anetek100 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 ludzie niektórzy są nieodpowiedzialni:(ja mam teraz trzydomy dla swojej tymczasowiczki,moze jeśli którys będzie chciał pieska innego zaproponuję im pudelka Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [B]Antek100[/B] - masz zapchaną skrzynkę, i tak, to ja ta od corgi. Mała przypomina corgusia, tylko chyba te 2 kg to jednak za mało. Normalnie dorosły corgi waży 12 - 18kg, no chyba, że malizna szybko i nagle urośnie :) Jakby co, możecie ją ogłaszać jako miniaturkę :D Zawsze nazwa rasy w ogłoszeniach przyciąga uwagę. Quote
anetek100 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 wątek sunieczki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213130-5-mies-2-kilogramowa-mikro-sunia-wiele-przeszła-teraz-szuka-ds[/URL]. :):):) Quote
magenka1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jestem już to kiedy spotkamy się w Szczytnie ? :) muszę nadrobić czytanie bo jestem do tytułu Quote
anetek100 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 mam możliwość dostarczenia słomy:)w matiza zapakujemy i powieziemy do szczytna hehehee Quote
MARCHEWA Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='anetek100']mam możliwość dostarczenia słomy:)w matiza zapakujemy i powieziemy do szczytna hehehee[/QUOTE] W schronisku transport mają,daj znać ile słomy mogą podarować.Jak dużo,to nawet ja z Tż-em mogę podjechać,bo mamy dostawczaka na 800kg;) Quote
anetek100 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 hehe no bo on mowil ze te wkostkach wiaodmo, wiec ze dwie moglabym dowiezc buahahahahahaha a reszte to chyba juz własnie transportem bo matiz to wprawdzie wozil juz drewno pod sam dach ale kostki słomowe sa dośc duuuże:)zara znapisze do kolegi:)sam zadeklarowal sie,ze odda do schroniska w Olsztynie ale zima go zasypala rok temu,wiec zapytam czy ma tyle by pdozielic na dwa schroniska Quote
magenka1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 spokojnie przeczytałam ostatnie strony to mamy teraz do wydania : pudelka Murzynka (rodzina z płocka się nie odzywa) (może hotelik?) i Fruzia shiz tzu (też bez domku) może warto skontaktować się jednak z Kocim Światem?? a co z Nemo odezwał się facet Asiu a widziałaś Wojtka?? Quote
MARCHEWA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dziewczyny to napiszcie do Kś,u mnie z netem różnie,może być,że KŚ odpisze a ja bez netu będę. Quote
anetek100 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='MARCHEWA']Dziewczyny to napiszcie do Kś,u mnie z netem różnie,może być,że KŚ odpisze a ja bez netu będę.[/QUOTE]napisałam do osy:) Quote
MARCHEWA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='anetek100']napisałam do osy:)[/QUOTE] Dzięki;) [B]Dostałam właśnie telefon od pana,który poprosił mnie o pomoc w szukaniu domu dla rasowego goldena 14 miesięcznego,jest rodowód,ludzie wyjeżdżają za granicę i nie mogą go zabrać ze sobą,pan chce 300zł,nie chą go oddać za darmo,aby nie trafił w złe ręce.[/B] Quote
anetek100 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 no i co mnie drażnisz Marchewa buahahahahahahahahahaha a tak na serio niech Pan się zarejestruje tutaj i wstawi swego goldenka:) [URL]http://www.szansa.goldenretriever.pl/?golden-retriever,30[/URL] w dziale forum i poddziale golden retriever z ogloszen Quote
rita60 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='MARCHEWA']Dzięki;) [B]Dostałam właśnie telefon od pana,który poprosił mnie o pomoc w szukaniu domu dla rasowego goldena 14 miesięcznego,jest rodowód,ludzie wyjeżdżają za granicę i nie mogą go zabrać ze sobą,pan chce 300zł,nie chą go oddać za darmo,aby nie trafił w złe ręce.[/B][/QUOTE] Marchewa miałabym osobe zainteresowana,ale kontakt dopiero w poniedzialek jak bede w pracy. Mozesz podac namiary na PW ? Quote
anetek100 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 napsiałam do dziewczyny, która miałaby zianteresowaną osobe takim goldaskiem, niesttey Pan chce te 400 zł więc raczej nie wypali:( Quote
Osa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dziewczyny kochane szefowa ma urlop i nie ma jej prawdopodobnie do wtorku. Sama tu nie podejmę decyzji bo nie jest to typowy plaskatek. Z pekinem sunia nie ma nic wspólnego - z shih coś tam prędzej. Pokażę ją Kasi niech zadecyduje wtedy się odezwę. Dzwoniłam do Marchewy ale nie odbierała a ja też mam teraz urwanie głowy. Tak czy inaczej dam znać jaką decyzję podjęła Kasia. Quote
MARCHEWA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kasia z KŚ widziała sunię i niestety z pekinem ona nie ma nic wspólnego. Dlatego szukamy małej intensywnie domu,aby nie musiała spędzić zimy w schronisku. Quote
Anula Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='MARCHEWA']Kasia z KŚ widziała sunię i niestety z pekinem ona nie ma nic wspólnego. Dlatego szukamy małej intensywnie domu,aby nie musiała spędzić zimy w schronisku.[/QUOTE] Jednak bym poczekała na osę i jej odpowiedź.Sunia gdyby trafiła pod skrzydła KŚ to by było super -może akurat się uda. Quote
anetek100 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Osa mi odpowiedziała,że będzie dzwonic jeszcze do marchewy, zapyta chyba Pani kierownik o te sunię także zobaczymy:)chyba,że to juz właśnie odpowiedź Quote
Anula Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='anetek100']Osa mi odpowiedziała,że będzie dzwonic jeszcze do marchewy, zapyta chyba Pani kierownik o te sunię także zobaczymy:)chyba,że to juz właśnie odpowiedź[/QUOTE] Dobrze,ale trzeba się upewnić na 100% czy KŚ nie pomoże suni. Quote
MARCHEWA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Wczoraj dziewczyny z KŚ były u nas w schronisku,bo zabierały ze Szczytna kota,sunię widziała Kasia,powiedziała,że to normalny kundelek. Obiecała za to pomoc w szukaniu domku dla pudelka i suni. Ja mam nowe fotki ze schroniska,które później wyślę do Anetek.Ja dzisiaj czuję się fatalnie,chyba mnie przeziębienie dopadło,pewnie klima w aucie........ Dzwoniłam dziś do domu Dalii i Puszka,u nich wszystko dobrze.Państwo Dalii wzięli mój adres i przyślą mi jej fotki,ta rodzinka jest rewelacyjna,jak opowiadają o suni to aż serce się raduje,dziewczynka lepiej trafić nie mogła;) Quote
anetek100 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 super :):):):):) Asiu szczytno dzwoniło do Andrzeja zatem juz sie ruszyło w sprawie słomy:) Quote
Osa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kasia to właśnie szefowa "KŚ" i moja. Była w Szczytnie z Irką i tak jak pisała Marchewa widziały suczkę. I o to chodzi że ona w żadnym razie nie jest płaskonosem. Quote
anetek100 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 ale dziękujemyz a wizyte i pomoc w ogłoszeniu:)allegro sunia ma baaardzo duzo wejśc może ktos zadzwoni:) Quote
MARCHEWA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wątek goldena: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213841-Golden-15-mies.pies-szuka-domu-ponieważ-rodzina-wyjeżdża-z-Polski!?p=17548417#post17548417[/URL] Quote
Recommended Posts