Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ma... :(
ale nie wygląda, a w schronie podają 5 czy 6, chociaż tyle.. szkoda psiaka, bo Ariczek zrobił się naprawdę super, piłeczkę już oddaje nie tylko mi, ale i innym wolontariuszom, jest super. :)

Posted

a jak niby to zweryfikują, skoro [B]w karcie[/B] ma podane 6 lat? juz bez przesady, wg mnie dobrze, że go trochę odmłodzili, bo wiem, że dla ludzi 8 lat to już jest nie wiadomo ile...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Noelle']i był dziś Arik z kolegami na spacerze, wybiegali się i zjedli konserwę :D inestety zdjęć nie mam..[/QUOTE]

o jak milo ze dostali przysmak
zdj nast razem :)

Posted

zdjęcia to tylko w obecności [B]Avaloth[/B] lub [B]paoiii[/B] , one mają odpowiedni aparat, sama to jedynie telefonem mogłabym zrobić, co mija się z celem... :/ ale jakoś niedługo będę musiała poprosić o nowe foty :D

Posted

no ponad pół roku, bo Kubuś w schronie jest właśnie tyle, Gryzak kilka lat, Krukus-Lucky 5 lat, Arik ponad rok i Karo mniej niż rok... ehh :(

• 4 weeks later...
Posted

[B][COLOR=#a52a2a]witam i bardzo serdecznie [/COLOR][/B][B][COLOR=#a52a2a]zapraszam [/COLOR][/B][B][COLOR=#a52a2a]na BAZAREK dla psiakow i innych zwierzakow pod opieka iwoniam:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230342-Bazarek-na-pieski-na-BTD-u-iwoniam-ubrania-buty-figurki-itd-coraz-wiecej-bid%21?p=19476734#post19476734"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post19476734[/URL]

zapraszamy i dziekujemy nawet za podrzucanie![/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Maciek6778']właśnie dostałam wiadomość, że Arik został adoptowany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cudownie,
wspanialeee!!!

Iwoniam z dogo TŻ-ta[/QUOTE]

Nie wierzę :crazyeye:
Cudowna wiadomość :loveu::loveu::loveu: Wczoraj jeszcze odnawiałam jego ogłoszenia i dziwiłam się dlaczego nikt nie chce takiego ładnego psiaczka , a dzisiaj takie super wieści :multi::multi::multi:
Ariczku bądź szczęśliwy w nowym domku :loveu:

Posted

dokładnie, dyżurna w Schronisku powiedziała mi, że Arik poszedł do super domu :D mieszka w mieszkaniu, więc myślę, że nie mamy co się martwić, jedynie cieszyć się pozostaje!!! :multi: