Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaja555']Super! :)

Ogłoszenie na tablicy to mus! ;)[/QUOTE]

o matuniu zapomniałam o dogo dziś na cały dzionek....zobaczcie dlaczego:

[url]https://www.facebook.com/events/509796915717218/[/url]

Posted

[quote name='zioberek87']i co z chłopakiem???[/QUOTE]

jednak nie pojechał...ten tymczas się wycofał.....

i kurde zapomniałam mu zrobić zdjęcia ...a byłam w niedzielę......ale ze mnie sierota....
ale niedługo znów jadę bo chce z Cyrylem do weta pojechać i omówić te jego łapkę....

Posted

[quote name='zioberek87']szkoda:(:(:([/QUOTE]

Ziober...rusz cztery swoje dyrektorskie litery i podjedź do Misia małpko jedna!!!!
acha i przy okazji wejdź na wątek Igi która zwiała Karmelce i powiedz zainteresowanym czy jak przyjeżdżałaś to karmleka w pospiechu wyciągała Misia z piwnicy czy z szopy...;)
bo aktualne podejrzenia to takie że albo Bafka albo Czoko, albo może Zeus (tym jednym zębem co mu został) zagryzły Ige a dt u Karmelki to mordownia....
a my jeździmy tam na kawkę i pogaduszki.....a ciastka którymi nas Karmelka raczy przysłaniają nam oczy i nie widzimy jak nasze psy tam cierpią.......
muszę złożyć zażalenie do dt że nigdy mi tam kawy nie zaserwowano....

Posted

no ba przecież tam burdel na kółkach razem z walkami psów jest:)To Ty nie wiesz że Zeus tym jednym zębem mi nogę odgryzł:)?? zobaczył kawałek dupy a że nie jadł od miesięcy to chciał zakosztować tłuszczyku:megagrin:

pojadę niezapowiedziana na nóż widelec załapie się na Boczka z Miśkiem w akcji:D

Posted

[quote name='zioberek87']no ba przecież tam burdel na kółkach razem z walkami psów jest:)To Ty nie wiesz że Zeus tym jednym zębem mi nogę odgryzł:)?? zobaczył kawałek dupy a że nie jadł od miesięcy to chciał zakosztować tłuszczyku:megagrin:

pojadę niezapowiedziana na nóż widelec załapie się na Boczka z Miśkiem w akcji:D[/QUOTE]

Ziober Ty to masz taki soczysty kuperek że nie ukrywam że sama mam ochotę Cie dziabnąć...;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']U boczka o gaciach;) Tu o pupach;) proponuje polaczyc dwa bo i tu i tu pod kreska. Danavas nie pomoge ci finansowo bo nie mam jak.. Ewentualnie moge pospraszac ciotki moze jakas sie odezwie i cos rzuci[/QUOTE]

ciocia ...takie zapraszanie to jest na wagę złota....
jakbyś dała radę w wolnej chwili to będę mega wdzięczna....

Posted

[quote name='AltaCaraya']wyplodzilam;) :eviltong:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237370-WEJDŹ!-Biżu-ciuchy-i-nie-tylko-na-Misia-i-Gandalfa-do-13-01-2013r!!!-Sprawdź!!!!!!?p=20135641#post20135641[/URL][/QUOTE]

[quote name='AltaCaraya']I kolejny jakos tez mi sie udalo;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237378-Małe-Dzieciaczki-z-wielkim-secem-dla-psiaków-w-potrzebie!-Do-23-12-2012-g-21-)[/URL][/QUOTE]

ech ciociu genialna....:)
ja z moimi w czarnym doopalu....
ale jutro już na bank... jutro dzień mega ciężki...oby tylko przeżyć do wieczorka...