sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]fffcale nie zapomniałam.... :cool1: :hmmmm: a kiera to RUDO??:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no Rudo! Ryszawej ni znosz? Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='sota36']no Rudo! Ryszawej ni znosz?[/quote][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaa TA RUDA!!!! to nie wiem która :roll::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaa TA RUDA!!!! to nie wiem która :roll::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zesta trumba! Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='sota36']zesta trumba![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:bigcool::bigcool::bigcool: trumba ni trumba ważne że bumba :eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:B-fly::B-fly::B-fly: tysz wos kochom :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Dziewczyneczki :loveu: :multi::multi: [url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/url] na tym zdjęciu mały Kudłacz prawie dorównuje wielkością dużemu Kudłaczowi :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sobotnio je ode mnie wygłaszcz, wymiziaj i poczochraj :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 pyrsk ludkowie:grins: musialach sam wlyzc obadac galeryja od tej co kupila janiola ozeroka:diabloti: i przyleza zas:razz: Quote
panienkabubu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 pyrsk :evil_lol::evil_lol: ale tekscik :cool3: Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/URL] zmian pofryzjerowych to jo tu nie widza:cool3: uprasza się o więcej fot:diabloti: Quote
mar....ka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hej Ineczko, co tam u twojej bandy, ubrałas juz choinkę z aniołami pijaczkiami:diabloti:Stęskniłam się za dgm i wróciłam do żywych!!! Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to JA ...to JA ...to JA ...:hand: ..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:bigcool::bigcool::bigcool: trumba ni trumba ważne że bumba :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]:B-fly::B-fly::B-fly: tysz wos kochom :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] patrzcie sie nawet NOS KOFFO :loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Witam Dziewczyneczki :loveu: :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/URL] na tym zdjęciu mały Kudłacz prawie dorównuje wielkością dużemu Kudłaczowi :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Sobotnio je ode mnie wygłaszcz, wymiziaj i poczochraj :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] WYGLASKANE WYCZOCHRANE :loveu:czesanko niedzielne bedzie :multi: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='agbar']pyrsk ludkowie:grins: musialach sam wlyzc obadac galeryja od tej co kupila janiola ozeroka:diabloti: i przyleza zas:razz:[/quote] witoj witoj gryfno frelko z sliniokiem co sie w fuczinach niy miesci :loveu::loveu: [quote name='panienkabubu']pyrsk :evil_lol::evil_lol: ale tekscik :cool3:[/quote] zajebistyy :eviltong::eviltong: [quote name='eria'][URL]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/guti3.jpg[/URL] zmian pofryzjerowych to jo tu nie widza:cool3: uprasza się o więcej fot:diabloti:[/quote] wiiecej fot ni ma bo my tromby haparata do salunu niy wzionly :placz: Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja :diabloti: znienawidzona i obgadana :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='majoka']Hej Ineczko, co tam u twojej bandy, ubrałas juz choinkę z aniołami pijaczkiami:diabloti:Stęskniłam się za dgm i wróciłam do żywych!!![/quote] NO NARESZCIEEEEEEE :multi::multi::multi: ZES:multi: WROCONA :multi: Choinka stoi ale Janioly jeszcze w skrzinkach :evil_lol: [quote name='natija']witamy i my:)dawaj foty cioteczka;);)[/quote]oi hello .ni mom fot :shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to JA ...to JA ...to JA ...:hand: ..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] widzem widzem widzem i siem cieszkam :multi: wrocilam z roboty jezdem smierdzaca frytelina idem siem prysznicowac :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to ja :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]znienawidzona i obgadana :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] oooooooooo a idzze maro nieczystaaaa :diabloti::diabloti::diabloti: czesc Klocuszkowoooo :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']oooooooooo a idzze maro nieczystaaaa :diabloti::diabloti::diabloti: czesc Klocuszkowoooo :loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nieczysto... w zeszło sobota jo sie prysznicowała :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 nio to samo przez sie wiadomo zes juz smierdziuszek ;-) iihihhiih jak podciepniesz Klocka do pranio to przi okazji tyz CIEM machnem prysznicem hihihi Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']nio to samo przez sie wiadomo zes juz smierdziuszek ;-) iihihhiih jak podciepniesz Klocka do pranio to przi okazji tyz CIEM machnem prysznicem hihihi[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha.. ja nie moge więcej jak raz w tygodniu bo zmywa sie mi pigment :roll::diabloti::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 spoko mom balsam szpecjalny ..un utrwalo pigment ...bydziesz jak nowka ihihiii Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']spoko mom balsam szpecjalny ..un utrwalo pigment ...bydziesz jak nowka ihihiii[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: taka szesnastka :razz::razz: dziewica nienaruszona :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:loveu::loveu::loveu: taka szesnastka :razz::razz: dziewica nienaruszona :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] przeca zes ponoc jest dziewic A :diabloti::diabloti: bez slubu to ani rusz hiihihiiihi bidny PAWCIO :placz:tera juz wiym czamu do Effy jeezdzi i jej szlapki pod stolym lize :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']przeca zes ponoc jest dziewic A :diabloti::diabloti: bez slubu to ani rusz hiihihiiihi [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ponoć jaaaaa :roll::roll::diabloti: a ty mie nie zagaduj ... trza iść w kimono.. ran do kościula cza iśc [/B][/COLOR][/FONT] :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B] DOGOBRANOC:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 DOBRAŁOC ;-) hihihiihihi sprawdze Cie jutro czy wiesz co na kozaniu bylo ihihihhi Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']DOBRAŁOC ;-) hihihiihihi sprawdze Cie jutro czy wiesz co na kozaniu bylo ihihihhi[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie że wiem... żeby kase na tace kłaść... nie brzęczącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: idź już jako ja ide [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts