Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yana']Oli super wygląda i jest w świetnej kondycji :-)

ale koniecznie musisz mu sprawic nowy fotel :-D :-D :-D[/QUOTE]
Wszyscy tylko fotel, fotel. Dla psa to chyba podłoga jest :hmmmm: :diabloti:

[quote name='Vectra']

rany jaki on jest chudy , biedny cały taki :-([/QUOTE]
Podesłać go do lasu :cool3:

[quote name='unikatowydiament']Oli widzę że w świetnej formie,tak trzymać:)[/QUOTE]
Dzięki :smile:

Posted

[quote name='Kaaasia']On ma swoje piękne, duże, mięciutkie posłanko na którym człowiek się zmieści a za nic nie chce w nim spać :roll:. To mu kupiłam takie normalne z bokami z gąbki i w nim śpi. Takie też miał jako szczyl i je porwał, więc wywieżliśmy na działkę i mimo że ledwo się w nim mieści to też w nim śpi :roll:. Nie kumam pomysłów tego psa :evil_lol:

A piesek taki biedny, że moja mama ostatnio mu kupiła żołądeczki z indyka. Jak by mógł to by z michą zjadł :evil_lol:[/QUOTE]

a spałaś w tym posłanku że uważasz ze wygodne :diabloti: ....ja myślę że rogówkę można by mu kupić taką co się potem rozkłada na conajmniej na 2m/2m

Posted

[quote name='magdabroy']Podłoga jest dla złego właściciela :eviltong::diabloti:[/QUOTE]
Dobrze że chociaż podłoga mi została ;)

[quote name='Alicja']a spałaś w tym posłanku że uważasz ze wygodne :diabloti: ....ja myślę że rogówkę można by mu kupić taką co się potem rozkłada na conajmniej na 2m/2m[/QUOTE]
Nie spałam ale kilka razy leżałam :eviltong:
Może powinnam oddać mu swój pokój i jeszcza cały wyłożyć poduszkami :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']Może powinnam oddać mu swój pokój i jeszcza cały wyłożyć poduszkami :diabloti:[/QUOTE]

O tak i przenieść się do tej piwnicy w której karzesz mu siedzieć:lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Dobrze że chociaż podłoga mi została ;)

Nie spałam ale kilka razy leżałam :eviltong:
Może powinnam oddać mu swój pokój i jeszcza cały wyłożyć poduszkami :diabloti:[/QUOTE]

nareszcie prawidłowy tok myślenia :)

Posted

Tak, niedaleko nas, na Tatarkiewicza.

Focha to on ma na suche bo mięsko zjada bez problemów. Teraz po zmianie karmy od paru dni zjada w miarę i mam nadzieję że mu zostanie bo już nie mam pomysłów na karmę :smile:

Posted

Kaasiu nie przeimuj sie tak tym jedzeniem ,boksie maja tak ze czesto sa bardzo wybredne, ale jak przyjdzie glodek to pochlaniaja wszystko.A twoj Olik jest w takim wieku ze ma jeszcze czas na faldki tluszczu i oby ich nigdy nie mial zanadto bo odchudzic boksiola jest super ciezko.Popelnilam blad z moim Fartem-po schronisku byl bardzo chudy i stale prosil o jedzenie a ja nie umialam mu odmowic i teraz jestesmy na diecie lajtowej bo jest nas troche zaduzo.i to jest ciezkie zadanie dla nas wszystkich!Pa

Posted

Jakby to był mój pierwszy pies to może bym bardziej panikowała a teraz przyjmuję to lajtowo. Jak nie chce jeść to znaczy że nie jest głodny, a jak zgłodnieje to zje ;). On w realu wcale nie wygląda jak przecinek więc tym bardziej nie ma się czym przejmować ;).

Posted

[quote name='Kaaasia']Se przytargał to niech se ma :evil_lol:

Ale się nie poddaję i daję radę
[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/6434/p1000902k.jpg[/IMG][/QUOTE]

Niezwykle elegancka pozycja ;-)

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór dla nie dobrej pani Oliego :eviltong:[/QUOTE]
Dzień dobry.
A niedobra jesten bardzo- wczoraj Oli dostał ode mnie smyczą po dupsku i mam focha, a on łazi za mną i chce się przymilić :roll:

[quote name='Besti']Przyszłam powiedzieć żebyś dała nowe foty:eviltong:[/QUOTE]
Nie che mi się :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']za ciasny fotel , przemoc ... strasznie tu rzeczy się dzieją :shake: :evil_lol:[/QUOTE]
Zgłoś mnie do tozu to mi go może odbiorą :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Zgłoś mnie do tozu to mi go może odbiorą :evil_lol:[/QUOTE]
o nie nie nie kochana , chciałaś pieska , to teraz dźwigaj ten wózek ... a nie teraz tozami się wyręczaj :diabloti:

a za co dostał w dupę ? :grins:

Posted

[quote name='Besti']Weź nie mów do mnie takim tonem:roll:[/QUOTE]
Dobra, dobra, zaraz będą. Nie nerwuj się tak :eviltong:

[quote name='Vectra']o nie nie nie kochana , chciałaś pieska , to teraz dźwigaj ten wózek ... a nie teraz tozami się wyręczaj :diabloti:

a za co dostał w dupę ? :grins:[/QUOTE]
No właśnie sama chciałam to nawet nie mam na kogo winy zwalić :-(
Grabił sobie cały dzień a wieczorem miał kumulację :evil_lol:. Rano przywalił mi łbem w czoło (to wybaczyłam), na spacerach kładł się na ziemi albo ciągnął do wszelkich napotkanych psów, chciał zjeść labusia (który nas bardzo koffa :diabloti:) ale najbardziej za wyrwanie mi ręki do szczochów i odmowa ruchu dokąd nie wynarkotyzuje się do końca :mad:.
Powiem szczerze że ten pies jest dziwny, bo jak ja do niego grzecznie, niunianie, smaczki sraczki to on ma mnie w dupie. A jak dostanie porządny opier..l to chodzi jak zegareczek :cool3:. Zwolennik sm czy co:evil_lol:?