panienkabubu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='zuzolandia']dzien bez seksu jest dniem straconym :diabloti::diabloti: [/quote] racja racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze... zajrzałam i mnie oświeciło że już wiem czemu od jakiegoś czasu jestem taka do dupy... bo same stracone dni... jeden po drugim :evil_lol::evil_lol: poka ta gipsdeka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze... zajrzałam i mnie oświeciło że już wiem czemu od jakiegoś czasu jestem taka do dupy... bo same stracone dni... jeden po drugim :evil_lol::evil_lol: poka ta gipsdeka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:przeca napisała ...że jak bydzie na zicher :cool1:to pokoże :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tak dzien bez seksu to dzien stracony:)...a co powiedziec maja nasze psy....u nas w klatcze wlasnie cieczka jednamo i Agent szaleje...biedak....;);)ale w koncu my tez czasem mam celibat;);) Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noo.. Klocuś też wczoraj poznał nową sąsiadke- amstaffke.. młodą po cieczce dopiero co... no i sie zakochał :mdleje: :shock::shock:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p81.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p3.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze zapracowana ruda ze śląska :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:a tu jak nie o szeksie to o zakochaniu ;) cze pracusiu :loveu::loveu: u mnie panele są do połozenia ....to też potrafisz :razz::razz:..TZ szuko pomagera [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Moze dasz jakies zdjecia pieseczkow?[/quote] gdzies tam mam potem dam ;-) [quote name='Junka']Hej przyszlam sie przywitać :lol:[/quote] milo nam bardzooo:loveu: [quote name='panienkabubu']racja racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze... zajrzałam i mnie oświeciło że już wiem czemu od jakiegoś czasu jestem taka do dupy... bo same stracone dni... jeden po drugim :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]poka ta gipsdeka :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] wszystko w swoim czasie :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:przeca napisała ...że jak bydzie na zicher :cool1:to pokoże :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dokladnie hhhhhhihihihhi Quote
zuzolandia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='natija']tak dzien bez seksu to dzien stracony:)...a co powiedziec maja nasze psy....u nas w klatcze wlasnie cieczka jednamo i Agent szaleje...biedak....;);)ale w koncu my tez czasem mam celibat;);)[/quote] im seks niy jest potrzebny hiihihino chyba ze potomstwo trza na swiat wydac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]noo.. Klocuś też wczoraj poznał nową sąsiadke- amstaffke.. młodą po cieczce dopiero co... no i sie zakochał :mdleje: :shock::shock:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p81.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.nou.cz/z_pes1_soubory/p3.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze zapracowana ruda ze śląska :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] uuuuuuuuuuuuu a ładnachociaz ta sumsiadka Klocusia ? :loveu::loveu: [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:a tu jak nie o szeksie to o zakochaniu ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze pracusiu :loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u mnie panele są do połozenia ....to też potrafisz :razz::razz:..TZ szuko pomagera [/COLOR][/FONT][/B][/quote] paneli niy umia klasc ihhihhh Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam kaca giganta ...glowa mi peka pic sie chce dopiero co wstałam... mielim zabawe w knajpie ostatkowapracowalysmy i szlałaysmy ...ale jako ze ja zmotoryzowana to pic nie moglam wiec po przyjsciu do chaty wyżarłysmy z sabcią 2 flachy wina i o 8 rano poszlysmy szlafen;-) sabcia spi do tej pory ihhihiihhhi ...... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale za to od tancowanio mom blazy ihihhihi.... taka ladna pogoda z psami bym poszla do lasu ale niy mom siły hihihih ledwo zyjaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziendoberekkkkkkkkkk Quote
eria Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ŁOŻYROKI WSTRĘTNE !! I PSY NA TYM CIERPIĄ !!! NA SPACER NIE PÓJDĄ !! :mad: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć i czołem ;) :evil_lol: :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
sota36 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć i czołem ;) :evil_lol: :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]ciiiiiiii, oni cierpnia! Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='sota36']ciiiiiiii, oni cierpnia![/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to pocierpią jeszcze troszkę ;) hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='sota36']Pijoki!!!!!![/quote] jakie tam pijoki degustatorki o slabych głowach :evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']ŁOŻYROKI WSTRĘTNE !! I PSY NA TYM CIERPIĄ !!! NA SPACER NIE PÓJDĄ !! :mad:[/quote] boszzzzzzzzzz Anula nie krzycz:shake: głowa mie boli :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć i czołem ;) :evil_lol: :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] czolem w stól :evil_lol: [quote name='sota36']ciiiiiiii, oni cierpnia![/quote] TY to mie sis rozumiysz :loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']:diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to pocierpią jeszcze troszkę ;) hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] zlosliwoo bestyja :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='zuzolandia'] czolem w stól :evil_lol: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]czyim? ;) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] zlosliwoo bestyja :diabloti::diabloti:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cała ja :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
sota36 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ale fota zdechlej Twojej gowy moglabys dac! posmioli my by sie! Quote
zuzolandia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='jonQuilla']:diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cała ja :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] ja ja tyz cie koffom :eviltong::eviltong: [quote name='sota36']Ale fota zdechlej Twojej gowy moglabys dac! posmioli my by sie![/quote] moi zdechlyj lepetyny ni dom ale cosik tam wstawia z imprezy :evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Przyszłam się tu cichutko przywitac... szeptam sobie bry wieczorek:lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja......naszo Rudo :loveu:popiła....i tańcowała ....no taaa ....cza sie za młodu wyszaleć ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy kudłacze[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a Zuzola zrobila se banerek :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 :loveu::loveu:[quote name='Dobcia']Przyszłam się tu cichutko przywitac... szeptam sobie bry wieczorek:lol:[/quote] Juz mi lepiejj :multi::multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Ja......naszo Rudo :loveu:popiła....i tańcowała ....no taaa ....cza sie za młodu wyszaleć ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no dyc potym to kondycji niy bydzie :evil_lol::evil_lol: [quote name='tygra']witam się Zuzolki :)[/quote] witaj Beatko :loveu: [quote name='natija']witam no prawie z raneczka;);)[/q ...do 12 jest raneczek ...witaj:loveu::loveu: [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy kudłacze[/FONT][/CENTER] [/quote] siemanko kochani BIALO-CZARNI:loveu::loveu: [quote name='eria']a Zuzola zrobila se banerek :cool3::cool3::cool3::cool3:[/quote] Eeeee zadna rewelacja duzo wody uplynie zanim zaczne choc w polowie robic takie sliczne ja TY Quote
zuzolandia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Fotecki z imprezy jak widac byłam trzezwa hihih rano sie zbuliłam hihihihiih [img]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/malibu.jpg[/img] [img]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/malibu1.jpg[/img] Quote
Recommended Posts