sota36 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jest! I nawet germanska tiochnika Ci nie straszna!!!! Zostalo 20 dni!!!! I wraca!!!!!! Quote
Doginka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ach, jak smutno bez Ciebie Sis:sadCyber: Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zuzolandio, zdradz chociaz gdzie wybylas:cool3: i odpoczywaj, odpoczywaj za ta granica ...;) . Quote
apple Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='zuzolandia'] [I][B]o dzizyssssssssssssssssssss kogóz moje oczeta widzą :crazyeye::crazyeye:[/B][/I] [/QUOTE]Nooo sooooo:roll::diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='Paulinka10']Oooo takie wyjechanie to może być:multi:może też jakieś niemiecke foty w niemieckim kompie wrzucisz:razz:[/QUOTE] no z tym to problem bedzie ale zobaczymy... [quote name='Tekla64']witaj na lobczyznie !!!! ale masz fajowo , jak rozumam bywasz tam co jakis czas wiec znasz super rybke z bodenskiego jeziora ? trabki ze stateczku? no i te widoookkiii beda piekne zdjecia!!!! juz cikawa jestem [ no i sama se deczko przypomne hihihi] wypoczywaj korzystaj i sie mocno ciesz!!!!![/QUOTE] ano znam okolice i widoki juz nie sa mi dziwne hihih fotecki beda o ile pogoda sie poprawi hihih [quote name='Doginka']Qrna mi też by się taki wypoczynek po Rapciowatym stresiku przydał:lol: Fajnie, że dorwałaś laptopik zagramaniczny:lol::multi: Teraz jakąś zagramaniczną fotkę wrzuć;-)[/QUOTE] no czytalam i strachu sie najadlam ojjjjj... [quote name='sota36']Jest! I nawet germanska tiochnika Ci nie straszna!!!! Zostalo 20 dni!!!! I wraca!!!!!![/QUOTE] szcerze?????? juz bym wracalaaaaaaa [quote name='Doginka']Ach, jak smutno bez Ciebie Sis:sadCyber:[/QUOTE] chetnie bym dluzejsiedzialana dogo ale mam ograniczony czas i dostep do kompa:-( [quote name='kaho']Zuzolandio, zdradz chociaz gdzie wybylas:cool3: i odpoczywaj, odpoczywaj za ta granica ...;) .[/QUOTE] na bodenzi land hihih [quote name='Alicja']Wracaj już co ....................[/QUOTE] nawet nie wiesz jak bym chciala hihih [quote name='apple']Nooo sooooo:roll::diabloti:[/QUOTE] ....powiedziala co wiedziala hihihi [quote name='sota36']pstro! :))))))))))))))))))))))))))[/QUOTE] pstroooo to my mamy hihi widoki przeslania slunsko mgla czyli go......wno widac :mad: Quote
Alicja Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jak goowno widać to cho do nas ...wcale nie cza daleko jechać , wystarczy wleźć do lasa blisko parkingu i mosz sadzenioków że ho ho :diabloti: Quote
bonita Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [COLOR=Blue][I][B]Witanko Zuzio Fruziowate :multi:[/B][/I][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 O a Ty sobie odpoczywasz, fajne. Ja też tak chcę... Pozdrawiam :) Quote
kaho Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Skoro jest tam 'srednio fajnie' to wracaj do nas w te pedy :lol: - tu zawsze jest slonecznie:cool3::evil_lol: i praaaawie przejrzyscie :evil_lol:. A tak na powaznie, to zycze aby sie porawilo ;). Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 witam :) i... chciałabym jakieś fotki zobaczyć :roll: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 czeeee kudełki :] przybyłam się przywitać ;) Quote
Tekla64 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 a rybkie juz jadlas????? a trabeczki jeszcze graja ???? wypoczywaj ale dawaj znac Quote
Doginka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Zuzioletko wracaj, jak jest Ci tam źle:buzi:Tęsknimy:lol: Quote
zuzolandia Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Alicja']Jak goowno widać to cho do nas ...wcale nie cza daleko jechać , wystarczy wleźć do lasa blisko parkingu i mosz sadzenioków że ho ho [/QUOTE] hihihih nie chce zapeszac ale dzis wylazlo sloneczkooooooooo :multi: [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Witanko Zuzio Fruziowate [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] a witamy Fafelki :loveu: [quote name='Izabela124.']O a Ty sobie odpoczywasz, fajne. Ja też tak chcę... Pozdrawiam :)[/QUOTE] ano nalezalo mi sie hihihi choc ta forma wakacyjna daleko odbiega od tego co preferuje hihih [quote name='kaho']Skoro jest tam 'srednio fajnie' to wracaj do nas w te pedy :lol: - tu zawsze jest sloneczniei praaaawie przejrzyscie A tak na powaznie, to zycze aby sie porawilo ;).