weszka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 AgaG ja niestety nie mogę zaoferować stałych terminów, a z pewnością 2 najbliższe czwartki odpadają. Jeśli będę miała czas mogę pomóc w odwozie psiaków po programie ale nie będę tego wiedziała z wyprzedzeniem - dzień wcześniej albo nawet w ten sam dzień się okaże czy dam radę. Mogę więc być jedynie na liście rezerwowej (awaryjnej) do odwózki. Quote
AgaG Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [SIZE=3][COLOR=red]kTO MOŻE ZAOFEROWAĆ TRANSPORT PSA Z HOTELU DO PROGRAMU? w czwartek i gdyby nie znalazł domu z powrotem? wyjechać trzeba z Krakowa po 16 -16. 30 Czy black-sheep, która znalazła tego psa może? i potrzebna też jedna osoba do trzymania psa w programie. ja mogę przyjechać aby trzymać drugiego (szczeniaczkę wilczastą) autobusem. [/COLOR][/SIZE] Quote
AMIGA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dopóki Bonuś nie będzie po operacji, to ja - świeżo upieczona emerytka (wcześniejsza, żeby ktoś sobie coś nie pomyślał ;)) mogę służyć w czwartki z dowiezieniem psiaka do programu. Wolałabym tylko, żeby potem już go ktoś mógł po programie zabrać:p Quote
AMIGA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tylko ja absolutnie nei wyobrażam sobie siebie siedzącą w programie - ja tylko za szybką!!! Quote
AgaG Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='AMIGA']Dopóki Bonuś nie będzie po operacji, to ja - świeżo upieczona emerytka (wcześniejsza, żeby ktoś sobie coś nie pomyślał ;)) mogę służyć w czwartki z dowiezieniem psiaka do programu. Wolałabym tylko, żeby potem już go ktoś mógł po programie zabrać:p[/quote] TO W TEN CZWARTEK SIĘ ZGŁASZAŚZ? SUPER!! DAM ZNAĆ NA WĄTKU ILE PSIAKÓW MOZE JECHAĆ:p a gdyby się okazało że mamy miejsce na dwa psiaki z hotelu (bo jeszcze jest wilczurek młody znaleziony dopiero co ) to miałabyś kogoś, kto może jechać z Tobą i trzymać psy podczas drogi, żeby się np. nie pogryzły, nie przewracały itd.:p. [COLOR=red]A KTO ODWIEZIE PSIAKI PO PROGRAMIE LUB POMOŻE W ZAWIEZIENIU DO NOWEGO DOMU? [/COLOR] Quote
AMIGA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja nie mam nikogo, Ale mogę jeszcze spytać [B]Monitę[/B] Quote
Jagienka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='AgaG']TO W TEN CZWARTEK SIĘ ZGŁASZAŚZ? SUPER!! DAM ZNAĆ NA WĄTKU ILE PSIAKÓW MOZE JECHAĆ:p a gdyby się okazało że mamy miejsce na dwa psiaki z hotelu (bo jeszcze jest wilczurek młody znaleziony dopiero co ) to miałabyś kogoś, kto może jechać z Tobą i trzymać psy podczas drogi, żeby się np. nie pogryzły, nie przewracały itd.:p. [COLOR=red]A KTO ODWIEZIE PSIAKI PO PROGRAMIE LUB POMOŻE W ZAWIEZIENIU DO NOWEGO DOMU? [/COLOR][/quote] Ja w ten czwartek moge jechać jako "osoba"... transportu nie posiadam :( Quote
AgaG Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Jaginko super to umów się z Amigą.. tym bardziej gdyby się okazało że dwa psy mogą jechać z hotelu oprócz szczeniaczki. wtedy by ten wilczek wyrzucony na prądniku mógł jechać, bo knapik musi iść do dziennika. Prosiłam o to dziś panią Hanią, by pierwszy wolny termin byl dla niego. Quote
AMIGA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jagienko, to ajk będzie z tym czwartkiem? Monita najprawdopodobniej tez może o tej porze być do dyspozycji Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='ewikS']czy ktoś się wybiera do hotelu w sobotę?[/quote] Jeśli jest takie "zapotrzebowanie" to ja mogę jechać. Może wreszcie bym zawiozła te koce i jakieś szmatki dla psiurków:p Quote
