Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulinka10']Oooo takie wyjechanie to może być:multi:może też jakieś niemiecke foty w niemieckim kompie wrzucisz:razz:[/QUOTE]
no z tym to problem bedzie ale zobaczymy...

[quote name='Tekla64']witaj na lobczyznie !!!!

ale masz fajowo , jak rozumam bywasz tam co jakis czas wiec znasz super rybke z bodenskiego jeziora ? trabki ze stateczku? no i te widoookkiii

beda piekne zdjecia!!!! juz cikawa jestem [ no i sama se deczko przypomne hihihi]

wypoczywaj korzystaj i sie mocno ciesz!!!!![/QUOTE]
ano znam okolice i widoki juz nie sa mi dziwne hihih fotecki beda o ile pogoda sie poprawi hihih
[quote name='Doginka']Qrna mi też by się taki wypoczynek po Rapciowatym stresiku przydał:lol:
Fajnie, że dorwałaś laptopik zagramaniczny:lol::multi: Teraz jakąś zagramaniczną fotkę wrzuć;-)[/QUOTE]
no czytalam i strachu sie najadlam ojjjjj...

[quote name='sota36']Jest! I nawet germanska tiochnika Ci nie straszna!!!!
Zostalo 20 dni!!!! I wraca!!!!!![/QUOTE]
szcerze?????? juz bym wracalaaaaaaa

[quote name='Doginka']Ach, jak smutno bez Ciebie Sis:sadCyber:[/QUOTE]
chetnie bym dluzejsiedzialana dogo ale mam ograniczony czas i dostep do kompa:-(

[quote name='kaho']Zuzolandio, zdradz chociaz gdzie wybylas:cool3: i odpoczywaj, odpoczywaj za ta granica ...;) .[/QUOTE]
na bodenzi land hihih

[quote name='Alicja']Wracaj już co ....................[/QUOTE]
nawet nie wiesz jak bym chciala hihih

[quote name='apple']Nooo sooooo:roll::diabloti:[/QUOTE]
....powiedziala co wiedziala hihihi

[quote name='sota36']pstro! :))))))))))))))))))))))))))[/QUOTE]

pstroooo to my mamy hihi widoki przeslania slunsko mgla czyli go......wno widac :mad:

Posted

Skoro jest tam 'srednio fajnie' to wracaj do nas w te pedy :lol: - tu zawsze jest slonecznie:cool3::evil_lol: i praaaawie przejrzyscie :evil_lol:.
A tak na powaznie, to zycze aby sie porawilo ;).

Posted

[quote name='Alicja']Jak goowno widać to cho do nas ...wcale nie cza daleko jechać , wystarczy wleźć do lasa blisko parkingu i mosz sadzenioków że ho ho [/QUOTE]
hihihih nie chce zapeszac ale dzis wylazlo sloneczkooooooooo :multi:

[quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Witanko Zuzio Fruziowate [/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
a witamy Fafelki :loveu:

[quote name='Izabela124.']O a Ty sobie odpoczywasz, fajne. Ja też tak chcę...
Pozdrawiam :)[/QUOTE]
ano nalezalo mi sie hihihi choc ta forma wakacyjna daleko odbiega od tego co preferuje hihih

[quote name='kaho']Skoro jest tam 'srednio fajnie' to wracaj do nas w te pedy :lol: - tu zawsze jest sloneczniei praaaawie przejrzyscie
A tak na powaznie, to zycze aby sie porawilo ;).[/QUOTE]
nooo juz slonce wylazlo ...wiec i humorsie poprwil hih

[quote name='WeronikaM']witam :) i... chciałabym jakieś fotki zobaczyć [/QUOTE]
fotki to pewno dopiero za 2 tygodnie :lol:

[quote name='e.v.a']czeeee kudełki :] przybyłam się przywitać ;)[/QUOTE]
ooo slodkosci moje witam Cie milusioo :cool3:

[quote name='Tekla64']a rybkie juz jadlas?????
a trabeczki jeszcze graja ????
wypoczywaj ale dawaj znac[/QUOTE]
rybki jadlam owoce morza tysz :eviltong: i pyszniaste lodyyy :loveu:
trabek nie widzialam i nie slyszalamhihi

[quote name='Doginka']Zuzioletko wracaj, jak jest Ci tam źlTęsknimy[/QUOTE]
tez juz tesknie za domkiem hihih jest tu naprawde ladnie ale nie ma to jak w swoim fakt ze usranym ale wlasnym kraju hihihih

