieszanych ras na ringach.ONy z bichonami, chihuahua i tosą itd, sznaucery z chartami, yorki z psami północnymi.

Ktoś nie pomyślał w tym wypadku ......