Noelle Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='iwoniam']nie ma na ogloszeniu mojego numerku wiec nie wiem czy natalek cos wie o Arisiu, mam nadzieję, ze były jakieś telefony... [/QUOTE] jeżeli jest tam mój nr tel., to ja zawsze mam go przy sobie, ew. jak nie, to oddzwaniam. ale niestety nikt o Arika nie dzwonił jeszcze... :( jakby ktoś się odezwał, to na pewno Ci napiszę iwoniam. Quote
iwoniam Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 dzięki wielkie na 99% nr jest do Ciebie oby ktoś zatelefonował... [quote name='natalek']jeżeli jest tam mój nr tel., to ja zawsze mam go przy sobie, ew. jak nie, to oddzwaniam. ale niestety nikt o Arika nie dzwonił jeszcze... :( jakby ktoś się odezwał, to na pewno Ci napiszę iwoniam.[/QUOTE] Quote
Noelle Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 oby... ehh, ogłaszam i Arika, i jego kolegów.. z ogłoszeń cisza, ani pół telefonu.. :( no i nawet nie ma odzewu a allegro, które zrobiła Abero... :shake: Quote
abero Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Arik ma na Allegro dużo wejść, pewnie dzięki słowu "pinczer" w tytule, no ale jak widać bez odzewu. Quote
Noelle Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='abero']Arik ma na Allegro dużo wejść, pewnie dzięki słowu "pinczer" w tytule, no ale jak widać bez odzewu.[/QUOTE] moze się jeszcze ktos odezwie... oby ostatnio na gumtree jakas niezbyt uprzejma babka tak mnie ochrzanila, ze w ogloszeniu Arika uzylam slowa PINCZER, a Arik pinczerem bynajmniej nie jest, ze się załamałam... ludzie naprawde nie mają co robic.. jest roznica, miedzy tym, ze jakis pseudohodowca wciska ludziom kundelka, mówiąc, ze to pinczer, a szukaniem domu bezdomnemu psiakowi.. choc do pinczego to Ariś ma daleko, ale nie musiala się od razu unosic i wielkie pretensje i zarzuty mi robic...... Quote
Noelle Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 a ja zapraszam na wydarzenie Maxa, wspaniałego psiaka, który już 9 rok siedzi w schronisku :( :( : [URL]http://www.facebook.com/#!/events/307070882663709/[/URL] Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 nio, on to taki słaby pinczer, ale... niech się baba! oburza, co nam to szkodzi. moze ktoś go za bycie super nie-pinczerem pokocha.. Quote
krakowianka.fr Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 a jakby go nazywac wiekszym ratlerkiem, w stylu uroda ratlerka... bo do ratlerka to on jest podobny, tylko wiekszy :) Quote
iwoniam Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='krakowianka.fr']a jakby go nazywac wiekszym ratlerkiem, w stylu uroda ratlerka... bo do ratlerka to on jest podobny, tylko wiekszy :)[/QUOTE] nio, taki jak 2 ratlerki ;) Buziaki Arik i do zobaczenia w weekend ! Quote
Noelle Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='iwoniam']nio, taki jak 2 ratlerki ;) [/QUOTE] albo nawet 3 :evil_lol: będziesz iwoniam w sobotę? :) Quote
iwoniam Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Dziś byłam na egzaminach, będę jutro, a TY? [quote name='natalek']albo nawet 3 :evil_lol: będziesz iwoniam w sobotę? :)[/QUOTE] Quote
Noelle Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ja niestety nie... :( zwykle jestem w soboty.. najgorsze jest to, że dziś nie zdążyłam wyjść z H7, Arik będzie miał z Tobą spacer, ale reszta biedna będzie musiala na mnie poczekac kolejny tydzien... :( ehhhh Quote
iwoniam Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Będzie może jeszcze kilka osób - coś wymyślimy jak nie wyprowadzę to przynajmniej wygłaskam, :) [quote name='natalek']ja niestety nie... :( zwykle jestem w soboty.. najgorsze jest to, że dziś nie zdążyłam wyjść z H7, Arik będzie miał z Tobą spacer, ale reszta biedna będzie musiala na mnie poczekac kolejny tydzien... :( ehhhh[/QUOTE] Quote
Noelle Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 jakby się dało, żeby wyszły też inne psiaki, to byłabym meeeega wdzięczna... ale i tak lepiej, że wyjdzie Arik niż żaden :D Quote
iwoniam Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Ariś dobrze wygląda, Już nie taka chudzinka dobrze, szczególnie, że idą mrozy i cierpiał by tam biedny... Pozostałe pieski przytulone.. Quote
Noelle Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 dzisiaj Ariś był na spacerku z całym boksem, wszystkie psiaki wygłaskane i chociaż trochę wybiegane ;) Gryzak mnie zaskoczył pozytywnie dziś!!! weszłam do boksu, a on do mnie podszedł i wskoczył na mnie przednimi łapkami aby się przytulić!!! :) i sam do mnie podbiegł, żeby mu założyć smycz, choć zesztywniał jeszcze, więc ostrożność trzeba zachować. ale jest coraz lepiej!! :D Quote
iwoniam Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 kiedy znów będziesz w schronie? w sobotę dopiero? [quote name='natalek']dzisiaj Ariś był na spacerku z całym boksem, wszystkie psiaki wygłaskane i chociaż trochę wybiegane ;) Gryzak mnie zaskoczył pozytywnie dziś!!! weszłam do boksu, a on do mnie podszedł i wskoczył na mnie przednimi łapkami aby się przytulić!!! :) i sam do mnie podbiegł, żeby mu założyć smycz, choć zesztywniał jeszcze, więc ostrożność trzeba zachować. ale jest coraz lepiej!! :D[/QUOTE] Quote
Noelle Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jutro może mi się uda wpaść na chwilę lub w czwartek, ale to mocno niepewne. w sobotę będę na pewno. :) Quote
iwoniam Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 jeśli jechałabyś w czwartek, to puść sygnał, ok? może uda się mi dotrzeć, ew na PW już się dogadamy. Może uda się wyprowadzić cały boksik choć na chwilkę... Quote
Noelle Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a dałabyś radę być w sobotę? :) bo czy będę jutro, to pewnie będę wiedzieć jutro koło 14.... Quote
iwoniam Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 postaram sie byc :) w sobotę jak się okazało jutro pracuję, więc tylko dzien dzisiejszy wchodził w grę. Quote
Noelle Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 iwoniam, napisz mi proszę na pw (lub sms, tel. 668 289 029) czy będziesz jutro w schronie, i jeśli tak to o której, bo nie wiem, czy mam na Ciebie czekać z H7. ;) ja nie odpiszę zapewne, bo nie będzie mnie w domu dziś wieczorem, sms odczytam, ale odebrać nie odbiorę, pw odczytam pewnie jakoś nad ranem, więc nie będę miałą jak odpisać. ale w schronie będę, nie wiem czy dam rade o 10, ale postaram się, na 11 będę na 100%. :) Quote
iwoniam Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Będę będę, około 12ej, puszczę Ci sygnałek jak będę dojeżdżać to się może w korytarzu spotkamy :) Quote
Noelle Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) no i udało się wreszcie spotkać! :D i cały boksik poszedł na długi spacerek :) [B]iwoniam[/B], bardzo dziękuję za pomoc! edit. JAK MOGŁĄM ZAPOMNIEĆ NAPISAĆ?! Drops z H7 ZNALAZŁ DZIŚ SUPER DOM!!!! :multi: Edited January 28, 2012 by Noelle Quote
Recommended Posts