AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='weszka']U [B]tamb[/B] jest sunia - nieduża i słodka. I słodki nieduży piesek. Może któryś by się nadał?[/quote] ta sunia waży 12 kilo... holendre państwo chca małej... Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Anashar']Ja niestety pomóc nie mog ale mam pytanie jeszcze z innej beczki - od dłuzszego czasu Wodnik ma na AFN 1855zł i nikt tego przez dłuższy czas nie ruszył. Czy jeśli aktualna opiekunka Wodnika z tych pieniędzy nie korzysta może przelać by to na ogólne krakowskie psy?[/quote] już pytałam o to Kiwi, bo to byl pies pod jej opieką. Powiedziała mi, że na razie by tego nie ruszała, bo jeśli będzie potrzebny niwalin czy inne leki drogie "na chodzenie", "na stawy" to trzeba będzie z tego.., ale myslę, że gdyby byl jakiś drmat medycznej natury z innym psem, to Kiwi nie będzie miała nic przeciwko, gdyby zapaśc finansowa była wielka,. Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='AgaG']bardzo potrzebuję pomocy jutro rano!!! chodzi o to, by ktoś przyjechał do hotelu najpóźniej na 9. 30 , 10 i zaprezentował pieska Knapika pani która chce psa młodego, choc nie jest młoda, ale bardzo przeżyła smierć osotatniego psa i mówi, że jej dzieci tak kochają psy, że na gwarantuje mi , że jeśli pies ją przeżyje to dzieci go wezmą... ja jadę autobusem rano do małżeństwa pewnego, które chce obejrzeć starszą sunię znaleziona na plantach. Gdyby się zdecydowali bede do nich jechac z nią , no i się nie rozdwoję. kto z aparatem kojarzący Knapika (najlepiej karusiap, Jagienka, Aga-ta ) no albo ktoś inny :loveu: może pomóc?[/quote] ponawiam prosbę!!!SAMA NIE DAM RADY Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='AgaG']bardzo potrzebuję pomocy jutro rano!!! chodzi o to, by ktoś przyjechał do hotelu najpóźniej na 9. 30 , 10 i zaprezentował pieska Knapika pani która chce psa młodego, choc nie jest młoda, ale bardzo przeżyła smierć osotatniego psa i mówi, że jej dzieci tak kochają psy, że na gwarantuje mi , że jeśli pies ją przeżyje to dzieci go wezmą... ja jadę autobusem rano do małżeństwa pewnego, które chce obejrzeć starszą sunię znaleziona na plantach. Gdyby się zdecydowali bede do nich jechac z nią , no i się nie rozdwoję. kto z aparatem kojarzący Knapika (najlepiej karusiap, Jagienka, Aga-ta ) no albo ktoś inny :loveu: może pomóc?[/quote] Umówiłam się z karusiap na jutro na wyjazd do hotelu ale na 17. Gdyby dała radę pojechać tam rano to ja też mogę. Proszę tylko o info. Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 byłoby super. jutro dwie fajne panie mają oglądac psy więc trzeba tę szansę wykorzystać!!!! dziś dwa psy opiuściły hotel po ogłoszeniu teosia: teoś i fafik... Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='AgaG']byłoby super. jutro dwie fajne panie mają oglądac psy więc trzeba tę szansę wykorzystać!!!! dziś dwa psy opiuściły hotel po ogłoszeniu teosia: teoś i fafik...[/quote] Nie mam żadnego po za tym tuaj sposobu skontaktowania się z karusiap i jest już po północy. To jest mój numer tel. 603 717988 jeśli możesz dziś lub jutro z nią się skontaktować to dzwońcie do mnie lub piszcie sms-a. Jeśli ona będzie mogła to niech mi poda godzinę - pewnie coś ok. 8:30 - 8:45 by wystarczyło to podjadję po nią i pojedziemy do hotelu. Sama nie pojadę, nie mam pojęcia gdzie jest ani nawet nie wiem o jakie psiaki chodzi. Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 wysłałam smsa do karusiap... ale pewnie śpi, a moze tak zrobimy.. Yorija a może podjedziesz w moja okolicę (prądnik czerwony, ul, Majora sklep tesco) o 8, rano pojedziemy jednym samochodem, za nami małżeństwo chętne na jednego psa, a potem Ty pokazesz drugiego, jak taka pani przyjedzie do hotelu? Może tak być? wiem, ze to rano, ale ... trudno:cool3::cool3::cool3: Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ok jutro o 8 rano pod tesco. Ale nie bardzo zrozumiałam. Ty się i tak wybierałaś do hotelu czy gdzieś indziej jedziesz? Czy pojedziesz tam ze mną? Najwyżej dogadamy jutro rano. Ale o 8 to trudno spać jak po Tobie dwa psy i kot biegają. One jakoś niedzieli nie odróżniają od zwykłego dnia. Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 super, ja jadę do hotelu tylko najpierw podjedziemy do podgórza po małżeństwo chętne na psa. beda jechac za nami bo nie znaja drogi do hotelu...a potem druga pani przyjedzie oglądac drugiego psa... Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Czyli przed 8 podjade po karusiap tam gdzie sie umawialysmy, potem po Ciebie przy tesco a potem prowadzicie dalej podgóże, hotel, Krakow czy gdzie tam nas poniesie:p Quote
sugarr Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wiem, że macie same długi, ale mam prośbę. Są u mnie nadal dwa kociaki z tych pięciu które wzięłam w sierpniu. Skończyły się już wszystkie pieniążki i całe jedzenie które dostałam jeszcze w sierpniu. Aktualnie jedziemy na najtańszym jedzeniu i najtańszym żwirku, ale szczerze mówiąc to też jest już dla mnie powoli za dużo wydatków. Do tego kociambry mają nie za ładne oczka i wyciek z nosa, a nie mam na weterynarza. Czy ktoś jest w stanie wesprzeć nas jakoś finansowo? Mogę obiecać, że wkleję tu każdy jeden paragon który dostanę przy wydawaniu ewentualnie darowanych pieniędzy. Mogę też po prostu pojechać z kimś z dogo do weterynarza, do sklepu zoo jeżeli są jakieś wątpliwości co do tego na co wydam pieniążki. Quote
AgaG Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 sugarr jest trochę na AFN na koty dzięki Tweety. bierz faktury na wszystko na alarmowy fundusz nadziei na życie, potem zaiwezieć te faktury do tweety na aleje Słowackiego i będzie ok. :lol: Quote
kiwi Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Anashar']Ja niestety pomóc nie mog ale mam pytanie jeszcze z innej beczki - od dłuzszego czasu Wodnik ma na AFN 1855zł i nikt tego przez dłuższy czas nie ruszył. Czy jeśli aktualna opiekunka Wodnika z tych pieniędzy nie korzysta może przelać by to na ogólne krakowskie psy?[/quote] z kazdej strony dochodza mnie pytania o pieniadze wodnika, co najlepiej niekoniecznie bezposrednio ale ludzie pytaja innych ludzi i w jakis nieprzyjemny sposob węszą :roll: koszty leczenia wodnika byly na poczatku ogromne, niemal nikt nie bylby ich w stanie poniesc. poniewaz ze sprzedazy cegielek zebralismy naprawde duzo pieniedzy - umowa z wlasciecielka wodnika mowie ze ja z tych pieniedzy finansuje leczenie Wodnika. do konca zycia. naszczescie udalo sie przerwac leczenie nivalinem - 10 zlotych za ampułke, i koszty nieco spadly, ale nadal sa - przedtem mielismy lekka nadplate ale mam kolejne faktury ktore czekaja na zaplacenie. kilka dni temu iza kupila lek za 160 zl. wodnik jest staruszkiem, ktory ma w totalnej rozsypce uklad nerwowy, w sytuacji kiedy znow bedzie trzeba go leczyc np nivalinem - bedziemy go leczyc z tych pieniedzy. pamietacie jeszcze w jakim stanie byl jest ten pies? teraz kwitnie, jest nie do poznania i zrobie wszytko zeby trud poniesiony w czasie tej adopcji nie poszedl na marne z powodu braku pieniedzy. Quote
Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='AgaG']sugarr jest trochę na AFN na koty dzięki Tweety. bierz faktury na wszystko na alarmowy fundusz nadziei na życie, potem zaiwezieć te faktury do tweety na aleje Słowackiego i będzie ok. :lol:[/quote] Aguś, jeszcze nie ma, na razie trwa allegro na Dąbrówkę ale jeszcze nie wiem jaki jest jej dotychczasowy koszt leczenia, o przyszłościowym nie wspominając. Natomiast to co proponuję na ten moment, to sugarr zrobi kocie zakupy za ok. 30 zł, weźmie fakturę na AFN i zwrócę jej z kotów ogólnych. Albo lepiej jak weźmie kociuchy do weta, bo z KK nie ma żartów, i zwrócimy za wizytę i leki Quote
Jagienka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Mam do oddania troche arthoflex'u. Ma date wazności do października, ktoś potrzebuje na bierząco? Quote
Anashar Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='kiwi']z kazdej strony dochodza mnie pytania o pieniadze wodnika, co najlepiej niekoniecznie bezposrednio ale ludzie pytaja innych ludzi i w jakis nieprzyjemny sposob węszą :roll:[/QUOTE] To dość duża suma, i ludzie mają prawo pytać (węszenia tu nie widzę) co będzie z tymi pieniędzmi biorąc jeszcze pod uwaę, że na ogólnym koncei się nie przelewa. A, że co tydzień sprawdzając owczarkowy stan konta patrzę też na WOdnika to chyba nie grzech ;) Quote
kiwi Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 no wiec wyjasniam, ze nadal sa potrzebne:) Quote
kiwi Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 prawdziwa lala do wziecia :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8106271#post8106271[/url] Quote
Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Kiwuś, czy ja oficjalnie i przy wszystkich mogę Ci przylać w kuper?:razz: Faktura z lutego!!!:mad:W trybie natychmiastowym! Quote
kiwi Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 jutro?? serio jutro - przychodze do Ciebie ok 20 ok? i w kuper dostaje publiczne baty - zasluzylam w 100% :modla: Quote
noemik Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jagienko, moja Migotka nie jest całkiem biała, ale ma dużo białego. [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/1491/imgp0653nz5.jpg[/IMG] to ta w centrum zdjęcia [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/1913/imgp0531zs1.jpg[/IMG] Quote
Tweety Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 sugarr, a Twój wet da Ci fakturę przelewową? Kiwi, może mnie nie być jutro o 20-stej, bo muszę odstawić jednego Miaucika do domu stałego a może nikogo nie być w domu Quote
sugarr Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jutro zadzwonię i zapytam, bo szczerze mówiąc nie wiem Quote
Recommended Posts