Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='sugarr']Jutro zadzwonię i zapytam, bo szczerze mówiąc nie wiem[/quote] zapytaj, powiedz, ze na fundację i że termin może byc nawet jednodniowy (pod warunkiem, że mi w ten sam dzień dostarczysz fakturę) Quote
Jagienka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Dzięki noemik, wysłałam... zobaczymy :) Quote
noemik Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Jagienka']Dzięki noemik, wysłałam... zobaczymy :)[/QUOTE] Jagienko, mój koci wątek jest w podpisie, tam jest więcej zdjęć.:) mam też inne kotki.:) Quote
Jagienka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='noemik']Jagienko, mój koci wątek jest w podpisie, tam jest więcej zdjęć.:) mam też inne kotki.:)[/quote] wiem wiem skorzystałam ;) Quote
AgaG Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 podaję rozliczenie: było tak: było tak: [COLOR=#ff00ff]razem mamy: 59+ 250+65= 374. oczywiście minus długi ogromne...kota i rzeszy psów. Dziś z Ola zawiozłyśmy dużą suką wilkowatą złapaną przez sugarr ... więc doszedł kolejny pies...[/COLOR] [COLOR=red]przyszła wpłata 100 zł od Profesor Leji[/COLOR] [COLOR=red]czyli: mamy 374 + 100 = 474 złotych no i długiiiiiiii kocie, psie.....:-(:-([/COLOR] za hotel w niedzielę płaciłam tylko teosia (13 dni) opłatę za Sunię z Plant pan Tomek podarował nam. bardzo dziękujmy, a Yorija wplaciła 10 złotych Czyli mamy: 474-195= 279 z tego musze uregulowac dług u wetki w Wieliczce 115 za badanie krwi, leki i próbe ratowania suni z plant w stanie padaczkowym, 20 za odrobaczenie larsa razem 135 [COLOR=navy]zostaje 144 + wpłata od Yoriji bardzo dziękujemy 10 złotych razem 154 minus długi ... zbliza się też operacja Larsa..prosimy o pomoc.. [/COLOR] __________________ Quote
noemik Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Aga - zakończyły się dwa moje bazarki. Odzzew niesamowity.:) Z jegnego bedzie 180 zł - od Anny_33 :) a z drugiego 300 zł - od całej gromady filmomaniaków dogomaniaków, którzy chcą nam pomóc. jak powpływają na moje konto, to przeleję do Ciebie.:) Quote
AgaG Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='noemik']Aga - zakończyły się dwa moje bazarki. Odzzew niesamowity.:) Z jegnego bedzie 180 zł - od Anny_33 :) a z drugiego 300 zł - od całej gromady filmomaniaków dogomaniaków, którzy chcą nam pomóc. jak powpływają na moje konto, to przeleję do Ciebie.:)[/quote] dziękujemy wszystkim dogomaniakom. wciąż znajdujemy psy stare i chore, które wymagają operacji... poza tym we środę ściągamy do hotelu psa niewidomego, który utrcił wzrok po skrępowaniu go kablem i przywiązaniu w lesie... też wymaga leczenia, odkarmienia, witamin itd... no zobaczymy co wet nasz powie.. za koty zalegamy majątek. w środę zawożąc psiaka (albo i dwa bo jeszcze jedna bide mam na oku schroniskową) dowiem się od pana Tomka jak to policzył, on i tak zawsze nam idzie na rękę, bo byłby horror. dziś przewoziłam z Olą suczki, które javo przywiozła do Krakowa z Kielc. jedna ma super dom w Rudawie z kontaktów po ogłoszeniu Teosia, a drugą ci państwo wzięli na tymczas... Ola obiecała, że przekaże chińskie malowidła na materiale w zwierzaki na bazarek. każda metoda dobra zbierania grosza bo liczba biedaków wciąż rośnie. Quote
noemik Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Aga, może ja wesprę jakoś sugarr. trzeba jej pomóc, skoro jest ciężko. może kupić żwirek i karmę za np. 30 zł z ostatniego bazarku? Quote
kiwi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja mam sucha karme dla kotów - super jakosc, ale powyzej 1 roku i napisane jest zbey nie karmic nia kociat. komu karme? tweety? Quote
