zuzolandia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 eria napisał(a):Zuzole macie kartkę :loveu: http://img144.imageshack.us/img144/839/kartkaqr7.jpg SWIETNA !!!!!!!!! DLA MNIE BOMBA !!!!! POPROSZE JESZCZE !!!!! MOZE BYC INNE TłO np.sniezno-niebieskie !!!!!!! Ale bedzie wysyłanie ze hejjjjjjjjj!!!!!!! ERIA JESTES KOCHANIUTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ERIA JESTES KOCHANIUTKA wiem popróbuję jeszcze coś fajnego zrobić ;) Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a za to to jakoś premia musza dostać , za ten śniegi coch go pół godziny duplikowała :evil_lol: http://img395.imageshack.us/img395/5641/kartka2yq7.jpg Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A co una mo na nosie? To zona Rudolfa - czy Gucia, KURDE?!?!?! My tyz kcemy kartke na swieta! My sroce spod oguna nie wypadli!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Powiem tak ....... ZAJEBISTE ;-) a co tam sami dorosli ;-) Tak na szybciutko wklejam foteczki mojej TOSI 1 ,ktora biega sobie za TM ...... moja faflunka ;-) Mata kobitki ;-) pozniej wkleje fotki z dzisiejszego spacerku ,a teraz ide pooblatywac Wasze galeryjki he he ;-) Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ale taki faflunek to też jest śliczny :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 eria napisał(a):a za to to jakoś premia musza dostać , za ten śniegi coch go pół godziny duplikowała :evil_lol: http://img395.imageshack.us/img395/5641/kartka2yq7.jpg Co zechcesz kochaniutka ;-) w ramach rozsadku oczywiscie hehe ;-) Fajne tło by było od Gutkowego banerka ;-) takie mrozne ....;-) Kusiolki :loveu: Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zuzolandia napisał(a):Fajne tło by było od Gutkowego banerka ;-) takie mrozne ....;-) Kusiolki :loveu: Ty chyba nic nie sugerujesz !! dostałaś już dwie kartki, więcej ni ma :diabloti: NO ! Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Zozola- wszystkie Tosie i wszystkie Toski to super psiaki - i to widac po zdjeciach! Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 eria napisał(a):Ty chyba nic nie sugerujesz !! dostałaś już dwie kartki, więcej ni ma :diabloti: NO ! Eeeeeeee no nie byc tako :evil_lol: jeszcze jedna co ???? :loveu:musze sie zabezpieczyc heheeh :loveu::loveu:,,,,,, bo mom wielgachno rodzinka heheheh :evil_lol: Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 no doooobra, niech Ci będzie p.s. zrobiłam sobie taki baner na święta że powali całą dogomanię HA:razz: Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 eria napisał(a):no doooobra, niech Ci będzie p.s. zrobiłam sobie taki baner na święta że powali całą dogomanię HA:razz: eee tam! przesadzosz!!! (ps. to podpucha, zebys banek ujawnila!) Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 znaj moje dobre serce : http://img112.imageshack.us/img112/2853/image1br1.jpg Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 widziałam, wszystko widziałam, cudowne karteczki :multi: Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 wow ale one są świetnie ustawione.... ja tak z Cerberem i Korą nie potrafię... a chciałabym, żeby siedziały razem. To wina w sumie Cerbera bo głupek nie lubi blisko siedzieć innych psów, jesli chodzi o pozowanie... Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Cerberku vel Luizko - one za ciasteczka zrobia prawie wszystko ;-) Tak EPOKE LODOWCOWA 2 obejrzelismy ,humorek wysmienity mamy ;-) wiec wstawimy foteczki z dzisiejszego ... niestety krotkiego wiadomo czemu ...spacerku ...;-) ChcialaM dodac ze wrocila do nas JESIEN ;-) Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Spacerek przeszedł bezbolesnie ;-) na sam koniec przyplatal sie malutki kawaler ;-) ale gabaryty go zniechecily i odstapil od amorków ;-) ... a teraz plysnic i nyny ;-) jutro wczesnie wstajemy ;-) Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 zuzolandia napisał(a): Odwage kawaler zgubił wcześniej:evil_lol: Ciekawa jestem, co by Negro zrobił na widok twojej panny;) Bo kiedyś wystraszył się bobtaila, a ten tylko chciał się przywitać:p Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witam... heh jupii :multi: :multi: :multi: nie ejstem sama, wy też naszczęście macie jesień i nie muszę wam zazdrościć... :eviltong: fotki wyśmienite... :) Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dzieńdoberek:multi:, ale macie śliczną jesień, a u nas dzisiaj padało i śliny wiatr wiał, brrrrrry, dobiero pod wieczór się uspokoiło i przestało padać:cool3: Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a te nasze zuzole i Jole kaj są ?! na światówka pojechały napewno i nie przyznały się !:cool1: Quote
Recommended Posts