Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Powiem tak ....... ZAJEBISTE ;-) a co tam sami dorosli ;-)
Tak na szybciutko wklejam foteczki mojej TOSI 1 ,ktora biega sobie za TM ...... moja faflunka ;-)

Mata kobitki ;-) pozniej wkleje fotki z dzisiejszego spacerku ,a teraz ide pooblatywac Wasze galeryjki he he ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Fajne tło by było od Gutkowego banerka ;-) takie mrozne ....;-)
Kusiolki :loveu:

Ty chyba nic nie sugerujesz !! dostałaś już dwie kartki, więcej ni ma :diabloti: NO !

Posted

eria napisał(a):
Ty chyba nic nie sugerujesz !! dostałaś już dwie kartki, więcej ni ma :diabloti: NO !

Eeeeeeee no nie byc tako :evil_lol: jeszcze jedna co ???? :loveu:musze sie zabezpieczyc heheeh :loveu::loveu:,,,,,, bo mom wielgachno rodzinka heheheh :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
no doooobra, niech Ci będzie
p.s. zrobiłam sobie taki baner na święta że powali całą dogomanię HA:razz:

eee tam! przesadzosz!!! (ps. to podpucha, zebys banek ujawnila!)

Posted

wow ale one są świetnie ustawione.... ja tak z Cerberem i Korą nie potrafię... a chciałabym, żeby siedziały razem. To wina w sumie Cerbera bo głupek nie lubi blisko siedzieć innych psów, jesli chodzi o pozowanie...

Posted

Cerberku vel Luizko - one za ciasteczka zrobia prawie wszystko ;-)
Tak EPOKE LODOWCOWA 2 obejrzelismy ,humorek wysmienity mamy ;-) wiec wstawimy foteczki z dzisiejszego ... niestety krotkiego wiadomo czemu ...spacerku ...;-) ChcialaM dodac ze wrocila do nas JESIEN ;-)

Posted

Spacerek przeszedł bezbolesnie ;-) na sam koniec przyplatal sie malutki kawaler ;-) ale gabaryty go zniechecily i odstapil od amorków ;-)

... a teraz plysnic i nyny ;-) jutro wczesnie wstajemy ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):

Odwage kawaler zgubił wcześniej:evil_lol:
Ciekawa jestem, co by Negro zrobił na widok twojej panny;) Bo kiedyś wystraszył się bobtaila, a ten tylko chciał się przywitać:p

Posted

Witam...

heh jupii :multi: :multi: :multi: nie ejstem sama, wy też naszczęście macie jesień i nie muszę wam zazdrościć... :eviltong: fotki wyśmienite... :)

Posted

Dzieńdoberek:multi:, ale macie śliczną jesień, a u nas dzisiaj padało i śliny wiatr wiał, brrrrrry, dobiero pod wieczór się uspokoiło i przestało padać:cool3: