zuzolandia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Ida zrobic fotka wielkiej dyni hehhe Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ajajaj = zapomnialamnapisac, ze Gutekma nowe loze! Kupilismy mu! Nie moze byc "gorsiejszy" od Zuzy! Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 sota36 napisał(a):Zrob zdjecia ...dyni! A tak na marginesie to ta nasza Eria "mynczonco" jest, niy? jeszcze mnie nie znacie :evil_lol: kaj tam myncząco - jo to sama słodycz :diabloti: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 eria napisał(a):jeszcze mnie nie znacie :evil_lol: kaj tam myncząco - jo to sama słodycz :diabloti: tiaaaa. a swistak zawija w sreberka!!!!!!! Słodycz, co w biodra idzie i bokiem wylazi! Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A oto nasz dzisiejszy obiad ;-)...albo to co z niego zostało ;-) ....fajny okaz nie ???? ;-) Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ....fajny okaz nie ???? dynia czy Zuza ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: swoją drogą - kaj tam haloween, za rok ..... Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No przeca godom- dynia Zuzi na glowe, a nie Zuzia dyni na glowe! Spita cy co? Quote
Teklunia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='zuzolandia'] o, Zuzia ma nowego przyjaciela :) Ten i Gutek poszli w odstawkę ;) Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Phi - tego Przyjaciela , a wlasciwiew jego wnetrznosci towlasnie Panciostwo Zuzy wcinaja! Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Wnetrznosci dyniowe zezarte ;-) ... teraz poobiednia drzemka ;-) Azeby Wam sie nie nudzilo wrzucam kilka fotek ...zimowe wspomnienie deszczową porą hehehe ;-)...KRYCHA I GUTEK ;-) No co przeca nic Krysce nie robia ;-) Kto dogoni psa ? kto dogoni psa ? Moze ty moze ja ...chyba jednak JA wowow alesmy sie zmeczyli ta gonitwa ;-) No Krycha nie rob scen ..daj buzi na zgode ;-) Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Moj Gutek i ...Jego Krycha!!!!:loveu::rolleyes: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ale suuper dyniowe fotecki :multi: Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hmmm, jakby wyciąć tułów i ogon...........zostawić tylko głowę......hmmm...... te drzewa byłby troszku niżej......jedno z nich robiłoby za sztyla........ i mamy MOPA :multi: :multi: :multi: nie tak trudno mopa zrobić :multi: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='eria'] hmmm, jakby wyciąć tułów i ogon...........zostawić tylko głowę......hmmm...... te drzewa byłby troszku niżej......jedno z nich robiłoby za sztyla........ i mamy MOPA :multi: :multi: :multi: nie tak trudno mopa zrobić :multi: TE! Te! - Zebym Cie tym sztylem nie pogonila i po plecach, poplecach,po doopce tyz! Te - smarkato! Mundralo jedna! Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam:) Ale cudne fotki Zuzy i labradorka, takie labki podobają mi sie najbardziej.... Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cerber napisał(a):Witam:) Ale cudne fotki Zuzy i labradorka, takie labki podobają mi sie najbardziej.... Cerber? Ze niby to Zuza? Z tym labkeim, albo mnie sie juz wszytko pomieszalo????:cool3: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 sota36 napisał(a):Cerber? Ze niby to Zuza? Z tym labkeim, albo mnie sie juz wszytko pomieszalo????:cool3: upsa walnełam gafę... :oops: :oops: :oops: a co to za psiak? :oops: :oops: :oops: Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jak to je że te renifery na Halymba nie chcą lecieć ... No ale dotarlim, prezenty przynosim : zrobię Wam jeszcze jak znowu będę mieć wenę...już mam pełno płowej sierści w oczach :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 OOOO widze zimowe banerki ;-) ... cosik zimowego do nas dotarło hehe ,poczekamy na jeszcze ;-)...... Reniferów nie było ale za to TESCIE SIE ZJAWILI ;-)...katastrofa ;-) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 U siebie straszyc nie bede ;-) ERIA BARDZOOOOOO DZIEKUJEMYYYYY ZA SWIEZUTKIIIII BANEREKKKK! Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 dzieńdoberek:multi: , banerek śliczny, taki zimowy, brrrrrr:cool3: :evil_lol: Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Zuzol...jak Ty masz na imię bo ja nie wiem jak się zwracać :oops: Więc tak - krok o kroku jak zrobić baner z odsyłaczem : 1. wejdź w panel użytkownika 2.edytuj podpis 3.kliknij ikonkę odnośnika(niebieskie kółko z okularkami) 4.w tym pasku wpisz według tego wzoru, ale bez żadnych spacji!! : [ url = adreswątkugdziechceszodesłać] [img ]adresobrazkabanerka [/img] [/url ] mam nadzieję że sobie poradzisz... ja nie umiem tego za Ciebie zrobić:oops: Quote
Recommended Posts