[/QUOTE] nooo juz slonce wylazlo ...wiec i humorsie poprwil hih [quote name='WeronikaM']witam :) i... chciałabym jakieś fotki zobaczyć [/QUOTE] fotki to pewno dopiero za 2 tygodnie :lol: [quote name='e.v.a']czeeee kudełki :] przybyłam się przywitać ;)[/QUOTE] ooo slodkosci moje witam Cie milusioo :cool3: [quote name='Tekla64']a rybkie juz jadlas????? a trabeczki jeszcze graja ???? wypoczywaj ale dawaj znac[/QUOTE] rybki jadlam owoce morza tysz :eviltong: i pyszniaste lodyyy :loveu: trabek nie widzialam i nie slyszalamhihi [quote name='Doginka']Zuzioletko wracaj, jak jest Ci tam źlTęsknimy[/QUOTE] tez juz tesknie za domkiem hihih jest tu naprawde ladnie ale nie ma to jak w swoim fakt ze usranym ale wlasnym kraju hihihih [quote name='QQk']A na Oktoberfest już byłaś? ;)[/QUOTE] nieeeeeeeeeeeeeeeee.....do miejsca docelowego piwowego szalenstwa mam okolo 200km :diabloti: wiec wole isc do Aldika i se kupic wiskacza :eviltong: a teraz zagadka co to jest .... gumamija und duua pipa und bageja und kokaki und apokapa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pss..foteczki mam ale niemam jak zmniejszyc hihihih Quote
Tekla64 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 lomatko a coz to za jezyk? poza "und" nic nie poznaje [ bo mysle ze pipa nie znaczy w tym konkretnym wypadku tego samego co u nas?] a za moich czasow te elektryczne stateczki zatrzymywaly sie prawie na srodku ale przy takiej skale i wychodzil trebacz i trabil a echo oddawalo, no i mowilam o tej rybie co to ino w bodenskim jeziorze jest i o nia sie tak usilnie dopytuje bo bardzo nam smakowala, no i tyn palacyk mysliwski ech podobalo mnie sie tam bardzo. Quote
kaho Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='zuzolandia']a teraz zagadka co to jest .... gumamija und duua pipa und bageja und kokaki und apokapa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Wiem, wiem :multi:- to belkocik po wiskaczu:cool3:;). Quote
sota36 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wlaze przed robota, a te o gorzole!!! Quote
sota36 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ina w sieci jest! Przed chwila u mnie byla!!! INUUUUS - kochom CIE!!!! Quote
Doginka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Inuś te und-y tylko rozumiem, ale reszta jest gorsza od Waszej gwary, której też nie rozumiem do końca, ale zawsze choć troszkę:roflt: Słoneczka duuuuużo Ci życzę;-) Quote
Ewcia38 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A ja przyszłam się przywitać .....i chyba pożegnać ,bo jutro znowu szkoła ,psy,koty ,ryby i kraby....pola..jeziora...obiad i kolacja......i jeszcze na noc muszę być HOT GIRL.........kurcze chyba fora pomyliłam.....tak czy siak.....zycze cuuuuuuudnego.....słłłłłłoooooooonecznego nowego dzionka....buziaczki:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Tekla64']lomatko a coz to za jezyk? poza "und" nic nie poznaje [ bo mysle ze pipa nie znaczy w tym konkretnym wypadku tego samego co u nas?] a za moich czasow te elektryczne stateczki zatrzymywaly sie prawie na srodku ale przy takiej skale i wychodzil trebacz i trabil a echo oddawalo, no i mowilam o tej rybie co to ino w bodenskim jeziorze jest i o nia sie tak usilnie dopytuje bo bardzo nam smakowala, no i tyn palacyk mysliwski ech podobalo mnie sie tam bardzo.[/QUOTE] no ja TEN jezyk zalapalam po tygodniu hihihih okolica jest piekna i w sumie to tylko tego zazdroszcze mojej siostrze :evil_lol: [quote name='kaho']Wiem, wiem :multi:- to belkocik po wiskaczu:cool3:;).[/QUOTE] eeeee po wiskaczu to ja wcale nic nie gadam hihih [quote name='sota36']Wlaze przed robota, a te o gorzole!!![/QUOTE] kofana seta z rana lepsza niz smietana hihih [quote name='sota36']Ina w sieci jest! Przed chwila u mnie byla!!! INUUUUS - kochom CIE!!!![/QUOTE] tyszzzzzz CI przajaaaa :loveu: [quote name='Doginka']Inuś te und-y tylko rozumiem, ale reszta jest gorsza od Waszej gwary, której też nie rozumiem do końca, ale zawsze choć troszkę:roflt: Słoneczka duuuuużo Ci życzę;-)[/QUOTE] nasza gwara jest debesciarska hiihih [quote name='Ewcia38']A ja przyszłam się przywitać .....i chyba pożegnać ,bo jutro znowu szkoła ,psy,koty ,ryby i kraby....pola..jeziora...obiad i kolacja......i jeszcze na noc muszę być HOT GIRL.........kurcze chyba fora pomyliłam.....tak czy siak.....zycze cuuuuuuudnego.....słłłłłłoooooooonecznego nowego dzionka....buziaczki:loveu::loveu:[/QUOTE] se wypoczywalas to teraz czas na prace hihih ale chyba nie musisz co wieczor robic HOT ???? hihihihih gwoli wyjasnienia gumamija to zelki misie duuaaa pipa to duzy szpilplac - plac zabaw bageja to koparka apokapa-klapa z auta tudziez bagaznik koakaki-precelek to belkot mojego 2letniego chrzesniaka Demolatora -Dominika hihih Quote
Doginka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='zuzolandia']...gwoli wyjasnienia gumamija to zelki misie duuaaa pipa to duzy szpilplac - plac zabaw bageja to koparka apokapa-klapa z auta tudziez bagaznik koakaki-precelek to belkot mojego 2letniego chrzesniaka Demolatora -Dominika hihih[/QUOTE] Się poszczałam w gatki:roflt: Quote
Recommended Posts