sugarr Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja ciągle nie mogę się doprosić, żeby znajomi się gdzieś ze mną umówili i przekazali te paczki, jak mi się to uda, to dam znać... Na razie mam jedną... (i jedną kocią whiskas) Quote
AniaB Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [B]monita -[/B] ja Cie strasznie przepraszam ze sie z Tobą nie skontaktowałam na gg :oops: - ale leksa strzeliła sobie gałęzią w oko i mam polkę z nia straszna - dzisiaj znów do weta bo nie patrzy w ogóle na to oko..:-( to powiedzcie mi jak z tymi paczkami..? słuchajcie - moze w sobote byśmy sie wszystkie gdzies spotkały - ja dojade wszedzie - tylko zebyśmy sie umówiły w jednym punkcie - tak zeby dla was było dogodnie - i ja bym te paczki od Was odebrała..hmm? gdyby sie nie udało umówic to: [B]agamika -[/B] ja Ci wysle moje imie i nazwisko i zostaw prosze paczke na portierni w niebieskim biurowcu (adres dokładny Zwierzyniecka 29) Tam portiernia jest czynna cały czas.. Ja bym sobie stamtąd odebrała.. A jak nie to w sobote - albo w kazdy inny dzień..- tylko wszystkie razem, błagam..:) Quote
agamika Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja w sobote moge podjechać gdzie ustalicie, gdziekolwiek w sumie (ps, byle komunikacja miejska tam jeździła ) Quote
monita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 W sobotę, to znowu ja nie mam czasu ( tzn jutro się dowiem dokładnie ) :roll: [B]AniaB[/B] nic się nie stało, nie było mnie wtedy wogóle na gg :oops: Moja paka czeka, i jest ciągle uzupełniania :razz: [B]agamika [/B]jeśli nie będzie problemu, to mogę odebrać od Ciebie paczkę, w któryś dzień ?? Moja paka, może już śmiało iść do [B]misieek[/B], a jak będzie potrzebne więcej, to jeszcze coś załatwię :razz: Quote
agamika Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dla mnie nie ma różnicy, monita jak chcesz to już mozemy się umówić Quote
monita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Umówmy się wstępnie na sobotę ( godziny popołudniowe ) lub na niedzielę, ale jutro będę dokładnie wiedzieć, kiedy mam więcej czasu :roll: Quote
monita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jutro napiszę na wątku jak stoję z czasem w week - dodatkowo wyślę PW :p Quote
AniaB Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 napiszcie prosze gdzie sie umawiacie i o której - to ja moze podjade i wezme od Was paczki od razu.. a sugarr nawiedze w innym terminie.. (bo mi sie juz powoli składzik różnych rzeczy robi w mieszkaniu - paczki szczeniaczkowe, rzeczy na bazarek..itd - tak, ze musze szybciutko dawac dalej:lol: :evil_lol: ) Quote
Asior Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='weszka']A czy Graf jest teraz taki tylko do p. Pawła czy dla wszystkich?[/QUOTE] nie raczej tylko do Pana Pawła..ale na mnie juz nie szczeka i daje się głaskać... to wszystko kwestia czasu...trzeba tam do niego pochodzić pogadać z nim :) i będzie dobrze :D Quote
monita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja tylko na chwilkę :oops: Sobotę i niedzielę, mam niestety wyrwane z życiorysu :shake: Poniedziałek też :shake: Mam czas, dopiero we wtorek :oops: Quote
AniaB Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a wtorek o której i gdzie? dajmy sobie ostatnią szansę w tym tygodniu..Ja tez pzrzez weekend kiepsko z czasem..Tak to nieraz jest..:shake: Jak sie nie zdołamy umówic to ja objadę Was wszystkie jakoś po troche i pozbieram towar:evil_lol: Bo nam sie w koncu zarcie przeterminuje:evil_lol: Quote
sugarr Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja narazie doprosiłam się 2 paczek (+ moja kocia), a jeszcze z 5 mają dla mnie znajomi... Quote
Jagienka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ranyyy ciotki, czy nie możecie o tych paczkach na pw?? Tyle stron na ten temat... Quote
AniaB Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 sorry:oops: - juz kasuje posty - i pisze na pw.. nie dam rady skasować!!!!! :( ale o paczkach nawet sie tu juz nie odezwę :) :) Quote
madziakikrzys Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :loveu: hej dziewczynki bylam w schronisku odwiedzic Axela:loveu: zabieramy chłopczyka w sobote do domku:multi: pozdrowienia dla Jagienki i Asiora-to dzięki nim dowiedzieliśmy się o nim,buziaki Quote
Jagienka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='madziakikrzys']:loveu: hej dziewczynki bylam w schronisku odwiedzic Axela:loveu: zabieramy chłopczyka w sobote do domku:multi: pozdrowienia dla Jagienki i Asiora-to dzięki nim dowiedzieliśmy się o nim,buziaki[/quote] spotkaliśmy się dzisiaj, okazało się nawet, że to samo osiedle Nas nosiło :lol: Axel spacerował z Krzysiem bardzo grzecznie, w ogóle zachowywał się niemal nienagannie. Dostaje jednak w schronie środki na uspokojenie... Quote
madziakikrzys Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asior']żartujecie?? Axel...grzeczy??? jaacieee:o :D[/quote] lepiej...Axel już w domku :multi: Quote
Jagienka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madziakikrzys']lepiej...Axel już w domku :multi:[/quote] rany boskie i jak??!! [COLOR=lightblue]już Was atakuje na gg hihihi[/COLOR] Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dziewczyny ii chłopaki ;) "reklamujcie" go gdzie się da... musze mu jak najszybciej znaleść domek :/ [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6271821[/url] Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nieee , ten [IMG]http://images29.fotosik.pl/6/05996e225373b564.jpg[/IMG] Quote
Jagienka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Asior']mówcie..jaki on??????[/quote] na gg mi Krzysiek napisał, że jest ok, że jest spokojny... Quote
Recommended Posts