Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]fffcale nie zapomniałam.... :cool1:

:hmmmm: a kiera to RUDO??:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no Rudo! Ryszawej ni znosz?

Posted

[quote name='sota36']zesta trumba![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:bigcool::bigcool::bigcool: trumba ni trumba ważne że bumba :eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:B-fly::B-fly::B-fly: tysz wos kochom :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Dziewczyneczki :loveu: :multi::multi:

[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/url] na tym zdjęciu mały Kudłacz prawie dorównuje wielkością dużemu Kudłaczowi :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sobotnio je ode mnie wygłaszcz, wymiziaj i poczochraj :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/URL]
zmian pofryzjerowych to jo tu nie widza:cool3: uprasza się o więcej fot:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:bigcool::bigcool::bigcool: trumba ni trumba ważne że bumba :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]:B-fly::B-fly::B-fly: tysz wos kochom :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
patrzcie sie nawet NOS KOFFO :loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Witam Dziewczyneczki :loveu: :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/URL] na tym zdjęciu mały Kudłacz prawie dorównuje wielkością dużemu Kudłaczowi :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Sobotnio je ode mnie wygłaszcz, wymiziaj i poczochraj :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
WYGLASKANE WYCZOCHRANE :loveu:czesanko niedzielne bedzie :multi:

Posted

[quote name='agbar']pyrsk ludkowie:grins: musialach sam wlyzc obadac galeryja od tej co kupila janiola ozeroka:diabloti:
i przyleza zas:razz:[/quote]
witoj witoj gryfno frelko z sliniokiem co sie w fuczinach niy miesci :loveu::loveu:

[quote name='panienkabubu']pyrsk :evil_lol::evil_lol: ale tekscik :cool3:[/quote]
zajebistyy :eviltong::eviltong:

[quote name='eria'][URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/URL]
zmian pofryzjerowych to jo tu nie widza:cool3: uprasza się o więcej fot:diabloti:[/quote]
wiiecej fot ni ma bo my tromby haparata do salunu niy wzionly :placz:

Posted

[quote name='majoka']Hej Ineczko, co tam u twojej bandy, ubrałas juz choinkę z aniołami pijaczkiami:diabloti:Stęskniłam się za dgm i wróciłam do żywych!!![/quote]
NO NARESZCIEEEEEEE :multi::multi::multi: ZES:multi: WROCONA :multi:
Choinka stoi ale Janioly jeszcze w skrzinkach :evil_lol:
[quote name='natija']witamy i my:)dawaj foty cioteczka;);)[/quote]oi
hello .ni mom fot :shake:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to JA ...to JA ...to JA ...:hand: ..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
widzem widzem widzem i siem cieszkam :multi:

wrocilam z roboty jezdem smierdzaca frytelina idem siem prysznicowac :loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to ja :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]znienawidzona i obgadana :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

oooooooooo a idzze maro nieczystaaaa
:diabloti::diabloti::diabloti:

czesc Klocuszkowoooo :loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']oooooooooo a idzze maro nieczystaaaa
:diabloti::diabloti::diabloti:

czesc Klocuszkowoooo :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nieczysto... w zeszło sobota jo sie prysznicowała :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']nio to samo przez sie wiadomo zes juz smierdziuszek ;-) iihihhiih
jak podciepniesz Klocka do pranio to przi okazji tyz CIEM machnem prysznicem hihihi[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha.. ja nie moge więcej jak raz w tygodniu bo zmywa sie mi pigment :roll::diabloti::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']spoko mom balsam szpecjalny ..un utrwalo pigment ...bydziesz jak nowka ihihiii[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: taka szesnastka :razz::razz: dziewica nienaruszona :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:loveu::loveu::loveu: taka szesnastka :razz::razz: dziewica nienaruszona :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

przeca zes ponoc jest dziewic A :diabloti::diabloti:
bez slubu to ani rusz hiihihiiihi

bidny PAWCIO :placz:tera juz wiym czamu do Effy jeezdzi i jej szlapki pod stolym lize :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']przeca zes ponoc jest dziewic A :diabloti::diabloti:
bez slubu to ani rusz hiihihiiihi
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ponoć jaaaaa :roll::roll::diabloti:

a ty mie nie zagaduj ... trza iść w kimono.. ran do kościula cza iśc [/B][/COLOR][/FONT] :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B] DOGOBRANOC:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']DOBRAŁOC ;-) hihihiihihi

sprawdze Cie jutro czy wiesz co na kozaniu bylo ihihihhi[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie że wiem... żeby kase na tace kłaść... nie brzęczącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

idź już jako ja ide [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti::diabloti: