Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Oli się zmienia, bo chce byś kupiła mu kolegę :razz:[/QUOTE]
To do czego on chce tego kolegę :crazyeye:

[quote name='Joann']Widocznie tamte psiaki emanowały dobrocią i Oli nie musiał interweniować, chyba że... Lubi być na dole hahahahha[/QUOTE]
Kiedyś na takie numery pozwalał tylko jednej suce :cool3:
Teraz wystarczy że jakiś pies na niego spojrzy a ten już z mordą startuje, nie ma nawet mowy o powąchaniu :shake:

[quote name='Ana :)'][URL]http://i45.tinypic.com/vsf8t2.jpg[/URL] taki duży chłop, a taki malutki patyczek sobie znalazł ? :cool3:[/QUOTE]
Czasem trzeba odpocząć :eviltong:

Posted

jakby co to ja wiem jakie sa dwa boksery w kupie na stale .... i kiedys bym chciala znowu takie dwa miec

no z ogonami to ja sie jednak nie zaprzyjaznie ale toleruje bo nie mma innego wyjscia!!!
wole calkowicie kopiowane ale to moja opinia prywatna

Posted

[quote name='Izabela124.']Będziesz miała śmiechu co nie miara :D[/QUOTE]
Śmiechu na pewno będzie co nie miara ale w miom wypadku pewnie i łzy i kilka niecenzuralnych określeń :evil_lol:

[quote name='Tekla64']jakby co to ja wiem jakie sa dwa boksery w kupie na stale .... i kiedys bym chciala znowu takie dwa miec

no z ogonami to ja sie jednak nie zaprzyjaznie ale toleruje bo nie mma innego wyjscia!!!
wole calkowicie kopiowane ale to moja opinia prywatna[/QUOTE]
Ja nigdy nie miałam ochoty na całkowicie kopiowanego boksia więc ogon w wyglądzie jakoś bardzo mi nie przeszkadza ;). Ale niektóre kopiowane też mi się podobają.
.
[quote name='Ptysiak']Cześć Oliki :loveu:[/QUOTE]
Cześć Ptysiki :loveu:

Posted

Według mnie kopiowane zarówno ogony jak i uszy wyglądaja tak jakoś groźniej u boksiów, chociaż jakbym miała wybierać kopiowane byłyby na pierwszym miejscu, to dodaje jakby psu takiej elegancji, dostojności;)

Posted

Zgadzam się, że kopiowane jakoś tak groźniej wyglądają :) Mi znowu bardziej podobają się nie kopiowane :D:loveu: ale wiadomo ile ludzi tyle upodobań :eviltong:

Posted

[quote name='Tekla64']ja jestem tej innej daty i jednak wole kopiowane nie tylko boksery ale te zwlaszcza[/QUOTE]
To może też wynika z tego że ja zawsze miałam uszastego boksia i z tego co mi się kojarzy to mój tata też takie miał (musiałabym wyszukać gdzieś zdjęcia bo byłam niemowlakiem i niewiele pamiętam ;)) ale bez ogona. I naprawdę ta rasa w wersji bio mnie nie razi. Np kopiowane bardziej podobają mi się dobermany czy cane corso.
Wiele osób właśnie kopiowało swoje psy aby miały odpowiedni wygląd ;) ale ja chyba jestem dziwna bo nigdy nie wydawały mi się groźniejsze :smile:. Jest jeszcze aspekt jak dany pies był kopiowany bo widziałam zdjęci gdzie pies wyglądał jak dziwny mieszaniec bo miał złą fryzurkę :evil_lol:

[quote name='Ana :)']Może jednak zastanów się nad drugim bokserkiem ?? :cool3: bo wiesz na chorobę nerwową zawsze można się leczyć :D[/QUOTE]
Nad drugim boksiem myślę już od bardzo dawna ale po pierwsze nie mieszkam sama a moja mama nie chce nawet o tym słyszeć, a po drugie Oli nie jest delikatniusio- spokojny więc się nie spieszyłam aby jego troszkę odchować ;).
Hodowla upatrzona, rodzice też tylko nawet nie wiem czy hodowca coś takiego planuje no i oczywiście jeszcze się nie zebrałam aby do niego napisać :shake:. A najśmieszniejsze jest to że już planuję szucz za jakieś 10lat a hodowca już został o tym powiadomiony :evil_lol:

