Vectra Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Musisz zareklamować ten fotel , skurczył się i psu niewygodnie :shake: rany jaki on jest chudy , biedny cały taki :-( Quote
Oscar Patric Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Oli widzę że w świetnej formie,tak trzymać:) Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Yana']Oli super wygląda i jest w świetnej kondycji :-) ale koniecznie musisz mu sprawic nowy fotel :-D :-D :-D[/QUOTE] Wszyscy tylko fotel, fotel. Dla psa to chyba podłoga jest :hmmmm: :diabloti: [quote name='Vectra'] rany jaki on jest chudy , biedny cały taki :-([/QUOTE] Podesłać go do lasu :cool3: [quote name='unikatowydiament']Oli widzę że w świetnej formie,tak trzymać:)[/QUOTE] Dzięki :smile: Quote
Vectra Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia'] Podesłać go do lasu :cool3: [/QUOTE] żeby się psy na kości rzuciły ? :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Vectra']żeby się psy na kości rzuciły ? :diabloti:[/QUOTE] Ja tam nie wnikam w wasze zabawy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Wszyscy tylko fotel, fotel. Dla psa to chyba podłoga jest :hmmmm: :diabloti: [/QUOTE] Podłoga jest dla złego właściciela :eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']On ma swoje piękne, duże, mięciutkie posłanko na którym człowiek się zmieści a za nic nie chce w nim spać :roll:. To mu kupiłam takie normalne z bokami z gąbki i w nim śpi. Takie też miał jako szczyl i je porwał, więc wywieżliśmy na działkę i mimo że ledwo się w nim mieści to też w nim śpi :roll:. Nie kumam pomysłów tego psa :evil_lol: A piesek taki biedny, że moja mama ostatnio mu kupiła żołądeczki z indyka. Jak by mógł to by z michą zjadł :evil_lol:[/QUOTE] a spałaś w tym posłanku że uważasz ze wygodne :diabloti: ....ja myślę że rogówkę można by mu kupić taką co się potem rozkłada na conajmniej na 2m/2m Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='magdabroy']Podłoga jest dla złego właściciela :eviltong::diabloti:[/QUOTE] Dobrze że chociaż podłoga mi została ;) [quote name='Alicja']a spałaś w tym posłanku że uważasz ze wygodne :diabloti: ....ja myślę że rogówkę można by mu kupić taką co się potem rozkłada na conajmniej na 2m/2m[/QUOTE] Nie spałam ale kilka razy leżałam :eviltong: Może powinnam oddać mu swój pokój i jeszcza cały wyłożyć poduszkami :diabloti: Quote
Leokadia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Może powinnam oddać mu swój pokój i jeszcza cały wyłożyć poduszkami :diabloti:[/QUOTE] O tak i przenieść się do tej piwnicy w której karzesz mu siedzieć:lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Dobrze że chociaż podłoga mi została ;) Nie spałam ale kilka razy leżałam :eviltong: Może powinnam oddać mu swój pokój i jeszcza cały wyłożyć poduszkami :diabloti:[/QUOTE] nareszcie prawidłowy tok myślenia :) Quote
Kaaasia Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Ok, to od jutra zaczynam prace remontowe :diabloti: Tylko nie wiem czy on będzie chciał tam sam spać bo zawsze do łóżka się pakuje :roll: Quote
monika&karol Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Gdzie chodzicie z Olim do weta? Gdzieś na Gocławiu? Widze, że ma focha na jedzenie jak moja kropka :lol: każdy mi mówi, że psa głodze - ale jak głodze jak żarcie w misce leży?? Quote
Kaaasia Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Tak, niedaleko nas, na Tatarkiewicza. Focha to on ma na suche bo mięsko zjada bez problemów. Teraz po zmianie karmy od paru dni zjada w miarę i mam nadzieję że mu zostanie bo już nie mam pomysłów na karmę :smile: Quote
