Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sugarr']Jutro zadzwonię i zapytam, bo szczerze mówiąc nie wiem[/quote]

zapytaj, powiedz, ze na fundację i że termin może byc nawet jednodniowy (pod warunkiem, że mi w ten sam dzień dostarczysz fakturę)

Posted

[quote name='Jagienka']Dzięki noemik, wysłałam... zobaczymy :)[/QUOTE]
Jagienko, mój koci wątek jest w podpisie, tam jest więcej zdjęć.:) mam też inne kotki.:)

Posted

podaję rozliczenie: było tak: było tak: [COLOR=#ff00ff]razem mamy: 59+ 250+65= 374. oczywiście minus długi ogromne...kota i rzeszy psów. Dziś z Ola zawiozłyśmy dużą suką wilkowatą złapaną przez sugarr ... więc doszedł kolejny pies...[/COLOR]

[COLOR=red]przyszła wpłata 100 zł od Profesor Leji[/COLOR]

[COLOR=red]czyli: mamy 374 + 100 = 474 złotych no i długiiiiiiii kocie, psie.....:-(:-([/COLOR]

za hotel w niedzielę płaciłam tylko teosia (13 dni) opłatę za Sunię z Plant pan Tomek podarował nam. bardzo dziękujmy, a Yorija wplaciła 10 złotych
Czyli mamy: 474-195= 279

z tego musze uregulowac dług u wetki w Wieliczce 115 za badanie krwi, leki i próbe ratowania suni z plant w stanie padaczkowym, 20 za odrobaczenie larsa razem 135

[COLOR=navy]zostaje 144 + wpłata od Yoriji bardzo dziękujemy 10 złotych razem 154 minus długi ... zbliza się też operacja Larsa..prosimy o pomoc.. [/COLOR]

Posted

Aga - zakończyły się dwa moje bazarki. Odzzew niesamowity.:)
Z jegnego bedzie 180 zł - od Anny_33 :)
a z drugiego 300 zł - od całej gromady filmomaniaków dogomaniaków, którzy chcą nam pomóc.
jak powpływają na moje konto, to przeleję do Ciebie.:)

Posted

[quote name='noemik']Aga - zakończyły się dwa moje bazarki. Odzzew niesamowity.:)
Z jegnego bedzie 180 zł - od Anny_33 :)
a z drugiego 300 zł - od całej gromady filmomaniaków dogomaniaków, którzy chcą nam pomóc.
jak powpływają na moje konto, to przeleję do Ciebie.:)[/quote]

dziękujemy wszystkim dogomaniakom. wciąż znajdujemy psy stare i chore, które wymagają operacji... poza tym we środę ściągamy do hotelu psa niewidomego, który utrcił wzrok po skrępowaniu go kablem i przywiązaniu w lesie... też wymaga leczenia, odkarmienia, witamin itd... no zobaczymy co wet nasz powie..
za koty zalegamy majątek. w środę zawożąc psiaka (albo i dwa bo jeszcze jedna bide mam na oku schroniskową) dowiem się od pana Tomka jak to policzył, on i tak zawsze nam idzie na rękę, bo byłby horror.
dziś przewoziłam z Olą suczki, które javo przywiozła do Krakowa z Kielc. jedna ma super dom w Rudawie z kontaktów po ogłoszeniu Teosia, a drugą ci państwo wzięli na tymczas... Ola obiecała, że przekaże chińskie malowidła na materiale w zwierzaki na bazarek. każda metoda dobra zbierania grosza bo liczba biedaków wciąż rośnie.

Posted

noemik, jeden kocurek znalazł domek, jutro jego przyszły właściciel idzie na kocie zakupy, w środę go odbiera. to kolejny mój znajomy (nie wiedziałam nigdy, że tylu ich chce kota :)) także ufam, ale oczywiście umowa i wszystko będzie.

Drugi kocur wstępnie ma chętnych. Muszę jeszcze przebadać ten dom, ale wydaje mi się, że będzie dobry. Także przez najbliższe dwa dni z dwoma kotkami dam radę, a myślę, że potem już w przeciągu tygodnia sprawa z drugim domkiem się wyjaśni.

Domek nr 2 nawet zaproponował, że jeżeli mi długo zajmie skontrolowanie czy domek dobry, a kotu bardzo potrzebna wizyta u weta "na już" to pokryją cały koszt zanim jeszcze kociak do nich trafi.
Także myślę, że miło z ich strony i dzięki Bogu na razie sytuacja jest ok :) Pieniążki z bazarku przydzadzą się gdzie indziej na pewno

Posted

[quote name='kiwi']ja mam sucha karme dla kotów - super jakosc, ale powyzej 1 roku i napisane jest zbey nie karmic nia kociat.
komu karme?
tweety?[/quote]

dużo jej masz? pomyslałam o Biafrze, tam zapewne każda ilość pójdzie

Posted

słyszeliście :(???????

[url]http://www.onet.tv/28962%2c4451%2c1%2c2789115%2c1%2c1%2c0%2c0%2cwideo.html[/url]

boszzzz nawet niedźwiadki nie maja szans z nami... ludźmi ... :(

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie pani w sprawie bezdomnej suczki na działkach koło Wieliczki.
Miała założyć temat na dogo - jeśli ktoś z Was sie na niego natknie - podajcie prosze link.

Posted

[quote name='sugarr']noemik, jeden kocurek znalazł domek, jutro jego przyszły właściciel idzie na kocie zakupy, w środę go odbiera. to kolejny mój znajomy (nie wiedziałam nigdy, że tylu ich chce kota :)) także ufam, ale oczywiście umowa i wszystko będzie.