[quote name='QQk']A na Oktoberfest już byłaś? ;)[/QUOTE]
nieeeeeeeeeeeeeeeee.....do miejsca docelowego piwowego szalenstwa mam okolo 200km :diabloti: wiec wole isc do Aldika i se kupic wiskacza :eviltong:

a teraz zagadka co to jest ....

gumamija und duua pipa und bageja und kokaki und apokapa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pss..foteczki mam ale niemam jak zmniejszyc hihihih

Posted

lomatko a coz to za jezyk? poza "und" nic nie poznaje [ bo mysle ze pipa nie znaczy w tym konkretnym wypadku tego samego co u nas?]

a za moich czasow te elektryczne stateczki zatrzymywaly sie prawie na srodku ale przy takiej skale i wychodzil trebacz i trabil a echo oddawalo, no i mowilam o tej rybie co to ino w bodenskim jeziorze jest i o nia sie tak usilnie dopytuje bo bardzo nam smakowala, no i tyn palacyk mysliwski ech podobalo mnie sie tam bardzo.

Posted

[quote name='zuzolandia']a teraz zagadka co to jest ....

gumamija und duua pipa und bageja und kokaki und apokapa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/QUOTE]
Wiem, wiem :multi:- to belkocik po wiskaczu:cool3:;).

Posted

A ja przyszłam się przywitać .....i chyba pożegnać ,bo jutro znowu szkoła ,psy,koty ,ryby i kraby....pola..jeziora...obiad i kolacja......i jeszcze na noc muszę być HOT GIRL.........kurcze chyba fora pomyliłam.....tak czy siak.....zycze cuuuuuuudnego.....słłłłłłoooooooonecznego nowego dzionka....buziaczki:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tekla64']lomatko a coz to za jezyk? poza "und" nic nie poznaje [ bo mysle ze pipa nie znaczy w tym konkretnym wypadku tego samego co u nas?]

a za moich czasow te elektryczne stateczki zatrzymywaly sie prawie na srodku ale przy takiej skale i wychodzil trebacz i trabil a echo oddawalo, no i mowilam o tej rybie co to ino w bodenskim jeziorze jest i o nia sie tak usilnie dopytuje bo bardzo nam smakowala, no i tyn palacyk mysliwski ech podobalo mnie sie tam bardzo.[/QUOTE]

no ja TEN jezyk zalapalam po tygodniu hihihih
okolica jest piekna i w sumie to tylko tego zazdroszcze mojej siostrze :evil_lol:

[quote name='kaho']Wiem, wiem :multi:- to belkocik po wiskaczu:cool3:;).[/QUOTE]

eeeee po wiskaczu to ja wcale nic nie gadam hihih

[quote name='sota36']Wlaze przed robota, a te o gorzole!!![/QUOTE]

kofana seta z rana lepsza niz smietana hihih

[quote name='sota36']Ina w sieci jest! Przed chwila u mnie byla!!!
INUUUUS - kochom CIE!!!![/QUOTE]

tyszzzzzz CI przajaaaa :loveu:

[quote name='Doginka']Inuś te und-y tylko rozumiem, ale reszta jest gorsza od Waszej gwary, której też nie rozumiem do końca, ale zawsze choć troszkę:roflt:
Słoneczka duuuuużo Ci życzę;-)[/QUOTE]

nasza gwara jest debesciarska hiihih

[quote name='Ewcia38']A ja przyszłam się przywitać .....i chyba pożegnać ,bo jutro znowu szkoła ,psy,koty ,ryby i kraby....pola..jeziora...obiad i kolacja......i jeszcze na noc muszę być HOT GIRL.........kurcze chyba fora pomyliłam.....tak czy siak.....zycze cuuuuuuudnego.....słłłłłłoooooooonecznego nowego dzionka....buziaczki:loveu::loveu:[/QUOTE]

se wypoczywalas to teraz czas na prace hihih
ale chyba nie musisz co wieczor robic HOT ???? hihihihih

gwoli wyjasnienia
gumamija to zelki misie
duuaaa pipa to duzy szpilplac - plac zabaw
bageja to koparka
apokapa-klapa z auta tudziez bagaznik
koakaki-precelek

to belkot mojego 2letniego chrzesniaka Demolatora -Dominika hihih

Posted

[quote name='zuzolandia']...gwoli wyjasnienia
gumamija to zelki misie