Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze... zajrzałam i mnie oświeciło że już wiem czemu od jakiegoś czasu jestem taka do dupy... bo same stracone dni... jeden po drugim :evil_lol::evil_lol:

poka ta gipsdeka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze... zajrzałam i mnie oświeciło że już wiem czemu od jakiegoś czasu jestem taka do dupy... bo same stracone dni... jeden po drugim :evil_lol::evil_lol:

poka ta gipsdeka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:przeca napisała ...że jak bydzie na zicher :cool1:to pokoże :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

tak dzien bez seksu to dzien stracony:)...a co powiedziec maja nasze psy....u nas w klatcze wlasnie cieczka jednamo i Agent szaleje...biedak....;);)ale w koncu my tez czasem mam celibat;);)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noo.. Klocuś też wczoraj poznał nową sąsiadke- amstaffke.. młodą po cieczce dopiero co... no i sie zakochał :mdleje: :shock::shock:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p81.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p3.gif[/IMG]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze zapracowana ruda ze śląska :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:a tu jak nie o szeksie to o zakochaniu ;)

cze pracusiu :loveu::loveu:
u mnie panele są do połozenia ....to też potrafisz :razz::razz:..TZ szuko pomagera [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Moze dasz jakies zdjecia pieseczkow?[/quote]
gdzies tam mam potem dam ;-)

[quote name='Junka']Hej przyszlam sie przywitać :lol:[/quote]
milo nam bardzooo:loveu:

[quote name='panienkabubu']racja racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze... zajrzałam i mnie oświeciło że już wiem czemu od jakiegoś czasu jestem taka do dupy... bo same stracone dni... jeden po drugim :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]poka ta gipsdeka :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
wszystko w swoim czasie :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:przeca napisała ...że jak bydzie na zicher :cool1:to pokoże :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dokladnie hhhhhhihihihhi

Posted

[quote name='natija']tak dzien bez seksu to dzien stracony:)...a co powiedziec maja nasze psy....u nas w klatcze wlasnie cieczka jednamo i Agent szaleje...biedak....;);)ale w koncu my tez czasem mam celibat;);)[/quote]
im seks niy jest potrzebny hiihihino chyba ze potomstwo trza na swiat wydac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]noo.. Klocuś też wczoraj poznał nową sąsiadke- amstaffke.. młodą po cieczce dopiero co... no i sie zakochał :mdleje: :shock::shock:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p81.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p3.gif[/IMG]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze zapracowana ruda ze śląska :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
uuuuuuuuuuuuu a ładnachociaz ta sumsiadka Klocusia ? :loveu::loveu:

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:a tu jak nie o szeksie to o zakochaniu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]cze pracusiu :loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]u mnie panele są do połozenia ....to też potrafisz :razz::razz:..TZ szuko pomagera [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
paneli niy umia klasc ihhihhh

Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mam kaca giganta ...glowa mi peka pic sie chce dopiero co wstałam...
mielim zabawe w knajpie ostatkowapracowalysmy i szlałaysmy ...ale jako ze ja zmotoryzowana to pic nie moglam wiec po przyjsciu do chaty wyżarłysmy z sabcią 2 flachy wina i o 8 rano poszlysmy szlafen;-)
sabcia spi do tej pory ihhihiihhhi ......
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale za to od tancowanio mom blazy ihihhihi....
taka ladna pogoda z psami bym poszla do lasu ale niy mom siły hihihih
ledwo zyjaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziendoberekkkkkkkkkk

Posted

[quote name='sota36']ciiiiiiii, oni cierpnia![/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to pocierpią jeszcze troszkę ;) hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='sota36']Pijoki!!!!!![/quote]
jakie tam pijoki degustatorki o slabych głowach :evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']ŁOŻYROKI WSTRĘTNE !! I PSY NA TYM CIERPIĄ !!! NA SPACER NIE PÓJDĄ !! :mad:[/quote]
boszzzzzzzzzz Anula nie krzycz:shake: głowa mie boli :evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć i czołem ;) :evil_lol: :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
czolem w stól :evil_lol:

[quote name='sota36']ciiiiiiii, oni cierpnia![/quote]
TY to mie sis rozumiysz :loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla']:diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to pocierpią jeszcze troszkę ;) hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
zlosliwoo bestyja :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']
czolem w stól :evil_lol:

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]czyim? ;) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

zlosliwoo bestyja :diabloti::diabloti:[/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cała ja :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']:diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cała ja :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ja ja tyz cie koffom :eviltong::eviltong:

[quote name='sota36']Ale fota zdechlej Twojej gowy moglabys dac! posmioli my by sie![/quote]
moi zdechlyj lepetyny ni dom ale cosik tam wstawia z imprezy :evil_lol::evil_lol:

Posted

:loveu::loveu:[quote name='Dobcia']Przyszłam się tu cichutko przywitac... szeptam sobie bry wieczorek:lol:[/quote]
Juz mi lepiejj :multi::multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Ja......naszo Rudo :loveu:popiła....i tańcowała ....no taaa ....cza sie za młodu wyszaleć ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no dyc potym to kondycji niy bydzie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='tygra']witam się Zuzolki :)[/quote]
witaj Beatko :loveu:

[quote name='natija']witam no prawie z raneczka;);)[/q
...do 12 jest raneczek ...witaj:loveu::loveu:

[quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy kudłacze[/FONT][/CENTER]
[/quote]
siemanko kochani BIALO-CZARNI:loveu::loveu:

[quote name='eria']a Zuzola zrobila se banerek :cool3::cool3::cool3::cool3:[/quote]
Eeeee zadna rewelacja duzo wody uplynie zanim zaczne choc w polowie robic takie sliczne ja TY

Posted

Fotecki z imprezy jak widac byłam trzezwa hihih rano sie zbuliłam hihihihiih

[img]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/malibu.jpg[/img]

[img]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/malibu1.jpg[/img]