Posted

A ja ich nie planuje mam teraz trzeciego boksia z fundacji-pierwsza byla pregowana sunia Wiktorka,po jej odejsciu zaadaptowal sie Ramzes ktory zaginal w sierpniu zeszlego roku i nadal jest przezemnie poszukiwany a w listopadzie ubieglego roku pojechalam po mojego Farcika nic niewarcika do schronu w koninie.I tak to leci z tymi boksiami wszystkie mialy i maja kopiowane ogonki ale sa uszaste, bo nie ma nic piekniejszego od powiewajacych fafli i uszek boksiolkow!pozdrawiam z niemiec i walbrzycha Beata:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']To może też wynika z tego że ja zawsze miałam uszastego boksia i z tego co mi się kojarzy to mój tata też takie miał (musiałabym wyszukać gdzieś zdjęcia bo byłam niemowlakiem i niewiele pamiętam ;)) ale bez ogona. I naprawdę ta rasa w wersji bio mnie nie razi. Np kopiowane bardziej podobają mi się dobermany czy cane corso.
Wiele osób właśnie kopiowało swoje psy aby miały odpowiedni wygląd ;) ale ja chyba jestem dziwna bo nigdy nie wydawały mi się groźniejsze :smile:. Jest jeszcze aspekt jak dany pies był kopiowany bo widziałam zdjęci gdzie pies wyglądał jak dziwny mieszaniec bo miał złą fryzurkę :evil_lol:

Nad drugim boksiem myślę już od bardzo dawna ale po pierwsze nie mieszkam sama a moja mama nie chce nawet o tym słyszeć, a po drugie Oli nie jest delikatniusio- spokojny więc się nie spieszyłam aby jego troszkę odchować ;).
Hodowla upatrzona, rodzice też tylko nawet nie wiem czy hodowca coś takiego planuje no i oczywiście jeszcze się nie zebrałam aby do niego napisać :shake:. A najśmieszniejsze jest to że już planuję szucz za jakieś 10lat a hodowca już został o tym powiadomiony :evil_lol:[/QUOTE]

o to widzę, że przemyślenia już są :D hym skoro planujesz sucz za( 10 lat bo za 10 lat ) to myślisz o założeniu hodowli ??:cool3: bo jak tak to fajnie wtedy się piszę na szczyla od Ciebie bo za te 10 lat mój Otto pewnie spoważnieje :D

Posted

[quote name='Besti']Czeeeeść Kasiu o Olusiu:loveu:[/QUOTE]
Cześć Bestyjusiu :loveu:

[quote name='beahoff']A ja ich nie planuje mam teraz trzeciego boksia z fundacji-pierwsza byla pregowana sunia Wiktorka,po jej odejsciu zaadaptowal sie Ramzes ktory zaginal w sierpniu zeszlego roku i nadal jest przezemnie poszukiwany a w listopadzie ubieglego roku pojechalam po mojego Farcika nic niewarcika do schronu w koninie.I tak to leci z tymi boksiami wszystkie mialy i maja kopiowane ogonki ale sa uszaste, bo nie ma nic piekniejszego od powiewajacych fafli i uszek boksiolkow!pozdrawiam z niemiec i walbrzycha Beata:evil_lol:[/QUOTE]
To ty dajesz radę być w dwóch miejscach jednocześnie :crazyeye:. Przydatna umiejętność :evil_lol:
Czasami się wkurzałam że zrobić normalne zdjęcie w biegu to cud ale właśnie to jest piękne- ucho w prawo, fafel w lewo, jęzor gdzieś po ziemi się ciągnie i morda się cieszy :evil_lol:

[quote name='Ana :)']o to widzę, że przemyślenia już są :D hym skoro planujesz sucz za( 10 lat bo za 10 lat ) to myślisz o założeniu hodowli ??:cool3: bo jak tak to fajnie wtedy się piszę na szczyla od Ciebie bo za te 10 lat mój Otto pewnie spoważnieje :D[/QUOTE]
Plany planami a życie i tak po swojemu. Nigdy nie wiadomo co mi do głowy przyjdzie i właśnie może za te parenaście lat jakaś hodowla będzie. Bardziej to mogę nazwać marzeniami niż planami ;).
A Otto to na pewno dużo szybciej spoważnieje i będziesz mogła jakiegoś kumpla mu przyprowadzić :smile:

