Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Fruziu!
To ja, Toj Wujek! mam 3 latka i dzis jest moj wieeelki dzien! Zostalem Twoim Wujciem!
Jestes fajna dziewczynka. Musisz sie z Zuzia zgodzic, ona wiele Cie nauczy. Jedz duuuzo, rosnij zdrowo i psoc! Sikaj, gryz! Niech sie zloszcza na Ciebie i kochaja! Mam nadzieje, ze sie wkrotce zobaczymy! A teraz Fruzyllo - chodu! pod szafki! Gucio!

Posted

[SIZE=4][COLOR=Magenta]Wiadomosci z pola frontowego!!!!!Uwaga - 2 agresywne sunie( briardka Zuzia i szitsiak - Fruzia) zabily papier toaletowy!!!! MORDERCZYNIE!!!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='sota36'][SIZE=4][COLOR=Magenta]Wiadomosci z pola frontowego!!!!!Uwaga - 2 agresywne sunie( briardka Zuzia i szitsiak - Fruzia) zabily papier toaletowy!!!! MORDERCZYNIE!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]
:crazyeye: o w morde:crazyeye: az strach sie bac co bedzie potem:crazyeye::evil_lol:

:mdleje: ło jeziu Fruzia jest taka malutka:loveu: i puszystka:loveu: i ciekawe kiedy Zuzka ja zdepcze:roll:

wiecej fotttttttttttttt:loveu::loveu::loveu:

Posted

[SIZE=5][COLOR=sandybrown]nareszcie jest !!!!!!!! Fruzanka !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#f4a460]cudna dziewczynka!! czekamy na fotki obu panienek :loveu::multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[QUOTE]W tej chwili niejaka Ina wyciaga Fruzie spod szafki[/QUOTE]
<zbiera sie spod biurka>

Posted

no cioteczki i znowu na szybko kilka fotek Fruzi ;-) jestem wykonczona mala ma chyba adhd eheheheh ......w koncu raxczyla zasnac ;-) z czego jestem bardzo szczesliwaaaa ;-)
[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AAA4.jpg[/url]

[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AAA3.jpg[/url]

[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AAA2.jpg[/url]

[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AAA1.jpg[/url]

[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AAA5.jpg[/url]

reszta jutroooooooooo ;-) hehehe

Posted

[quote name='sota36'][SIZE=4][COLOR=Magenta]Wiadomosci z pola frontowego!!!!!Uwaga - 2 agresywne sunie( briardka Zuzia i szitsiak - Fruzia) zabily papier toaletowy!!!! MORDERCZYNIE!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]
[B][COLOR=Purple]boooszzzzzz...:crazyeye: nie do pomyślenia... :shake: taka tragediaaa:crazyeye:
to dla papiera :Rose: na nową drogę życia... :evil_lol:

buzi buzi Zuzolinki!! :multi::multi::multi::loveu:
uściski tyż dla Gutka:)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='eria']Wstawać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

no w koncu sie odczekalam wczoraj wpadlamtylko na sek,zeby zobaczyc Fruzie:)jejku,ale ona slodziutka :loveu: koffana:) prosimy o wiecej fot,no i oczywiscie o szczegolowe relacje jak ja Zuzia przywitala:)

Posted

[quote name='eria']jakie toto maleństwo jest słodkie!!:loveu::loveu:[/quote]
NOOOOOOOOOOOO:loveu:

[quote name='evaxon']ło bozie ile futerka:loveu: gdzie ona ma głowe a gdzie ogon??:evil_lol::evil_lol:[/quote]
czasami tez nie wiem :evil_lol:

[quote name='sota36']Halo!!! Co wy spicie?! Majac takie male szczenie spicie? Ana siq?? A nakarmic potffora? POBUDKA!!!![/quote]
Potffora tyz spi ;-) wstala o 9 i grzecznie czekala az pancia sie wygrzebie i wyprowadzi na siq najpierw male futro potem duze futro :evil_lol:
Jak narazie nie zalatwila sie w domku dzielna dziewczynka ;-)

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz kto bedzie do Zuzolów szedł w gości to rolkę papióru musi ze sobą przynieść ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]boooszzzzzz...:crazyeye: nie do pomyślenia... :shake: taka tragediaaa:crazyeye:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]to dla papiera :Rose: na nową drogę życia... :evil_lol:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]buzi buzi Zuzolinki!! :multi::multi::multi::loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]uściski tyż dla Gutka:)[/COLOR][/B]
[/quote]
echhh dobrze ze to nie ostatnia rolka byla :evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Doberek:hand:[/quote]
doberek Medorkowa :multi::multi:

[quote name='DużyCP']Super !! Gratulacje !! więcej Fruziofotek.
a jak tam kobitki sie dogadują? spoko?
pozdrowienia z Gdyni[/quote]
fOTKI BEDA JAK OGARNE TROCHE TEN STAN :evil_lol::evil_lol:
jak narazie spiec nie bylo ,Zuzia klapnela dzisiaj zebolami przy misce ale tak to spoko :multi:Fruzia jest oblesnie obsliniona fujjjj:evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']Wstawać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Fajnie Ci sie godo :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='natija']no w koncu sie odczekalam wczoraj wpadlamtylko na sek,zeby zobaczyc Fruzie:)jejku,ale ona slodziutka :loveu: koffana:) prosimy o wiecej fot,no i oczywiscie o szczegolowe relacje jak ja Zuzia przywitala:)[/quote]
witanko ;-) beda foty beda ;-)

[quote name='panienkabubu']Pewnie mała zjadła dużą :lol: tak jak było u mnie, Frania rządzi nawet Benem :diabloti:[/quote]
moze nie zjadla ale ugryzla w ucho :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz kto bedzie do Zuzolów szedł w gości to rolkę papióru musi ze sobą przynieść ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
tak jest Alutkowa bez papióro ni ma wlazynia do chaty eheheh

A tak wogole to dzindoberek ;-)
Zuza spi a Fruzia morduje PANA KROLIKA :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ej!!! Ruda ze slonska:scream_3::scream_3: .....przylaz£ach do ciebie...:megagrin:. za kare:grins: :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B][I][SIZE=5][COLOR=indigo]dumnam pironsko zes do mnie przylazla :evil_lol::evil_lol: kare to jo miala rano eheh .....jak narazie bosmanski trunek poszol w odstawka eheheh[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

hmmmmmmm jakies 15 cm ????? nie wiem dokladnie zmierze pozniej i podam wymiary hhehe
wogole to KALIFORNIA DREAMTING ...chyba dobrze napisalam eheh .musze potem sprawdzic w papierach ;-)