WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zuzolki śpijcie dobrze bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Heloł Zuzie z Zuzolandii :) Pozdrawiamy i całuski na dobranoc ślemy :loveu: Quote
leemonca Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 bGirl napisał(a):Zuzolki śpijcie dobrze a ja przeczytałam PIJCIE DOBRZE i tak sobie myślę do czegóż to cię namawiają Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 leemonca napisał(a):a ja przeczytałam PIJCIE DOBRZE i tak sobie myślę do czegóż to cię namawiają hehe, o tej godzinie sister to też różnie bym przeczytała:diabloti::diabloti::diabloti: Witajcie Zuzole:multi::multi::multi: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witamy w piekny sloneczny dzien!! zyczymy milego dnia!!! buziole pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dzień dobry zuzolki bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
eria Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cześć Zuzanki, może by tak dzisiaj jakieś fotki co??:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Słoneczne dzieńdobry Kobitki :multi: :multi: :multi: Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Zuzole jeszcze spia??to niedopuszczalne:angryy::angryy: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wiiiiittttaaaaankkkoooo !!!! Słoneczne, ciepłe i kwitnące :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Witanko ;-) pojechalismy na działeczke i foteczki sa ;-) .reszta wieczorkiem ....albo w nocy ;-) ... Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 nooooo wreszcie Zuzolki, zdjęcia śliczne i ten wiatr we włosach Zuzanny :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 leemonca napisał(a):a ja przeczytałam PIJCIE DOBRZE i tak sobie myślę do czegóż to cię namawiają boszzzzzz o piatej to ja o bozym swiecie nie wiedziałam;-) a pic to bede ale w sobote ;-) bo moja siostrunia przyjezdza :multi::multi::multi: Imbir1 napisał(a):hehe, o tej godzinie sister to też różnie bym przeczytała:diabloti::diabloti::diabloti: Witajcie Zuzole:multi::multi::multi: Witanko Bimberkowa;-) niunia32 napisał(a):Witamy w piekny sloneczny dzien!! zyczymy milego dnia!!! buziole pozdrawiamy Tajfun & niunia Słoneczne kusiolki Tajfunkowa:loveu: Elizusiek napisał(a):dzień dobry Zuzolątka :lol: Siemanko złociutka:loveu: bGirl napisał(a):dzień dobry zuzolki bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Dziendoberek BIAłO -CZARNI:loveu: eria napisał(a):cześć Zuzanki, może by tak dzisiaj jakieś fotki co??:cool3: Hello LALUNIA;-) a na zyczenie kochana .fotecki masz:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Kate I Luka napisał(a):Słoneczne dzieńdobry Kobitki :multi: :multi: :multi: Gorace buziaczki Gastusiowa :loveu::loveu: Rinuś napisał(a):Zuzole jeszcze spia??to niedopuszczalne:angryy::angryy: Zuzole nie spia :evil_lol: do południa na działce po południu wielkie sprzatanie ! evaxon napisał(a):berek :multi: Pozdrawianko :loveu::multi::loveu: bonita napisał(a):Wiiiiittttaaaaankkkoooo !!!! Słoneczne, ciepłe i kwitnące :loveu: Halloooooooo !!!!! kofffaniutkaaaaaaa!!!!:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 łłłłłłłłłłłłłłoooooooooooo GRIZLI atakuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no no jakie fajne fotunie:):) odpoczynek po zabawie :) super!!! a tu jak fajnie wyglada :) :loveu: zyczymy milego popoludnia pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jak pięknie, zielono i słonecznie na waszych fotkach :loveu: Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zuzolandia napisał(a): łaaaaa jakie rozkoszne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Świetne jest te zdjęcie...Podziwiam Cie, jak ty ją rozczesujesz:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 majoka napisał(a):Świetne jest te zdjęcie...Podziwiam Cie, jak ty ją rozczesujesz:crazyeye: No jest z tym sporo pracy ;-) szczota codziennie ;-) a grzebien 2 razy w tygodniu po połtorej godziny .......do tego odzywka bo bez tego ani rusz:evil_lol: ..a i tak zawsze gdzies tam placze sie jakies kołtunisko nad ktorym nie mam kontroli eheh teraz bedzie jeszcze gorzej bo jak zaczniemy systematycznie działkowac a te 2 wariatki beda sie spotykały to grzebien bedzie w ruchu codziennie :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Kate I Luka napisał(a):łłłłłłłłłłłłłłoooooooooooo GRIZLI atakuje :evil_lol: :evil_lol: jakie grizli - ino trocha ...pogrizli! Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do aaatakuuuu! Takie grzeczne piesy najbardziej lubię:loveu::evil_lol: Świetne fotki Zuzolandio:loveu: Quote
Recommended Posts