elkate Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 bo serce boli od tej psiej niedoli...... Quote
from_wonderland Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Gwiazda- czas cudów i wspaniałości! Tego życzę z całej duszy! Quote
from_wonderland Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Dużo czasu minęło, czy coś sie zmieniło u chłopaka? Quote
brazowa1 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 pod względem adopcji - nie. pod względem spacerowym-tak. Jest zabierany na wybieg (zrobiłyśmy z koleżanką z nieuzywanego ,dużego boksu,który był kiedys boksem zbiorowym,teraz nie ma tam psów,a my możemy bezstresowo puszczac psy luzem za piłką) i raz tak sie popisał,że ho-ho...pozabierał wszystkie zabawki do budy,zaczął się w nim tarzac i z ekscytacji az piszczał. I teraz weź go stamtąd wywab...wariat. Quote
Casablanca Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Taki pies się marnuje. I jak tu mu pomóc?... Quote
brazowa1 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Nie wiem...modlić się? Wiem,że sa psy w przepełnionych,wiejskich schroniskach,które byłyby szczęśliwe w jego warunkach-pojedynczy,zadaszony boks,miska z jedzeniem,spacer z wolontariuszem. Tylko na szczęscie Szorstek nie ma takiego porównania,że mogłoby byc gorzej. Więc jest sfrustrowany swoim życiem...nudzi się i wynajduje beznadziejne rozrywki, typu sklepywanie miski czy szuranie nią po boksie. Ma ewidentnie domieszke asta,co widać po sposobie zabawy i skakaniu w górę-tak potrafia tylko ttb. Quote
Casablanca Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Taki potencjał trzeba wykorzystać :) Trzeba jakiegoś wolontariusza miłośnika sztuczek przysłać. Quote
beataczl Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 ma psiak jakies ogloszenia? chyba oglaszac oglaszac i jeszcze raz oglaszac to byloby najlepiej.. Quote
brazowa1 Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Robaczek od miesiąca ma dom. Pani wynalazła go w necie. Pozostał sopocianinem,imię ma niezmienione,więc ludzie z Sopotu mają szansę go spotkac na spacerze. Wygląda na to, że pani jest zadowolona (mówi,że go kocha!!!!) ,a piesek tym bardziej. Początkowo brał się za ogryzanie sprzętów w domu, ale rychło załapał, że to bez sensu, skoro ma zabawki. Quote
from_wonderland Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 O, proszę! To wspaniałe wieści, tyle czekał na ten jedyny domek. Będe się uważnie rozglądać :) Quote
beataczl Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='brazowa1']Robaczek od miesiąca ma dom. Pani wynalazła go w necie. Pozostał sopocianinem,imię ma niezmienione,więc ludzie z Sopotu mają szansę go spotkac na spacerze. Wygląda na to, że pani jest zadowolona (mówi,że go kocha!!!!) ,a piesek tym bardziej. Początkowo brał się za ogryzanie sprzętów w domu, ale rychło załapał, że to bez sensu, skoro ma zabawki.[/QUOTE] no to cudnie :) moze Pani wejdzie na forum i cos napisze albo zdjecie wstawi dla Nas ;) Quote
brazowa1 Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Na Dogo to pani szorstkowej chyba nie ma. AAAAAAAAAAAAAA From-wordeland,dopiero zauważyłam,że Ty jesteś także z Sopotu!!!! Fajnie :) Quote
from_wonderland Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Dokładnie, Sopot niewielki, więc bardzo możliwe, że może gdzies go wypatrzę :) Quote
brazowa1 Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 A wiesz,że ja nawet widuję w Sopocie takiego owczarka z jasna głową,jak w awatarze? Quote
from_wonderland Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 To zależy gdzie, jeśli w dolnym sopocie, to bardzo mozliwe, że to moja, udaje mi sie ją przemycać :) Quote
brazowa1 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='from_wonderland']To zależy gdzie, jeśli w dolnym sopocie, to bardzo mozliwe, że to moja, udaje mi sie ją przemycać :)[/QUOTE] to chyba nie ta :) bo widuje w okolicy pętli autobusowej. Quote
from_wonderland Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 To nawet nie wiem, gdzie pętla autobusowa jest, nie pochodzę z Sopotu :) Quote
brazowa1 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='from_wonderland']To nawet nie wiem, gdzie pętla autobusowa jest, nie pochodzę z Sopotu :)[/QUOTE] naprzeciwko trzech nocnych sklepów ;) Quote
Recommended Posts