Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwoniam']nie ma na ogloszeniu mojego numerku wiec nie wiem czy natalek cos wie o Arisiu,
mam nadzieję, ze były jakieś telefony... [/QUOTE]
jeżeli jest tam mój nr tel., to ja zawsze mam go przy sobie, ew. jak nie, to oddzwaniam. ale niestety nikt o Arika nie dzwonił jeszcze... :( jakby ktoś się odezwał, to na pewno Ci napiszę iwoniam.

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki wielkie
na 99% nr jest do Ciebie
oby ktoś zatelefonował...

[quote name='natalek']jeżeli jest tam mój nr tel., to ja zawsze mam go przy sobie, ew. jak nie, to oddzwaniam. ale niestety nikt o Arika nie dzwonił jeszcze... :( jakby ktoś się odezwał, to na pewno Ci napiszę iwoniam.[/QUOTE]

Posted

oby...
ehh, ogłaszam i Arika, i jego kolegów.. z ogłoszeń cisza, ani pół telefonu.. :(
no i nawet nie ma odzewu a allegro, które zrobiła Abero... :shake:

Posted

[quote name='abero']Arik ma na Allegro dużo wejść, pewnie dzięki słowu "pinczer" w tytule, no ale jak widać bez odzewu.[/QUOTE]
moze się jeszcze ktos odezwie... oby

ostatnio na gumtree jakas niezbyt uprzejma babka tak mnie ochrzanila, ze w ogloszeniu Arika uzylam slowa PINCZER, a Arik pinczerem bynajmniej nie jest, ze się załamałam... ludzie naprawde nie mają co robic.. jest roznica, miedzy tym, ze jakis pseudohodowca wciska ludziom kundelka, mówiąc, ze to pinczer, a szukaniem domu bezdomnemu psiakowi.. choc do pinczego to Ariś ma daleko, ale nie musiala się od razu unosic i wielkie pretensje i zarzuty mi robic......

Posted

a ja zapraszam na wydarzenie Maxa, wspaniałego psiaka, który już 9 rok siedzi w schronisku :( :( :
[URL]http://www.facebook.com/#!/events/307070882663709/[/URL]

Posted

[quote name='krakowianka.fr']a jakby go nazywac wiekszym ratlerkiem, w stylu uroda ratlerka... bo do ratlerka to on jest podobny, tylko wiekszy :)[/QUOTE]

nio, taki jak 2 ratlerki ;)

Buziaki Arik i do zobaczenia w weekend !

Posted

ja niestety nie... :( zwykle jestem w soboty..
najgorsze jest to, że dziś nie zdążyłam wyjść z H7, Arik będzie miał z Tobą spacer, ale reszta biedna będzie musiala na mnie poczekac kolejny tydzien... :( ehhhh

Posted

Będzie może jeszcze kilka osób - coś wymyślimy
jak nie wyprowadzę to przynajmniej wygłaskam, :)

[quote name='natalek']ja niestety nie... :( zwykle jestem w soboty..
najgorsze jest to, że dziś nie zdążyłam wyjść z H7, Arik będzie miał z Tobą spacer, ale reszta biedna będzie musiala na mnie poczekac kolejny tydzien... :( ehhhh[/QUOTE]

Posted

dzisiaj Ariś był na spacerku z całym boksem, wszystkie psiaki wygłaskane i chociaż trochę wybiegane ;)
Gryzak mnie zaskoczył pozytywnie dziś!!! weszłam do boksu, a on do mnie podszedł i wskoczył na mnie przednimi łapkami aby się przytulić!!! :) i sam do mnie podbiegł, żeby mu założyć smycz, choć zesztywniał jeszcze, więc ostrożność trzeba zachować. ale jest coraz lepiej!! :D

Posted

kiedy znów będziesz w schronie? w sobotę dopiero?

[quote name='natalek']dzisiaj Ariś był na spacerku z całym boksem, wszystkie psiaki wygłaskane i chociaż trochę wybiegane ;)
Gryzak mnie zaskoczył pozytywnie dziś!!! weszłam do boksu, a on do mnie podszedł i wskoczył na mnie przednimi łapkami aby się przytulić!!! :) i sam do mnie podbiegł, żeby mu założyć smycz, choć zesztywniał jeszcze, więc ostrożność trzeba zachować. ale jest coraz lepiej!! :D[/QUOTE]

Posted

jeśli jechałabyś w czwartek, to puść sygnał, ok?
może uda się mi dotrzeć,
ew na PW już się dogadamy.
Może uda się wyprowadzić cały boksik choć na chwilkę...

Posted

iwoniam, napisz mi proszę na pw (lub sms, tel. 668 289 029) czy będziesz jutro w schronie, i jeśli tak to o której, bo nie wiem, czy mam na Ciebie czekać z H7. ;)
ja nie odpiszę zapewne, bo nie będzie mnie w domu dziś wieczorem, sms odczytam, ale odebrać nie odbiorę, pw odczytam pewnie jakoś nad ranem, więc nie będę miałą jak odpisać. ale w schronie będę, nie wiem czy dam rade o 10, ale postaram się, na 11 będę na 100%. :)

Posted (edited)

no i udało się wreszcie spotkać! :D
i cały boksik poszedł na długi spacerek :)
[B]iwoniam[/B], bardzo dziękuję za pomoc!

edit. JAK MOGŁĄM ZAPOMNIEĆ NAPISAĆ?! Drops z H7 ZNALAZŁ DZIŚ SUPER DOM!!!! :multi:

Edited by Noelle