MARCHEWA Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Niestety państwo w Warszawy z powodu pogarszającej się pogody i zapowiadanych burz nie przyjadą na Mazury,szukamy małej domku. Quote
MARCHEWA Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [COLOR=#8b0000]Ogłosiłam Funię na ale.gratce,bardzo proszę o osobne ogłoszenia dla niej.[/COLOR] [COLOR=#8b0000][/COLOR] [COLOR=#8b0000]ale.gratka; [/COLOR][URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1625...zuka_domu.html"][COLOR=#4444ff]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1625...zuka_domu.html[/COLOR][/URL] I wątek; [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213130-5-mies-2-kilogramowa-mikro-sunia-wiele-przeszła-teraz-szuka-ds.?p=17468516#post17468516[/URL] Quote
anetek100 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 spoko osobne będą:)aha wczoraj dostalam jedno zapytanie o nią-odeslalam do Ciebie:) Quote
horacy dwa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Szkoda że domek się rozmyślił ,widocznie to nie ten dom. Quote
MARCHEWA Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Rewelacja']a macie transport do Warszawy na oku?[/QUOTE] Trzeba popytać. A masz jakiś domek dla niej na oku?;) Quote
Rewelacja Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='MARCHEWA']Trzeba popytać. A masz jakiś domek dla niej na oku?;)[/QUOTE] Dzwoniła do Ciebie moja znajoma? :) Quote
MARCHEWA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Rewelacja']Dzwoniła do Ciebie moja znajoma? :)[/QUOTE] Dostałam sms-a w sprawie dt dla suni(telefon miałam wczoraj ciągle zajęty,bo dzwoniło dużo ludzi w sprawie innych psiaków),ale Funia może zostać u mnie aż znajdzie dom,a poza tym nie mam w tej chwili nawet transportu do Warszawy. [B]A transport do Warszawy potrzebny jest także dla Pudelka[/B]. Rodzina z Płocka jest na niego zdecydowana,mogą podjechać po niego do Warszawy,także gdyby ktoś słyszał o osobie z okolic Szczytna,Olsztyna,która mogłaby go zabrać to proszę dać znać. Szukamy także osoby z Płocka na wizytę przed-adopcyjną. Dzwonił również pan ze Szczytna w sprawie Nemo,ma przyjść jutro do schroniska zobaczyć jamnisia;) Z Biskupca dzwoniła pani w sprawie Fridy,ma się naradzić z mężem i zadzwonić jak się zdecydują;) Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 no to sie ciesze, ze Funia bezpieczna :) Plock na dogomanii raczej nie osiagalny ;( Transport do Warszawy bedzie ew w okolicach 1 - 4 wrzesnia. Quote
anetek100 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 zatem ja powiem tak:)na wątku nemo napsiałam,że Pan mi troche brzmiał tak dziwnie wię codesłałam do Ciebie,tym bardziej,że ja nie mogłam rozmawiać:) W Biskupcu moge ja zrobic wizytę:) we wtorek może ale to może będe jechała do warszawy, napisałam może, bo mam szczepienie rano mojej tymczasowiczki i potem prawdopodobnie bym jechała:) Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Napiszcie troche wiecej o Owieczce i Psotce. Jakiej sa wielkosci? Czy KS wezmie ta 7 letnia sunie? Quote
anetek100 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 ja z tego co wiem Psotka i owieczka to takie wdzieczne kochane sunie...Owieczka jest dośc zywa, radosna dogaduje sie z innymi psami, Psotki nie widzialam, ale słysząłam także same dobre rzeczy o niej...więcej może napsize Asia albo gazzy bo je zna:) Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 a gdzie sa w ogole wszystkie zdjecia psow ze Szczytna? N astronie znalazlam bodajze Miska - urokliwego czarno bialego kudlacza i malutka sunie na rekach (nie pamietam imienia). Ale nie moge znalezc wszystkich? a wielkosc suczek? Quote
anetek100 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 mowisz o stronie www szczytna??no tam jets tlyko kilka fotek strona nie bła aktualizowana....wielkośc sunieczek nieduże, takie do kolana:)obie jak najbardziej adocyjne:)także jeśli chcesz fotki piesków konkretnych daj znać to Ci wyślę:) Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 potrzebne mi zdjęcia przede wszystkim suczek (w przeciwienstwie do terenow wiejskich, na terenach meijskich 'schodza' głownie one) malych, ew kudlatych. Miski tez sa cudne (ten czarno bialy) Czy macie mikro? Czy wrzucacie je na watek mikropsiakowy? Quote
anetek100 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Misiek już pojechal do domku:)najpierw był w polkowicach na dt potem pojechał do ds we włocławku:)co do sunie popatrzę:)mikro hmmm jedynie szczeniaki, bła babcinka,ale zmarła...a tak mikro to chyba tylko szczeniaki hehe Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 A to super, ze Miska juz nie ma. (strone trzebaby uaktualnic:) Mikro to nie szczeniaki, wg zasd watkowych to psiaki powyzej roku. Quote
MARCHEWA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 W środę trafiła nowa sunia do schroniska a w piątek dwie kolejne,sunie mikro.Nie wiem tylko kiedy uda mi się zrobić im fotki,bo dziś raczej nie dam rady wybrać się do schroniska. W sprawie Fridy nie pisałam do KŚ,bo internet mi nie chodził,a teraz czekam na telefon od państwa z Biskupca,czy się zdecydowali,jeśli tak,to znajoma by ją zawiozła robiąc od razu wizytę. Anetek,nie wiem czy do wtorku uda mi się zorganizować wizytę w domku dla pudelka,nikogo znaleźć nie mogę. Psotka i Owieczka są fajnymi psiakami,wesołymi bez agresji. Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 a gdzie dokladnie ta wizyta ma byc? postarajcie sie o foty plis. Quote
anetek100 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 te szczneiaki,że mikro hehehe to wiem to był mój żart:)Rewelacja jak chciałabys jeszcze jakies zdjęcia to daj znać:)jeśli chodzi o super sunie to numerki 1,2,3,5,15,19(babcinka,ale tak żywiołowa że szczeniak przy niej jest bardzo powolny),47 ciutke ponad kolano,ale przekochana:)jesli ewentualnie z Biskupca sie zgodzą to super,ale gdyby nie wysżło z wizyta, to moge sprawdzić:) Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Owieczke oprosze i psotke. Bojka jest kozacka! A 1 (mamusia) przydalby sie DT z socjalizacja... Dziewczyny, nie napisalyscie jakiej wielkosci jest owieczka i psotka. Dokad siegaja? Quote
MARCHEWA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Rewelacja']a gdzie dokladnie ta wizyta ma byc? postarajcie sie o foty plis.[/QUOTE] Wizyta ma być w Płocku,nie znalazłam nikogo na dogo,napisałam do dziewczyn z miau,czekam na odpowiedź. Quote
anetek100 Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 hehe napisałyśmy post 539 :)sunie sa do kolana:):):):)tak mniej więcej:)jeszcze poprosze o Twego maila rewelacja Quote
anetek100 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 jutrzekszy wyjazd do wawy chyba nie wypali,wiem,że w tyg będe jechała raczej,ale jutro niesttey nie damy rady:( Quote
MARCHEWA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Stawałam na rzęsach żeby znaleźć kogoś z Płocka na wizytę,wreszcie dziewczyna z miau się zgodziła..........a rodzinka milczy........ręce opadają............ Powiem wam szczerze,że opadam z sił. Quote
Recommended Posts