sugarr Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 noemik, jeden kocurek znalazł domek, jutro jego przyszły właściciel idzie na kocie zakupy, w środę go odbiera. to kolejny mój znajomy (nie wiedziałam nigdy, że tylu ich chce kota :)) także ufam, ale oczywiście umowa i wszystko będzie. Drugi kocur wstępnie ma chętnych. Muszę jeszcze przebadać ten dom, ale wydaje mi się, że będzie dobry. Także przez najbliższe dwa dni z dwoma kotkami dam radę, a myślę, że potem już w przeciągu tygodnia sprawa z drugim domkiem się wyjaśni. Domek nr 2 nawet zaproponował, że jeżeli mi długo zajmie skontrolowanie czy domek dobry, a kotu bardzo potrzebna wizyta u weta "na już" to pokryją cały koszt zanim jeszcze kociak do nich trafi. Także myślę, że miło z ich strony i dzięki Bogu na razie sytuacja jest ok :) Pieniążki z bazarku przydzadzą się gdzie indziej na pewno Quote
Tweety Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='kiwi']ja mam sucha karme dla kotów - super jakosc, ale powyzej 1 roku i napisane jest zbey nie karmic nia kociat. komu karme? tweety?[/quote] dużo jej masz? pomyslałam o Biafrze, tam zapewne każda ilość pójdzie Quote
Asior Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 słyszeliście :(??????? [url]http://www.onet.tv/28962%2c4451%2c1%2c2789115%2c1%2c1%2c0%2c0%2cwideo.html[/url] boszzzz nawet niedźwiadki nie maja szans z nami... ludźmi ... :( Quote
kiwi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dzwoniła dzisiaj do mnie pani w sprawie bezdomnej suczki na działkach koło Wieliczki. Miała założyć temat na dogo - jeśli ktoś z Was sie na niego natknie - podajcie prosze link. Quote
Patia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Kiwi , gdzie ta sunia , w jakej miejscowości ? Wątku nie widziałam . Quote
noemik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='sugarr']noemik, jeden kocurek znalazł domek, jutro jego przyszły właściciel idzie na kocie zakupy, w środę go odbiera. to kolejny mój znajomy (nie wiedziałam nigdy, że tylu ich chce kota :)) także ufam, ale oczywiście umowa i wszystko będzie. Drugi kocur wstępnie ma chętnych. Muszę jeszcze przebadać ten dom, ale wydaje mi się, że będzie dobry. Także przez najbliższe dwa dni z dwoma kotkami dam radę, a myślę, że potem już w przeciągu tygodnia sprawa z drugim domkiem się wyjaśni. Domek nr 2 nawet zaproponował, że jeżeli mi długo zajmie skontrolowanie czy domek dobry, a kotu bardzo potrzebna wizyta u weta "na już" to pokryją cały koszt zanim jeszcze kociak do nich trafi. Także myślę, że miło z ich strony i dzięki Bogu na razie sytuacja jest ok :) Pieniążki z bazarku przydzadzą się gdzie indziej na pewno[/QUOTE] to się cieszę, sugarr. a nie masz więcej znajomych chętncyh na kota? bo ja koty mam, a znajomych chetncyh jakby mniej... Quote
noemik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dziewczyny, w takim razie mam pytanie, czy mogę przekazać z bazarku jakąś kwotę na leczenie nowej kocinki Simby, która trafiła dziś na DT do BeatySabry? Mała jest w ciężkim stanie. A Beata potrzebuje wsparcia. Tu jest wątek Sim,by: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92646[/URL] Myślałam, żeby dać jej 50 zł z bazarku za filmy, mogę? Quote
Tweety Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Asior']słyszeliście :(??????? [URL]http://www.onet.tv/28962%2c4451%2c1%2c2789115%2c1%2c1%2c0%2c0%2cwideo.html[/URL] boszzzz nawet niedźwiadki nie maja szans z nami... ludźmi ... :([/quote] jak zobaczyłam tego misiaczka...:placz: . Ja wiem, że my jesteśmy tacy jacyś ogólnie potentegowani ale nie spodobało mi się jak póżniej wymachiwali przed kamerą tym nieżywym misiem jakby był zwykłym kawałkiem drewna a nie bestialsko zamordowaną istotką:shake: Quote
