Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ciągle nie mogę się doprosić, żeby znajomi się gdzieś ze mną umówili i przekazali te paczki, jak mi się to uda, to dam znać... Na razie mam jedną... (i jedną kocią whiskas)

Posted

[B]monita -[/B] ja Cie strasznie przepraszam ze sie z Tobą nie skontaktowałam na gg :oops: - ale leksa strzeliła sobie gałęzią w oko i mam polkę z nia straszna - dzisiaj znów do weta bo nie patrzy w ogóle na to oko..:-(

to powiedzcie mi jak z tymi paczkami..?

słuchajcie - moze w sobote byśmy sie wszystkie gdzies spotkały - ja dojade wszedzie - tylko zebyśmy sie umówiły w jednym punkcie - tak zeby dla was było dogodnie - i ja bym te paczki od Was odebrała..hmm?

gdyby sie nie udało umówic to:
[B]agamika -[/B] ja Ci wysle moje imie i nazwisko i zostaw prosze paczke na portierni w niebieskim biurowcu (adres dokładny Zwierzyniecka 29) Tam portiernia jest czynna cały czas..
Ja bym sobie stamtąd odebrała.. A jak nie to w sobote - albo w kazdy inny dzień..- tylko wszystkie razem, błagam..:)

Posted

W sobotę, to znowu ja nie mam czasu ( tzn jutro się dowiem dokładnie ) :roll:

[B]AniaB[/B] nic się nie stało, nie było mnie wtedy wogóle na gg :oops:

Moja paka czeka, i jest ciągle uzupełniania :razz:

[B]agamika [/B]jeśli nie będzie problemu, to mogę odebrać od Ciebie paczkę, w któryś dzień ??

Moja paka, może już śmiało iść do [B]misieek[/B], a jak będzie potrzebne więcej, to jeszcze coś załatwię :razz:

Posted

Umówmy się wstępnie na sobotę ( godziny popołudniowe ) lub na niedzielę, ale jutro będę dokładnie wiedzieć, kiedy mam więcej czasu :roll:

Posted

napiszcie prosze gdzie sie umawiacie i o której - to ja moze podjade i wezme od Was paczki od razu..
a sugarr nawiedze w innym terminie..

(bo mi sie juz powoli składzik różnych rzeczy robi w mieszkaniu - paczki szczeniaczkowe, rzeczy na bazarek..itd - tak, ze musze szybciutko dawac dalej:lol: :evil_lol: )

Posted

[quote name='weszka']A czy Graf jest teraz taki tylko do p. Pawła czy dla wszystkich?[/QUOTE]
nie raczej tylko do Pana Pawła..ale na mnie juz nie szczeka i daje się głaskać... to wszystko kwestia czasu...trzeba tam do niego pochodzić pogadać z nim :) i będzie dobrze :D

Posted

Ja tylko na chwilkę :oops:

Sobotę i niedzielę, mam niestety wyrwane z życiorysu :shake: Poniedziałek też :shake:

Mam czas, dopiero we wtorek :oops:

Posted

a wtorek o której i gdzie?

dajmy sobie ostatnią szansę w tym tygodniu..Ja tez pzrzez weekend kiepsko z czasem..Tak to nieraz jest..:shake:
Jak sie nie zdołamy umówic to ja objadę Was wszystkie jakoś po troche i pozbieram towar:evil_lol:

Bo nam sie w koncu zarcie przeterminuje:evil_lol:

Posted

[quote name='madziakikrzys']:loveu: hej dziewczynki bylam w schronisku odwiedzic Axela:loveu: zabieramy chłopczyka w sobote do domku:multi:
pozdrowienia dla Jagienki i Asiora-to dzięki nim dowiedzieliśmy się o nim,buziaki[/quote]
spotkaliśmy się dzisiaj, okazało się nawet, że to samo osiedle Nas nosiło :lol:
Axel spacerował z Krzysiem bardzo grzecznie, w ogóle zachowywał się niemal nienagannie. Dostaje jednak w schronie środki na uspokojenie...

Posted

dziewczyny ii chłopaki ;) "reklamujcie" go gdzie się da... musze mu jak najszybciej znaleść domek :/
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6271821[/url]