Posted

[quote name='Vectra']ale kopiowany pies , nie ma wyglądać groźniej ... tylko dostojniej , eleganciej[/QUOTE]
Dla ciebie czy dla mnie to jest oczywiste ale są ludziki które mają inne podejście ;)

Posted

Są właśnie takie rasy które wyglądają nijako bez kopiowania, mowa tu o większości dogów czy dobermanie, ale dla mnie głupota jest skopiowanie astowi uszu przez dresa, który chce szpanować groźnie wyglądającym psem:razz:

Posted

nie kaasiu przebywam raz w polsce .a raz w niemcowie ale twoja galerie sledze od poczatku i bardzo mi sie twoj Oleksander podoba.Przepraszam jezeli wtrace sie nieraz i cos napisze.Ale jesem totalnie zaboksiolkowana i jeszcze zaparsonowana bo takiego zbuja tez posiadam w domu i tez z oddzysku.A teraz pozdrawiam z pieknego Marburga an Der Lahn:lol:

Posted

[quote name='leónowa']Są właśnie takie rasy które wyglądają nijako bez kopiowania, mowa tu o większości dogów czy dobermanie, ale dla mnie głupota jest skopiowanie astowi uszu przez dresa, który chce szpanować groźnie wyglądającym psem:razz:[/QUOTE]
W dzisiejszych czasach temat kopiowania jest bardzo gorący i drażliwy dla wielu osób. Jednak każdemu ma się prawo podobać jedno a innemu drugie i każdy powinien nieć prawo wyboru.

[quote name='beahoff']nie kaasiu przebywam raz w polsce .a raz w niemcowie ale twoja galerie sledze od poczatku i bardzo mi sie twoj Oleksander podoba.Przepraszam jezeli wtrace sie nieraz i cos napisze.Ale jesem totalnie zaboksiolkowana i jeszcze zaparsonowana bo takiego zbuja tez posiadam w domu i tez z oddzysku.A teraz pozdrawiam z pieknego Marburga an Der Lahn:lol:[/QUOTE]
Miło mi że moja mendka się podoba i możesz się wtrącać ile chcesz ;).
O Olim też czasem mówię że to pies z odzysku bo pierwsza osoba do której trafił zwróciła go. Tak więc mimo momentów w których mam ochotę urwać mu to i owo widocznie był mi on przeznaczony :smile:
Pokazała byś tego swojego zbuja :cool3:

Posted

jak przyjade do polski to wstawie obydwoch bandytow bo nie jestem az tak biegla w te klocki,ale mozna go zobaczyc na sos bokserom w adoptowanych w listopadzie ubieglego roku.milo mi

Posted

no zostalo nam ino miec wybor w podbaniu a anie posiadaniu
ale coz wazne coby pies byl psem i coby sie bylo z nim szczesliwym ma cos obciete czy nie.

a ja jeszcze powiem z dawnych czasow ze sterczce uchi i rozwiane fafle to dopiero widok!!!! a czasem one znaczy te uchi se zyly wlasnym zyciem niezaleznym i super wspolgraly z tak samo sobie zyjacymi faflami

oj tesknie tesknie za takimi mieciutkimi mordami z masa skory, teraz mam sporo wlosow zamiast faflow zwisajacych ale nie skarze sie tez mi sie podbaja,nadal mam za co zlapac te pychole hihihi

Posted

[quote name='Kaaasia']Początkowo bokser z ogonem wyglądał dla mnie dziwnie, a teraz nie chcę już innego :smile:

Oli to skrzyżowanie konia z kotem więc patatanie ma we krwi :cool3:
Zielsko na faflach to nie tylko jedzonko ale również efekt zarycia paszczą w trakcie aportowania zabaweczek :evil_lol:[/QUOTE]

dla mnie dziwnie wyglądają Rottki z długim ogonem, ale też się już przyzwyczajam :P