Dona__ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zastanawiałam się czy założyć temat naszego szkolenia na dogo... no i zdecydowałam, że przynajmniej w galerii niech coś o nim będzie. Spotkanie w Firleju (60km od Lublina) zorganizowaliśmy już dwa razy (od zeszłego roku na podobne jeździłam z suczą do Kozienic). Trwa taki "maraton" dwa dni - wracamy więc do domów wymęczeni ale z nowymi doświadczeniami - zmotywowani do dalszej pracy z psami :p , za co jestem bardzo wdzięczna Mariuszowi, który szkolenie prowadzi :p . Wrzucam więc fotki z tych dwóch spotkań. Jaka szkoda, że na następne będzie trzeba czekać aż do wiosny :placz: ... Szkolenie wrześniowe: Najpierw najmłodsi :) : RAMZES :P : GERO :) : Dwa białasy :wink: : BORYS - 'kierownik' 8) AMF 8) - Moni udało się uchwycić te nieliczne chwile kiedy hrabianka raczyła się ruszyć :roll: . Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 MEFISTO I EBRA :) LOŻA WIDOKOWA :lol: :lol: TACO :) OGNISKO :P Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a Rragnara nie było??? to moja ASTowa miłość:loveu: jedyny AST z którym moja Luna biegała spokojnie :lol: Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Obrona: "Rzut na tasme" :lol: :lol: Tutaj to ma mine ;) Posluszenstwo: Usmiech Taco :) Mariusz z Rragnarrem - posluszenstwo :) Mefisto z Pania :P Tutaj Gina :) Zeby nie bylo, ze tylko asty byly. Czika tez dzielnie cwiczyla. Amfetka - posluszenstwo w grupie. Chodzenie "na szyszki" :wink: Kiro zapatrzony Rragnarr obrona Poczatki u Mefisto..... Kiro w akcji! Poczatki obrony :P Na koniec nasz maly Ramzesik Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 a tu juz nowicjuszka ze swoim Pańciem Tacus poslusznie chodzi z Pańcia nieodrywajac od niej wzroku :cheers: Amfecik z Pańcia Gina z Pańcia Cenne wskazowki Gina nie mogla sie zabawy doczekac :D a tu Mariusz z Rragnarrem :D Nauka warowania za pomoca smakolykow=śmierdzieli Uczyły sie nie tylko psy 8) 8) Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 I fotki z ostatniego spotkania (z którego wczoraj wieczorkiem wróciłam ;) ). POSŁUSZEŃSTWO: AMFETKA: Zaczynamy 8) Idziemy "na kontakcie" :wink: I spowrotem Siad z marszu Warowanie z marszu I dalej bez smyczy "Noga" :wink: Kazali zostać :( Wreszcie zawołali :) Uczymy się trzymać w paszczy koziołek 8) No rzuć pańcia! Rzuciła, no to przyniosłam :wink: Tylko troszkę ciężko było w zębach to utrzymać :roll: Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 POSŁUSZEŃSTWO C.D. TACO: Aport: BORYS: GINA: PAWEŁ ZE SWOJĄ SUCZKĄ (czyli chodzę pięknie, ale za nic się nie położę :lol: ) OBRONA: GINA: Rewir Pilnujemy :) Gonimy Łapiemy :) Podchodzimy "przy nodze" Ucieka? Więc łapiemy! Puszczamy i pilnujemy 8) I portrecik utalentowanej dziewczyny :) Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 TACO: BORYS: Ucieczka Złapał Puscił i pilnował :) PAWEŁ I ATENA (mam nadzieję, że to jej imię :roll: ?) -czyli jak opór przed łapaniem szmatki został pokonany :) EBRA - jednak obronę można polubić :) Ze zdobyczą 8) MEFISTO: Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :lol: wygląda jakby miała niedolecieć :evil_lol: Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 TEKILA - początki - czyli jak odważyłam się złapać szmatkę :) I po strachu :wink: LEON - jeszcze nie wiem o co chodzi i czy napewno mi się krzywda nie stanie, ale zabawa fajna :wink: KEFAR (mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam imię :roll: ) - szmatka to jest to! Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Hrabianka AMF - czyli jak już tak bardzo chcecie to zrobię wam tą łaskę 8) No dobra, mogę to złapać... :lol: :lol: No zabrałam! Może wreszcie się odczepicie :wink: Dobrze, że chociaż wody dali po tej ciężkiej pracy... Wreszcie chwila spokoju! Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Amf (spokojna jak nigdy ;) ) Borys czeka :) Borys posluszenstwo Ebra portrecik Gina Mefisto Leon nowicjusz ;) Leon ze swoja pania Leon poczatki obrony Pawel ze swoja suczka - posluszenstwo.... .. i poczatki obrony... Najmlodsza uczestniczka szkolenia :) Mefi obrona Mefi grzecznie czeka na sygnal Tequila z panem :) Taco posluszenstwo z bacikiem Taco - chodzimy przy nodze Taco pilnuje Taco lapie klin Taco - bojowanie Na koniec Taco z Amfetka I tyle fotek ;) - chyba, że ktoś mi jeszcze jakieś podeśle :cool3: . Szkoda, że następne spotkanie dopiero wiosną :-( ... Ale za to może uda się nam zrobić w maju i czerwcu 3-4 dniowe "maratony" :p . Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Dona_Paweł'] Najmlodsza uczestniczka szkolenia :) Na koniec Taco z Amfetka cudowna ta tricolorka :loveu: a AMFI hahah jaki całus z języczkiem :evil_lol: Quote
Dona__ Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 malawaszka napisał(a):cudowna ta tricolorka :loveu: No niespotykane umaszczenie u ast ;) - też pierwszy raz 'na żywo' takiego tricolorka widziałam. No ale w związku z tym niewystawowa :cool1: . malawaszka napisał(a):a AMFI hahah jaki całus z języczkiem :evil_lol: Heh, tak Amf całuśna jest niesamowicie - wszyscy przed tymi jej buziakami uciekają po chwili bo straszliwie jest wylewna :lol: . Quote
Recommended Posts