beahoff Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Kaasiu nie przeimuj sie tak tym jedzeniem ,boksie maja tak ze czesto sa bardzo wybredne, ale jak przyjdzie glodek to pochlaniaja wszystko.A twoj Olik jest w takim wieku ze ma jeszcze czas na faldki tluszczu i oby ich nigdy nie mial zanadto bo odchudzic boksiola jest super ciezko.Popelnilam blad z moim Fartem-po schronisku byl bardzo chudy i stale prosil o jedzenie a ja nie umialam mu odmowic i teraz jestesmy na diecie lajtowej bo jest nas troche zaduzo.i to jest ciezkie zadanie dla nas wszystkich!Pa Quote
Kaaasia Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Jakby to był mój pierwszy pies to może bym bardziej panikowała a teraz przyjmuję to lajtowo. Jak nie chce jeść to znaczy że nie jest głodny, a jak zgłodnieje to zje ;). On w realu wcale nie wygląda jak przecinek więc tym bardziej nie ma się czym przejmować ;). Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Dobry wieczór dla nie dobrej pani Oliego :eviltong: Quote
bira Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Kaaasia']Se przytargał to niech se ma :evil_lol: Ale się nie poddaję i daję radę [IMG]http://img30.imageshack.us/img30/6434/p1000902k.jpg[/IMG][/QUOTE] Niezwykle elegancka pozycja ;-) Quote
Besti Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Przyszłam powiedzieć żebyś dała nowe foty:eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór dla nie dobrej pani Oliego :eviltong:[/QUOTE] Dzień dobry. A niedobra jesten bardzo- wczoraj Oli dostał ode mnie smyczą po dupsku i mam focha, a on łazi za mną i chce się przymilić :roll: [quote name='Besti']Przyszłam powiedzieć żebyś dała nowe foty:eviltong:[/QUOTE] Nie che mi się :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 za ciasny fotel , przemoc ... strasznie tu rzeczy się dzieją :shake: :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Vectra']za ciasny fotel , przemoc ... strasznie tu rzeczy się dzieją :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Zgłoś mnie do tozu to mi go może odbiorą :evil_lol: Quote
Besti Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Kaaasia'] Nie che mi się :evil_lol:[/QUOTE] Weź nie mów do mnie takim tonem:roll: Quote
Vectra Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Kaaasia']Zgłoś mnie do tozu to mi go może odbiorą :evil_lol:[/QUOTE] o nie nie nie kochana , chciałaś pieska , to teraz dźwigaj ten wózek ... a nie teraz tozami się wyręczaj :diabloti: a za co dostał w dupę ? :grins: Quote
Kaaasia Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Besti']Weź nie mów do mnie takim tonem:roll:[/QUOTE] Dobra, dobra, zaraz będą. Nie nerwuj się tak :eviltong: [quote name='Vectra']o nie nie nie kochana , chciałaś pieska , to teraz dźwigaj ten wózek ... a nie teraz tozami się wyręczaj :diabloti: a za co dostał w dupę ? :grins:[/QUOTE] No właśnie sama chciałam to nawet nie mam na kogo winy zwalić :-( Grabił sobie cały dzień a wieczorem miał kumulację :evil_lol:. Rano przywalił mi łbem w czoło (to wybaczyłam), na spacerach kładł się na ziemi albo ciągnął do wszelkich napotkanych psów, chciał zjeść labusia (który nas bardzo koffa :diabloti:) ale najbardziej za wyrwanie mi ręki do szczochów i odmowa ruchu dokąd nie wynarkotyzuje się do końca :mad:. Powiem szczerze że ten pies jest dziwny, bo jak ja do niego grzecznie, niunianie, smaczki sraczki to on ma mnie w dupie. A jak dostanie porządny opier..l to chodzi jak zegareczek :cool3:. Zwolennik sm czy co:evil_lol:? Quote
Vectra Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Powiem Ci tak , NIE JEST DZIWNY :diabloti: Quote
Recommended Posts