Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Navy][I][B]No facet sie pojechał normalnie po bandzie ehheeh .... wyjasniam ...Zuzia to po domowemu ;-) a oficjalnie to ona jest włąsnie DIUNA Anabri ;-)............no i niby sa po niej szczeniaczki do sprzedania .....[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='eria']PISZCIE DO NIEGO !!!!!!!!!!!! JA BYM NIE DAROWAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy:

ja właśnie szperam po necie i trafiłam na stronę internetowa Zuzanki o której istnieniu nie miałam pojęcia!tam powinien być dział: Zuzia i przyjaciele:D
moje psioki też będą mieć, ale dopiero jest w budowie, ale ciiiiii :D[/quote]

[quote name='tygra']o zuzanka ma stronę i się nie chwali ? Zuzole nieladnie :)[/quote]

No mamy stronke :evil_lol: ale ona jest stara i nieaktualizowana ,niestety :placz:bo gosciu co mi ja robil zniknal :placz:.... i teraz nie mam do niej dostepu zeby cokolwiek zmienic ........... chyba bedziemy musieli zrobic nowa ;-)..tylko ze niemam bladego pojecia jak to sie robi :lol:

Posted

[URL]http://www.diuna0.republika.pl/[/URL]
o proszę, co to można w necie wyszperać ! :loveu:
może Gutek tyż mo stronka a my nie wiemy:cool1:

a ta fota mi się podoba najbardziej, taki cudny poczochraniec z czarnym nalotem na grzbiecie :)
[URL]http://www.diuna0.republika.pl/galeria/diuna11.jpg[/URL]

Joluś powiedziałabyś co napisaliście temu s***

Posted

[quote name='sota36']...facet podaje Zuzie i owego Diablo jako rodzicow swoich szczeniat! To zlodziejstwo i chamstwo![/quote]

:angryy::angryy::angryy: co za tupet :diabloti::diabloti::diabloti: słów brakuje :angryy:

Często na forum yorkowym dziewczyny wyłapywały na allegro fotki swoich psiaków przedstawianych jako znakomitych rodziców albo wogóle podkładano zdjęcia szczeniaków z hodowli, normalne złodziejstwo:diabloti:
Kiedy zgłaszano fakt administratorom allegro akucje zostawały usuwane...

Inuś , jak zdróweczko, idzie ku lepszemu ?

Posted

Zuzina ale numer :p :angryy: chyba by mnie pogięło z nerwów..i pojechałabym po nim troszkę i po jego ambicji :cool3: no i Zuzia ale miałaś Fatra przystojengo :loveu: :loveu: uszka mniam mniam:cool3:

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek wszystkim ;-) mimo takich huraganów ;-) zyjemy ;-)

ERIA -Ty szperaczko ;-) ehheeh .....do facia napisałysmy ze chcemy kupic takiego malca ;-) gosciu odpisał ze cyt. ;ogłoszenie juz nieaktualne,wszystkie szczeniaszczki mają juz nowe domki ,było ich 6 ,dziekuje za zainteresowanie,pozdrawiam.; koniec cyt.

ALUS - oj poprawa jest ,juz se smigam jak młoda sarna ehheeh;-),tylko zbyt długie siezenie mnie meczy .....

ANIU -tez sie z leksza wkurzyłam, w koncu to MOJA psica...napisałąm do admina 4lap mozliwe ze cos z tym zrobi ;-)
Nio Aaron jest kawał przystojniacha,tylko troszku kolor nie ten, dlatego Zuzol taki szaro buro płowo rudy ;-)

KASIENKO -witaj;-) zdrowko zmierza ku wyzdrowieniu ;-) mam nadzieje hheeeh......... taaaa wszystko co małe jest słodkie i piekne ;-)..a potem rozniste harpagany wyrastaja eheheheh ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='eria'][URL]http://www.diuna0.republika.pl/[/URL]
o proszę, co to można w necie wyszperać ! :loveu:
[U] może Gutek tyż mo stronka a my nie wiemy:cool1:
[/U]
[/quote] no jasne, ze mo i to od dawna,ale to jego faktycznie i jestw dluuugiej fazie produkcji! [url]http://briard_agat.republika.pl/[/url]

Posted

[quote name='eria']kurcze ale to w końcu temu facetowi nie dałyście do zrozumienia że to Twoja suka!!!!!!!! :cool1:[/quote]

Dałam ;-) wczoraj wysłąłąm jeszcze raz maila ze to MOJA sunia i ma natychmiast usunac ogłoszenie ..... akurat na tego maila nie odpisał ...
W sumie to okazało sie ze psioki poszly jak swieze bułeczki ...
Nie bede tego faktu komentowac bo i po co .....:evil_lol:

A tak na marginesie dlaczego akurat Diablo ??? heheeh Zuzol kocho ino Gutka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest aneta_w
Posted

uuuu :(:(:( a mya tak wiernie czekamy na zdjęcia :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Dałam ;-) wczoraj wysłąłąm jeszcze raz maila ze to MOJA sunia i ma natychmiast usunac ogłoszenie ..... akurat na tego maila nie odpisał ...
W sumie to okazało sie ze psioki poszly jak swieze bułeczki ...
Nie bede tego faktu komentowac bo i po co .....:evil_lol:

A tak na marginesie dlaczego akurat Diablo ??? [U]heheeh Zuzol kocho ino Gutka[/U] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
no wlasnie!Amynt!

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc kobitki nocną porą :cool3:[/quote]

cześć kobitki, bardzo, bardzo nocną porą :cool3: czy macie tam grunt pod stopami??? mój TZ pojechał w te wasze strony( Sosnowiec) i się niepokoję :shake:

Posted

[quote name='leemonca']cześć kobitki, bardzo, bardzo nocną porą :cool3: czy macie tam grunt pod stopami??? mój TZ pojechał w te wasze strony( Sosnowiec) i się niepokoję :shake:[/quote]

nie ma o co kochana u mnie jeszcze blok stoi, jest ok :cool3:

ale mowili, ze to co najgorsze to juz sobie poszło do ruskich :evil_lol: