Kaaasia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Izabela124.']Oli się zmienia, bo chce byś kupiła mu kolegę :razz:[/QUOTE] To do czego on chce tego kolegę :crazyeye: [quote name='Joann']Widocznie tamte psiaki emanowały dobrocią i Oli nie musiał interweniować, chyba że... Lubi być na dole hahahahha[/QUOTE] Kiedyś na takie numery pozwalał tylko jednej suce :cool3: Teraz wystarczy że jakiś pies na niego spojrzy a ten już z mordą startuje, nie ma nawet mowy o powąchaniu :shake: [quote name='Ana :)'][URL]http://i45.tinypic.com/vsf8t2.jpg[/URL] taki duży chłop, a taki malutki patyczek sobie znalazł ? :cool3:[/QUOTE] Czasem trzeba odpocząć :eviltong: Quote
Kaaasia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 I wpędzenia mnie w chorobę nerwową :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Będziesz miała śmiechu co nie miara :D Quote
Tekla64 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 jakby co to ja wiem jakie sa dwa boksery w kupie na stale .... i kiedys bym chciala znowu takie dwa miec no z ogonami to ja sie jednak nie zaprzyjaznie ale toleruje bo nie mma innego wyjscia!!! wole calkowicie kopiowane ale to moja opinia prywatna Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Izabela124.']Będziesz miała śmiechu co nie miara :D[/QUOTE] Śmiechu na pewno będzie co nie miara ale w miom wypadku pewnie i łzy i kilka niecenzuralnych określeń :evil_lol: [quote name='Tekla64']jakby co to ja wiem jakie sa dwa boksery w kupie na stale .... i kiedys bym chciala znowu takie dwa miec no z ogonami to ja sie jednak nie zaprzyjaznie ale toleruje bo nie mma innego wyjscia!!! wole calkowicie kopiowane ale to moja opinia prywatna[/QUOTE] Ja nigdy nie miałam ochoty na całkowicie kopiowanego boksia więc ogon w wyglądzie jakoś bardzo mi nie przeszkadza ;). Ale niektóre kopiowane też mi się podobają. . [quote name='Ptysiak']Cześć Oliki :loveu:[/QUOTE] Cześć Ptysiki :loveu: Quote
Tekla64 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ja jestem tej innej daty i jednak wole kopiowane nie tylko boksery ale te zwlaszcza Quote
Ana :) Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Może jednak zastanów się nad drugim bokserkiem ?? :cool3: bo wiesz na chorobę nerwową zawsze można się leczyć :D Quote
Leokadia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Według mnie kopiowane zarówno ogony jak i uszy wyglądaja tak jakoś groźniej u boksiów, chociaż jakbym miała wybierać kopiowane byłyby na pierwszym miejscu, to dodaje jakby psu takiej elegancji, dostojności;) Quote
Ana :) Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zgadzam się, że kopiowane jakoś tak groźniej wyglądają :) Mi znowu bardziej podobają się nie kopiowane :D:loveu: ale wiadomo ile ludzi tyle upodobań :eviltong: Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Tekla64']ja jestem tej innej daty i jednak wole kopiowane nie tylko boksery ale te zwlaszcza[/QUOTE] To może też wynika z tego że ja zawsze miałam uszastego boksia i z tego co mi się kojarzy to mój tata też takie miał (musiałabym wyszukać gdzieś zdjęcia bo byłam niemowlakiem i niewiele pamiętam ;)) ale bez ogona. I naprawdę ta rasa w wersji bio mnie nie razi. Np kopiowane bardziej podobają mi się dobermany czy cane corso. Wiele osób właśnie kopiowało swoje psy aby miały odpowiedni wygląd ;) ale ja chyba jestem dziwna bo nigdy nie wydawały mi się groźniejsze :smile:. Jest jeszcze aspekt jak dany pies był kopiowany bo widziałam zdjęci gdzie pies wyglądał jak dziwny mieszaniec bo miał złą fryzurkę :evil_lol: [quote name='Ana :)']Może jednak zastanów się nad drugim bokserkiem ?? :cool3: bo wiesz na chorobę nerwową zawsze można się leczyć :D[/QUOTE] Nad drugim boksiem myślę już od bardzo dawna ale po pierwsze nie mieszkam sama a moja mama nie chce nawet o tym słyszeć, a po drugie Oli nie jest delikatniusio- spokojny więc się nie spieszyłam aby jego troszkę odchować ;). Hodowla upatrzona, rodzice też tylko nawet nie wiem czy hodowca coś takiego planuje no i oczywiście jeszcze się nie zebrałam aby do niego napisać :shake:. A najśmieszniejsze jest to że już planuję szucz za jakieś 10lat a hodowca już został o tym powiadomiony :evil_lol: Quote
beahoff Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 A ja ich nie planuje mam teraz trzeciego boksia z fundacji-pierwsza byla pregowana sunia Wiktorka,po jej odejsciu zaadaptowal sie Ramzes ktory zaginal w sierpniu zeszlego roku i nadal jest przezemnie poszukiwany a w listopadzie ubieglego roku pojechalam po mojego Farcika nic niewarcika do schronu w koninie.I tak to leci z tymi boksiami wszystkie mialy i maja kopiowane ogonki ale sa uszaste, bo nie ma nic piekniejszego od powiewajacych fafli i uszek boksiolkow!pozdrawiam z niemiec i walbrzycha Beata:evil_lol: Quote
Ana :) Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Kaaasia']To może też wynika z tego że ja zawsze miałam uszastego boksia i z tego co mi się kojarzy to mój tata też takie miał (musiałabym wyszukać gdzieś zdjęcia bo byłam niemowlakiem i niewiele pamiętam ;)) ale bez ogona. I naprawdę ta rasa w wersji bio mnie nie razi. Np kopiowane bardziej podobają mi się dobermany czy cane corso. Wiele osób właśnie kopiowało swoje psy aby miały odpowiedni wygląd ;) ale ja chyba jestem dziwna bo nigdy nie wydawały mi się groźniejsze :smile:. Jest jeszcze aspekt jak dany pies był kopiowany bo widziałam zdjęci gdzie pies wyglądał jak dziwny mieszaniec bo miał złą fryzurkę :evil_lol: Nad drugim boksiem myślę już od bardzo dawna ale po pierwsze nie mieszkam sama a moja mama nie chce nawet o tym słyszeć, a po drugie Oli nie jest delikatniusio- spokojny więc się nie spieszyłam aby jego troszkę odchować ;). Hodowla upatrzona, rodzice też tylko nawet nie wiem czy hodowca coś takiego planuje no i oczywiście jeszcze się nie zebrałam aby do niego napisać :shake:. A najśmieszniejsze jest to że już planuję szucz za jakieś 10lat a hodowca już został o tym powiadomiony :evil_lol:[/QUOTE] o to widzę, że przemyślenia już są :D hym skoro planujesz sucz za( 10 lat bo za 10 lat ) to myślisz o założeniu hodowli ??:cool3: bo jak tak to fajnie wtedy się piszę na szczyla od Ciebie bo za te 10 lat mój Otto pewnie spoważnieje :D Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Besti']Czeeeeść Kasiu o Olusiu:loveu:[/QUOTE] Cześć Bestyjusiu :loveu: [quote name='beahoff']A ja ich nie planuje mam teraz trzeciego boksia z fundacji-pierwsza byla pregowana sunia Wiktorka,po jej odejsciu zaadaptowal sie Ramzes ktory zaginal w sierpniu zeszlego roku i nadal jest przezemnie poszukiwany a w listopadzie ubieglego roku pojechalam po mojego Farcika nic niewarcika do schronu w koninie.I tak to leci z tymi boksiami wszystkie mialy i maja kopiowane ogonki ale sa uszaste, bo nie ma nic piekniejszego od powiewajacych fafli i uszek boksiolkow!pozdrawiam z niemiec i walbrzycha Beata:evil_lol:[/QUOTE] To ty dajesz radę być w dwóch miejscach jednocześnie :crazyeye:. Przydatna umiejętność :evil_lol: Czasami się wkurzałam że zrobić normalne zdjęcie w biegu to cud ale właśnie to jest piękne- ucho w prawo, fafel w lewo, jęzor gdzieś po ziemi się ciągnie i morda się cieszy :evil_lol: [quote name='Ana :)']o to widzę, że przemyślenia już są :D hym skoro planujesz sucz za( 10 lat bo za 10 lat ) to myślisz o założeniu hodowli ??:cool3: bo jak tak to fajnie wtedy się piszę na szczyla od Ciebie bo za te 10 lat mój Otto pewnie spoważnieje :D[/QUOTE] Plany planami a życie i tak po swojemu. Nigdy nie wiadomo co mi do głowy przyjdzie i właśnie może za te parenaście lat jakaś hodowla będzie. Bardziej to mogę nazwać marzeniami niż planami ;). A Otto to na pewno dużo szybciej spoważnieje i będziesz mogła jakiegoś kumpla mu przyprowadzić :smile: Quote
Vectra Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ale kopiowany pies , nie ma wyglądać groźniej ... tylko dostojniej , eleganciej Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Vectra']ale kopiowany pies , nie ma wyglądać groźniej ... tylko dostojniej , eleganciej[/QUOTE] Dla ciebie czy dla mnie to jest oczywiste ale są ludziki które mają inne podejście ;) Quote
Leokadia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Są właśnie takie rasy które wyglądają nijako bez kopiowania, mowa tu o większości dogów czy dobermanie, ale dla mnie głupota jest skopiowanie astowi uszu przez dresa, który chce szpanować groźnie wyglądającym psem:razz: Quote
beahoff Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 nie kaasiu przebywam raz w polsce .a raz w niemcowie ale twoja galerie sledze od poczatku i bardzo mi sie twoj Oleksander podoba.Przepraszam jezeli wtrace sie nieraz i cos napisze.Ale jesem totalnie zaboksiolkowana i jeszcze zaparsonowana bo takiego zbuja tez posiadam w domu i tez z oddzysku.A teraz pozdrawiam z pieknego Marburga an Der Lahn:lol: Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='leónowa']Są właśnie takie rasy które wyglądają nijako bez kopiowania, mowa tu o większości dogów czy dobermanie, ale dla mnie głupota jest skopiowanie astowi uszu przez dresa, który chce szpanować groźnie wyglądającym psem:razz:[/QUOTE] W dzisiejszych czasach temat kopiowania jest bardzo gorący i drażliwy dla wielu osób. Jednak każdemu ma się prawo podobać jedno a innemu drugie i każdy powinien nieć prawo wyboru. [quote name='beahoff']nie kaasiu przebywam raz w polsce .a raz w niemcowie ale twoja galerie sledze od poczatku i bardzo mi sie twoj Oleksander podoba.Przepraszam jezeli wtrace sie nieraz i cos napisze.Ale jesem totalnie zaboksiolkowana i jeszcze zaparsonowana bo takiego zbuja tez posiadam w domu i tez z oddzysku.A teraz pozdrawiam z pieknego Marburga an Der Lahn:lol:[/QUOTE] Miło mi że moja mendka się podoba i możesz się wtrącać ile chcesz ;). O Olim też czasem mówię że to pies z odzysku bo pierwsza osoba do której trafił zwróciła go. Tak więc mimo momentów w których mam ochotę urwać mu to i owo widocznie był mi on przeznaczony :smile: Pokazała byś tego swojego zbuja :cool3: Quote
beahoff Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 jak przyjade do polski to wstawie obydwoch bandytow bo nie jestem az tak biegla w te klocki,ale mozna go zobaczyc na sos bokserom w adoptowanych w listopadzie ubieglego roku.milo mi Quote
Tekla64 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 no zostalo nam ino miec wybor w podbaniu a anie posiadaniu ale coz wazne coby pies byl psem i coby sie bylo z nim szczesliwym ma cos obciete czy nie. a ja jeszcze powiem z dawnych czasow ze sterczce uchi i rozwiane fafle to dopiero widok!!!! a czasem one znaczy te uchi se zyly wlasnym zyciem niezaleznym i super wspolgraly z tak samo sobie zyjacymi faflami oj tesknie tesknie za takimi mieciutkimi mordami z masa skory, teraz mam sporo wlosow zamiast faflow zwisajacych ale nie skarze sie tez mi sie podbaja,nadal mam za co zlapac te pychole hihihi Quote
szalej Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Kaaasia']Początkowo bokser z ogonem wyglądał dla mnie dziwnie, a teraz nie chcę już innego :smile: Oli to skrzyżowanie konia z kotem więc patatanie ma we krwi :cool3: Zielsko na faflach to nie tylko jedzonko ale również efekt zarycia paszczą w trakcie aportowania zabaweczek :evil_lol:[/QUOTE] dla mnie dziwnie wyglądają Rottki z długim ogonem, ale też się już przyzwyczajam :P Quote
Recommended Posts