Jagienka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='AMIGA']Jagienko, to ajk będzie z tym czwartkiem? Monita najprawdopodobniej tez może o tej porze być do dyspozycji[/quote] nie miałam internetu od wczoraj, dlatego nie kontaktowałam się w sprawie programu, skoro monita moze, to jesteśmy potrzebne obie? nie ma też sensu, zeby jechała cała wataha ludzi... Aga Ty będziesz żeby wystąpić, czy monita będzie występować? Ja jestem jutro dyspozycyjna. [quote name='ewikS']czy ktoś się wybiera do hotelu w sobotę?[/quote] ewikS:loveu:, ja chętnie :) Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Jagienka']nie miałam internetu od wczoraj, dlatego nie kontaktowałam się w sprawie programu, skoro monita moze, to jesteśmy potrzebne obie? nie ma też sensu, zeby jechała cała wataha ludzi... Aga Ty będziesz żeby wystąpić, czy monita będzie występować? Ja jestem jutro dyspozycyjna. :)[/quote] Jagienko - to zależy ile psów mamy zabrać. Ja prowadząc samochód raczej nie pomogę w rozdzielaniu piesków, a najlepiej by było, gdyby jeden siedział z przodu pod nogami pasażera, a drugi z tyłu - tez ewentualnie przypilnowany. Zresztą Monita ma mi dzisiaj dać znać, czy ona dotrze bezpośrednio do telewizji, czy będzie jechać z nami Quote
Kropcia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jeżeli by było potrzeba to ja jutro też mogę jechać do programu, w przyszłym tygodniu nie wiem jak będzie :roll: Quote
karusiap Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='ewikS']czy ktoś się wybiera do hotelu w sobotę?[/quote] ja tez ja tez:multi: Quote
ewikS Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 czy mam jechać autem? coś zabrać? Aparat wezmę :) i jakieś smakołyki... :) Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Trzeba zrobić listę osób - ile jest chętnych na wyjazd. Ja też jestem zmotoryzowana :p Quote
AgaG Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Już piszę o czwartku: a więc takmogą jechać dwa psy z hotelu, rudy znaleziony przez Kasię owieczkę i wilczurek znaleziony na Prądniku. Oprócz kierowcy przynajmniej jedna osoba musi pilnować piesiów.. ja przyjadę do programu by zaprezntować jednego psa, a Jagienko albo któraś z was drugiego? Umowy adopcyjne wezmę. co do smyczy i obroży to zróbmy tak: psy na pewno nic nie mają, dlatego trzeba kupić 2 x szelki z regulacją (jedne na psa około 23 kilo i jedne na wilczura) regulacja podwójna i przy szyji i pod brzuchem (np. na Piłsudskiego takie są) i do tego smycze. Weźcie fakturę na AFN na to i przynieście do telewizji, ja faKturę wraz z jedna zaległą przekążę Tweety i piniądze oddam tej z was, która założy.. Obroze nie wystarczą, psy się mogą wyrwać itd. To mój aksjomat by wydawać w szelkach. [COLOR=red]NAJLEPSZE SZELKI MAJĄ ZAPIĘCIE NA KLAMERKĘ JAK W PASKU, BO PLATIKOWE ZAPIĘCIE MOŻE PĘKNĄĆ, A TO DUŻE PSY. bARDZO PROSZĘ, BY KTOS SIĘ TYM ZAJĄŁ..[/COLOR] Quote
AgaG Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 CAŁY CZAS SZUKAMY OSOBY Z AUTEM, KTÓRA ALBO POMOŻE POROZWOZIĆ PSY DO NOWYCH DOMÓW ALBO GDY ICH NIE ZNAJDĄ ODWIEZIE JE DO HOTELU:placz::placz::placz: Quote
Jagienka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='AgaG']Już piszę o czwartku: a więc takmogą jechać dwa psy z hotelu, rudy znaleziony przez Kasię owieczkę i wilczurek znaleziony na Prądniku. [/quote] Aga, ale przecież tego psiaka co owieczka znalazła się właścicielka znalazła... Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hahaaa, tylko kto zdąży do jutra lecieć na Piłsudzkiego żeby kupić szelki? Ja niestety nie, bo akurat muszę jeszcze rano wpaść do pracy:shake: A jak już żywcem nie ma nikogo, to poczekam i odwiozę po programie psy, tylko ja straaaasznie nie lubię jeździć po ciemku, a w dodatku jak jest ślizgawica. Wprawdzie po wypadach do Ligoty nie powinna mi być straszna jazda po ciemku. Ale co poradzę, że nie lubię:-( Quote
AgaG Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Jagienka']Aga, ale przecież tego psiaka co owieczka znalazła się właścicielka znalazła...[/quote] No to weżcie jako drugiego Bono... jeju czemu nikt nie napisał, ze Rudas ma dom:razz::razz: fanie!! Bono ma szelki, a jego czerwona smycz powinna wisieć koło kojca jego (miedzy boksami) w takim razie tylko dla wilczka potrzeba kupić. kto da radę i wziąć fakturę? tak w ogóle to strasznie chrypieć zaczęłam, więc czy na wizji mógłasby ktos mnie zastapić? :cool3::cool3: Quote
AgaG Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Jagienka']Aga, ale przecież tego psiaka co owieczka znalazła się właścicielka znalazła...[/quote] a czy ta pani uregulowała za hotel? czy został dług? Quote
Recommended Posts