Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#8b0000]Ogłosiłam Funię na ale.gratce,bardzo proszę o osobne ogłoszenia dla niej.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]ale.gratka;
[/COLOR][URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1625...zuka_domu.html"][COLOR=#4444ff]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1625...zuka_domu.html[/COLOR][/URL]

I wątek;

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213130-5-mies-2-kilogramowa-mikro-sunia-wiele-przeszła-teraz-szuka-ds.?p=17468516#post17468516[/URL]

Posted

[quote name='Rewelacja']Dzwoniła do Ciebie moja znajoma? :)[/QUOTE]

Dostałam sms-a w sprawie dt dla suni(telefon miałam wczoraj ciągle zajęty,bo dzwoniło dużo ludzi w sprawie innych psiaków),ale Funia może zostać u mnie aż znajdzie dom,a poza tym nie mam w tej chwili nawet transportu do Warszawy.

[B]A transport do Warszawy potrzebny jest także dla Pudelka[/B].
Rodzina z Płocka jest na niego zdecydowana,mogą podjechać po niego do Warszawy,także gdyby ktoś słyszał o osobie z okolic Szczytna,Olsztyna,która mogłaby go zabrać to proszę dać znać.
Szukamy także osoby z Płocka na wizytę przed-adopcyjną.

Dzwonił również pan ze Szczytna w sprawie Nemo,ma przyjść jutro do schroniska zobaczyć jamnisia;)

Z Biskupca dzwoniła pani w sprawie Fridy,ma się naradzić z mężem i zadzwonić jak się zdecydują;)

Posted

zatem ja powiem tak:)na wątku nemo napsiałam,że Pan mi troche brzmiał tak dziwnie wię codesłałam do Ciebie,tym bardziej,że ja nie mogłam rozmawiać:)
W Biskupcu moge ja zrobic wizytę:)
we wtorek może ale to może będe jechała do warszawy, napisałam może, bo mam szczepienie rano mojej tymczasowiczki i potem prawdopodobnie bym jechała:)

Posted

ja z tego co wiem Psotka i owieczka to takie wdzieczne kochane sunie...Owieczka jest dośc zywa, radosna dogaduje sie z innymi psami, Psotki nie widzialam, ale słysząłam także same dobre rzeczy o niej...więcej może napsize Asia albo gazzy bo je zna:)

Posted

a gdzie sa w ogole wszystkie zdjecia psow ze Szczytna? N astronie znalazlam bodajze Miska - urokliwego czarno bialego kudlacza i malutka sunie na rekach (nie pamietam imienia). Ale nie moge znalezc wszystkich?

a wielkosc suczek?

Posted

mowisz o stronie www szczytna??no tam jets tlyko kilka fotek strona nie bła aktualizowana....wielkośc sunieczek nieduże, takie do kolana:)obie jak najbardziej adocyjne:)także jeśli chcesz fotki piesków konkretnych daj znać to Ci wyślę:)

Posted

potrzebne mi zdjęcia przede wszystkim suczek (w przeciwienstwie do terenow wiejskich, na terenach meijskich 'schodza' głownie one) malych, ew kudlatych. Miski tez sa cudne (ten czarno bialy)
Czy macie mikro? Czy wrzucacie je na watek mikropsiakowy?

Posted

Misiek już pojechal do domku:)najpierw był w polkowicach na dt potem pojechał do ds we włocławku:)co do sunie popatrzę:)mikro hmmm jedynie szczeniaki, bła babcinka,ale zmarła...a tak mikro to chyba tylko szczeniaki hehe

Posted

W środę trafiła nowa sunia do schroniska a w piątek dwie kolejne,sunie mikro.Nie wiem tylko kiedy uda mi się zrobić im fotki,bo dziś raczej nie dam rady wybrać się do schroniska.
W sprawie Fridy nie pisałam do KŚ,bo internet mi nie chodził,a teraz czekam na telefon od państwa z Biskupca,czy się zdecydowali,jeśli tak,to znajoma by ją zawiozła robiąc od razu wizytę.
Anetek,nie wiem czy do wtorku uda mi się zorganizować wizytę w domku dla pudelka,nikogo znaleźć nie mogę.

Psotka i Owieczka są fajnymi psiakami,wesołymi bez agresji.

Posted

te szczneiaki,że mikro hehehe to wiem to był mój żart:)Rewelacja jak chciałabys jeszcze jakies zdjęcia to daj znać:)jeśli chodzi o super sunie to numerki 1,2,3,5,15,19(babcinka,ale tak żywiołowa że szczeniak przy niej jest bardzo powolny),47 ciutke ponad kolano,ale przekochana:)jesli ewentualnie z Biskupca sie zgodzą to super,ale gdyby nie wysżło z wizyta, to moge sprawdzić:)

Posted

Owieczke oprosze i psotke. Bojka jest kozacka! A 1 (mamusia) przydalby sie DT z socjalizacja...
Dziewczyny, nie napisalyscie jakiej wielkosci jest owieczka i psotka. Dokad siegaja?

Posted

[quote name='Rewelacja']a gdzie dokladnie ta wizyta ma byc? postarajcie sie o foty plis.[/QUOTE]

Wizyta ma być w Płocku,nie znalazłam nikogo na dogo,napisałam do dziewczyn z miau,czekam na odpowiedź.

Posted

Stawałam na rzęsach żeby znaleźć kogoś z Płocka na wizytę,wreszcie dziewczyna z miau się zgodziła..........a rodzinka milczy........ręce opadają............
Powiem wam szczerze,że opadam z sił.