Drugi kocur wstępnie ma chętnych. Muszę jeszcze przebadać ten dom, ale wydaje mi się, że będzie dobry. Także przez najbliższe dwa dni z dwoma kotkami dam radę, a myślę, że potem już w przeciągu tygodnia sprawa z drugim domkiem się wyjaśni.

Domek nr 2 nawet zaproponował, że jeżeli mi długo zajmie skontrolowanie czy domek dobry, a kotu bardzo potrzebna wizyta u weta "na już" to pokryją cały koszt zanim jeszcze kociak do nich trafi.
Także myślę, że miło z ich strony i dzięki Bogu na razie sytuacja jest ok :) Pieniążki z bazarku przydzadzą się gdzie indziej na pewno[/QUOTE]
to się cieszę, sugarr.
a nie masz więcej znajomych chętncyh na kota?
bo ja koty mam, a znajomych chetncyh jakby mniej...

Posted

Dziewczyny, w takim razie mam pytanie, czy mogę przekazać z bazarku jakąś kwotę na leczenie nowej kocinki Simby, która trafiła dziś na DT do BeatySabry?
Mała jest w ciężkim stanie. A Beata potrzebuje wsparcia.
Tu jest wątek Sim,by: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92646[/URL]
Myślałam, żeby dać jej 50 zł z bazarku za filmy, mogę?

Posted

[quote name='Asior']słyszeliście :(???????

[URL]http://www.onet.tv/28962%2c4451%2c1%2c2789115%2c1%2c1%2c0%2c0%2cwideo.html[/URL]

boszzzz nawet niedźwiadki nie maja szans z nami... ludźmi ... :([/quote]

jak zobaczyłam tego misiaczka...:placz: . Ja wiem, że my jesteśmy tacy jacyś ogólnie potentegowani ale nie spodobało mi się jak póżniej wymachiwali przed kamerą tym nieżywym misiem jakby był zwykłym kawałkiem drewna a nie bestialsko zamordowaną istotką:shake:

Posted

[quote name='noemik']Dziewczyny, w takim razie mam pytanie, czy mogę przekazać z bazarku jakąś kwotę na leczenie nowej kocinki Simby, która trafiła dziś na DT do BeatySabry?
Mała jest w ciężkim stanie. A Beata potrzebuje wsparcia.
Tu jest wątek Sim,by: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92646[/URL]
Myślałam, żeby dać jej 50 zł z bazarku za filmy, mogę?[/quote]
no pewnie noemik:p

Posted

dzięki, Aga.:) Dziś dam Beacie pieniądze. I trzymajmy kciuki za małą.

zaraz przeleję ci 100 zł, dostałąm od ewikS i jej mamy, na hotel tego pieska ślepego. On będzie w hotelu, prawda? ewikS prosiła, by dać to do worka krakowskiego.:)
już przelewam.

Posted

[quote name='noemik']dzięki, Aga.:) Dziś dam Beacie pieniądze. I trzymajmy kciuki za małą.

zaraz przeleję ci 100 zł, dostałąm od ewikS i jej mamy, na hotel tego pieska ślepego. On będzie w hotelu, prawda? ewikS prosiła, by dać to do worka krakowskiego.:)
już przelewam.[/quote]
tak ten slepuś biduś znaleziony w lesie zwiazany kablem od jutra ma ciepły boksik w środku bierzemy tez pogryzionego psa...rano jedziemy z Olą...

Posted

ciotki ogromna prosba...jutro do Kundla jedzie Max i slepy psiak,oba z hotelu...weszka pojedzie z nami po psiaki i do Kundla,ale nie da rsy po programie,,,czy ktos da rade odwiesc nas ewentualnie do hotelu...??

Posted

podaję rozliczenie:

[COLOR=red]było tak: [COLOR=red]374 + 100 = 474 złotych no i długiiiiiiii kocie, psie.....:-(:-([/COLOR]

[COLOR=#000000]za hotel w niedzielę płaciłam tylko teosia (13 dni) opłatę za Sunię z Plant pan Tomek podarował nam. bardzo dziękujmy, a Yorija wplaciła 10 złotych
Czyli mamy: 474-195= 279

z tego musze uregulowac dług u wetki w Wieliczce 115 za badanie krwi, leki i próbe ratowania suni z plant w stanie padaczkowym, 20 za odrobaczenie larsa razem 135

[/COLOR][COLOR=navy]zostaje 144 + wpłata od Yoriji bardzo dziękujemy 10 złotych razem 154 minus długi ... zbliza się też operacja Larsa..prosimy o pomoc.. [/COLOR]

DZIŚ: UWZGLNIONY JUŻ W ROZLICZENIU DŁUG U WETÓW wIELICZCE UREGULOWANY (PRZEKAZAŁAM DZIŚ PRZEZ PANA tOMKA, KTÓRY BĘDZIE U WETÓW DZIŚ) [/COLOR]

[COLOR=#ff0000]DOSZŁY WPŁATY: [/COLOR]

[COLOR=#ff0000]100 OD EWIKS DLA PIESKA SLEPEGO ZNALEZIONEGO W LESIE (CENT MA NA IMIĘ) [/COLOR]

[COLOR=#ff0000]200 OD Oli a wiec mamy: [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]154 + 100 + 200 = 454. PAN TOMEK PROSIŁ DZIŚ BYSMY Z OLĄ LICZYŁY DŁUGI KOTÓW...mimo rabatu (bo w moich obliczeniach kaZdymiesiac miał tylko 30 dni:cool3: i nie dodawalismy leków chorego kota, odrobaczeń itd) wyszło 1415 złotych. teraz nie mam czasu wpisać z czego tw suma wynika, ale Pan Tomek utrzymywał koty parę miesięcy i jeszcze dot ego dołożył...[/COLOR]
[SIZE=6][COLOR=indigo] tak więc dług kotów 1415!!!!! help!!!!![/COLOR][/SIZE]