Mysia_ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 oooo..... ciotki się pogniewały? :roll: Gabor na pierwszą! Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 no nie :mad: a tak się wszyscy zavchwycali Gaborkiem, a teraz nawet jego wątku nie odwiedzą :mad: Quote
Mysia_ Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no niestety.... :( Qrczę, przydały by mi się jakieś ferie czy coś :evil_lol: Nadrobiłam bym wszystkie zaległości w schronisku... :roll: Quote
Pianka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 To, ze z nim nie moge iśc na spacer to wiem. A obciąc go moge?:razz: Quote
zaba14 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Podnoszę :razz: Mysza sniłaś mi się :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pianka, spoko, obciąć możesz :razz: Tak w ogóle to ja już się pogubiłam kto z Gaborem chodzi na spacery, najpierw z nim chodziły inne dziewczyny, a ostatnio szła Patikujek.... Skomplikowane :evil_lol: Aniu, mam nadzieje, że to nie był koszmar ;) Quote
Mysia_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tylko musisz się w końcu do nas wybrać :eviltong: Quote
Pianka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 "Mysia_Zabrze" napisał(a):Tylko musisz się w końcu do nas wybrać :eviltong: Wybiore się jeszcze przed 1 stycznia:p A Gabor po moim obcięciu będzie wyglądał jeszcze gorzej niż teraz:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 tzn. mamy się bać ? :eviltong: :evil_lol: Quote
Pianka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Bójcie sie, bójcie. Bo poznacie ciocie Pianke:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A Ty Gaaborku póki co szukaj domku na pierwszej stronie!!! :p Quote
zaba14 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']kudłaty Gabor czeka w schronisku :( dla bezdomnych zwierząt :placz: :placz: :placz: a wogóle to u nas w szkole jest zbierana karma, koce, zabawki dla zabrzanskiego schroniska.Akurat jak ogłaszały to dziewczyny to weszły na naszą lekcje na religii... boshe jakiego my mamy księdza :angryy: :angryy: normalnie nie potrafie go strawić! :angryy: zaczeło sie od tego że wmawiał nam na jednej lekcji że ludzie powinni miec jak najwięcej dzieci (to ja sobie mysle 'co za ***** a niby to co kobieta maszyna jest?) a potem stwierdzenie "Bo teraz to co w drugim domu to zamiast dziecka jakiś pies czy kot jest!" wrr... a ja znow (boshee... a ze niby co go to obchodzi?!:roll: moge [ale nie chce :D ]mieć stado psów i ani jednego dziecka i może mnie ugryżć) i bardzo czesto daje się odczuc ze on nie lubi zwierzat, ja absolutnie nie kaze komus lubic, ale niech nie wmawia ludziom ze zwierzeta sa be... :mad: :mad: :mad: . Nawiązując do zbiórki, dziewczyny wyszły po ogłoszeniu z klasy na co ksiądz z uśmiechem na twarzy "To zwierzęta się bawią zabawkami?" (nie nie bawią się zabawkami wolą ludzkie ręce) :angryy: :angryy: :angryy: słabo mi jak go widzę :mad: Quote
Pianka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 zaba nie przejmuj się... a i nie daj sobie wmówić, że Kościół ma zły stosunek do zwierzat. nam raz ksiądz mówił, ze jeśli cokolwiek usłyszymy złego czy to na temat ludzi czy zwierzat od księdza to nie jest to teoria Kościoła a tylko osobiste zdanie księdza:roll: Gaborek na góre! Quote
zaba14 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pianka ja nie twierdze że to KOŚCIOL tak twierdzi, a ten konkretny ksiądz i to jak jego widze to az mnie sciska :angryy: :angryy: :angryy: I hop na góre piesku :cool3: Quote
Mysia_ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Co za człowiek :mad: :shake: Gaborek w górę.... :cool3: Quote
Patikujek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Podnoszę śliczną psinkę:loveu: P.S Czy mówisz o ks. Klemensie, tym skó******??? :angryy: Jesli tak to też go nienawidzę (w zeszłym roku jak go na kolendzie zobaczyłam to nie wpuiściłam:D Quote
Mysia_ Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kudłaczu w górę!!! :cool3: Aniu, właśnie uczy Cię ks.K.? Jesli tak to nie ma co się dziwic, bo to jest totalny palant :shake: Quote
Pianka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ciotka Pianka już niedługo się Toba zajmie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Gabor już po obcinaniu i szczotkowaniu, ale nie został wykonczony, bo już nikt nie miał sił :evil_lol: Quote
Recommended Posts