AgaG Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='noemik']Dziewczyny, w takim razie mam pytanie, czy mogę przekazać z bazarku jakąś kwotę na leczenie nowej kocinki Simby, która trafiła dziś na DT do BeatySabry? Mała jest w ciężkim stanie. A Beata potrzebuje wsparcia. Tu jest wątek Sim,by: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92646[/URL] Myślałam, żeby dać jej 50 zł z bazarku za filmy, mogę?[/quote] no pewnie noemik:p Quote
noemik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dzięki, Aga.:) Dziś dam Beacie pieniądze. I trzymajmy kciuki za małą. zaraz przeleję ci 100 zł, dostałąm od ewikS i jej mamy, na hotel tego pieska ślepego. On będzie w hotelu, prawda? ewikS prosiła, by dać to do worka krakowskiego.:) już przelewam. Quote
weszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Kolejny bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92831[/URL] Quote
AgaG Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='noemik']dzięki, Aga.:) Dziś dam Beacie pieniądze. I trzymajmy kciuki za małą. zaraz przeleję ci 100 zł, dostałąm od ewikS i jej mamy, na hotel tego pieska ślepego. On będzie w hotelu, prawda? ewikS prosiła, by dać to do worka krakowskiego.:) już przelewam.[/quote] tak ten slepuś biduś znaleziony w lesie zwiazany kablem od jutra ma ciepły boksik w środku bierzemy tez pogryzionego psa...rano jedziemy z Olą... Quote
karusiap Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ciotki ogromna prosba...jutro do Kundla jedzie Max i slepy psiak,oba z hotelu...weszka pojedzie z nami po psiaki i do Kundla,ale nie da rsy po programie,,,czy ktos da rade odwiesc nas ewentualnie do hotelu...?? Quote
sugarr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jest dom dla kotka - młodziutkiego, chłopaka. Moje się już "skończyły", także piszę tutaj :) Quote
AgaG Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 podaję rozliczenie: [COLOR=red]było tak: [COLOR=red]374 + 100 = 474 złotych no i długiiiiiiii kocie, psie.....:-(:-([/COLOR] [COLOR=#000000]za hotel w niedzielę płaciłam tylko teosia (13 dni) opłatę za Sunię z Plant pan Tomek podarował nam. bardzo dziękujmy, a Yorija wplaciła 10 złotych Czyli mamy: 474-195= 279 z tego musze uregulowac dług u wetki w Wieliczce 115 za badanie krwi, leki i próbe ratowania suni z plant w stanie padaczkowym, 20 za odrobaczenie larsa razem 135 [/COLOR][COLOR=navy]zostaje 144 + wpłata od Yoriji bardzo dziękujemy 10 złotych razem 154 minus długi ... zbliza się też operacja Larsa..prosimy o pomoc.. [/COLOR] DZIŚ: UWZGLNIONY JUŻ W ROZLICZENIU DŁUG U WETÓW wIELICZCE UREGULOWANY (PRZEKAZAŁAM DZIŚ PRZEZ PANA tOMKA, KTÓRY BĘDZIE U WETÓW DZIŚ) [/COLOR] [COLOR=#ff0000]DOSZŁY WPŁATY: [/COLOR] [COLOR=#ff0000]100 OD EWIKS DLA PIESKA SLEPEGO ZNALEZIONEGO W LESIE (CENT MA NA IMIĘ) [/COLOR] [COLOR=#ff0000]200 OD Oli a wiec mamy: [/COLOR] [COLOR=#ff0000]154 + 100 + 200 = 454. PAN TOMEK PROSIŁ DZIŚ BYSMY Z OLĄ LICZYŁY DŁUGI KOTÓW...mimo rabatu (bo w moich obliczeniach kaZdymiesiac miał tylko 30 dni:cool3: i nie dodawalismy leków chorego kota, odrobaczeń itd) wyszło 1415 złotych. teraz nie mam czasu wpisać z czego tw suma wynika, ale Pan Tomek utrzymywał koty parę miesięcy i jeszcze dot ego dołożył...[/COLOR] [SIZE=6][COLOR=indigo] tak więc dług kotów 1415!!!!! help!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts