Iza i Avanti Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Maxiu szuka odpowiedzialnego człowieka... Quote
Faro Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Będąc wczoraj na wizycie z Sandrą , pytałam p. doktora o te kupony Maksa. Niestety :shake: , tak jest przy chorej trzustce, często pojawiające sie rozwolnienia i krew w kale. Potem , w miarę leczenia i stabilizacji, rozwolnienia będa zanikać, ale to może trwać bardzo długo. Zależy w jakim stanie jest trzustka , co jest powodem jej uszkodzenia i jak będzie postepowac leczenie. Na początku lutego mamy przyjechac na kontrolna wizytę - wtedy zrobię Maksowi USG , by zobaczyć w jakim stanie jest ta trzustka - co tam w "jego" srodku sie dzieje . Wykupiłam więc dla niego leki na kolejne dwa tygodnie leczenia i czekamy do kontrolnej wizyty. Czy znajdzie się ktoś kto pokocha chorego "agresora" , będzie potrafił go "okiełznąć" i zapewni mu właściwą opieke lekarską do końca życia ???? Oj, Maksiu , Maksiu :shake: , szkoda, ze ani nie ma szans, byście zgodzili się z moim Piratem ani ja nie mam mozliwości by kupić dom , w którym mogłabym was izolować :shake: :shake: :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Faro! Będzie dobrze... Musi być... Quote
Faro Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Iza - też staram sie w to wierzyć, ale jestem realistka i wiem jak trudno bedzie o dom dla Maksa , bo i problemy zdrowotne i trudny charakter. Na dodatek wczoraj zobaczyłam , że ma na zewnetrznej stronie uda strupek i wyłysienie . Boje sie czy to nie jakies kolejne paskudztwo sie do niego przyczepiło . Zobaczymy , czy sie to wygoi, bo może to nic takiego . Jesli nie to bedąc z nim na kontroli bedzie trzeba zrobic zeskrobiny i wysłac do badania czy to nie jakies "paskudztwo skórne". Biedny ten Maksiu .......:placz: (chyba zaczne grać w totka ) Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Oj, Maxiu, Maxiu... Nie choruj nam tutaj... Quote
Perfi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 pisze tu bo duzo bokseromaniaczek tu zaglada ;) mam super dom dla boksia do 1 roku faceta Quote
Kluska4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Perfi czy ta granica 1 roku jest nieprzekraczlna? Quote
la_pegaza Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 tu jest 1,5 roczny do oddania [url]http://forum.boksery.pl/topics13/szukam-domu-dla-bokserka-vt3908.htm[/url] Quote
Kluska4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nie chciałabym zaśmiecać wątku Maksiowi..........., ale jeśli dom nagiął by trochę granicę wieku i płci ;) to może pokaż im boksiowatą Sabę z Kielc. Ma ok. 1,5 roku i jest wysterylizowana. [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/291/saba2bv6.jpg[/IMG][/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34806&highlight=saba[/URL] Quote
Faro Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Proszę nie śmiecić w wątku Maksymilianka :cool3: Quote
kiwi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 maxio znacznie mniej interesuje sie psam niz na poczatku, widac ze jest znacznie spokojniejszy - dzisiaj byla pelna parada roznorakich psow po pawilonie i tylko lezal sobie w kaciku i patrzyl probujac sprawic by jezor sie nie wysuwał ;) w przeciweienstwie do snadry, tkora juz nawet nie probowala swojego schowac ;) mam wspanialy domek bardzo powaznie zainteresowany sandra - domek taki o jakim marze dla kazdego z psow, domek ktory wizyty u weta lubi bardziej niz wszystko inne ;) ale to narazie powaznie zainteresowany wiec nie ma co gdybac zanim nie pzrejdziemy do konkretnych ustalen najwazniejsze zeby przestała zarazac uszami - bo w domku juz jest jeden pies Quote
Faro Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Maksiu spokojniejszy , bo i zdrówko nie najlepsze , borykamy się cały czas z kuponami i spadkiem wagi - problemami trzustki i tarczycy. Na poczatku lutego kontrolna wizyta w lecznicy i ...... znów trzeba podać "głupiego Jasia" by mozna było go zbadać, pobrać krew.... Oj Maksi , Maksiu , ja całkiem osiwieję z twojego powodu . Quote
Faro Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Iza - właśnie jadę do niego i na pewno przekażę całusa w nosek i fąfelki, wyprzytulam łobuziaka , wygłaszczę - choć tyle mogę dla niego zrobic, szkoda, że tylko tyle :-( :-( Quote
Faro Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 W przyszłym tygodniu planujemy kontrolną wizytę u lekarza i kolejne badania Maksia . Quote
Recommended Posts