Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajomej bokserka, która teraz to ma chyba ok 13 lat, tak samo jest aktywna jak za czasów młodości, lata za kijami, wspina się na ślizgawki na placu zabaw, jestem zszokowana tym jej szaleństwem, jakby się zatrzymała na etapie rozwoju szczeniaka.

Posted

[quote name='leónowa']Znajomej bokserka, która teraz to ma chyba ok 13 lat, tak samo jest aktywna jak za czasów młodości, lata za kijami, wspina się na ślizgawki na placu zabaw, jestem zszokowana tym jej szaleństwem, jakby się zatrzymała na etapie rozwoju szczeniaka.[/QUOTE]
Bo bokser to takie dziecko które nie dorasta :evil_lol:
Nawet jak Oli miał zapalenie kości czy rozciętą łapę to ciężko go było powstrzymać przed bieganiem. Jak po kilku dniach odpiełam smycz to zobaczyłam tylko ciemną smugę i tuman kurzu :Dog_run:

[quote name='Vectra']opona od roweru , tak ci podpowiem :diabloti:[/QUOTE]
Mam go nauczyć jeździć na rowerze :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja bym nie puściła go samopas w miasto na rowerze :shake: :diabloti:[/QUOTE]
Dorosły jest to niech się troszkę usamodzielni a nie tylko z mamusią spaceruje :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']trzeba ostrzec wszystkie okoliczne laski , bo to marna partia na męża :shake: :evil_lol:[/QUOTE]
Okoliczne laski już go znają i kochają :cool3:
Już miał propozycję małżeńską ale niedobra mamusia nie pozwoliła :grins:

Posted

Bardzo mi się podoba, że Oli taki nakręcony na tę oponę,choć nie może jej dostać...moje owczarki pewnie zaraz by usiadły i czekały aż się ją ścianie,ale poszły by gdzie indziej...:roll:

Posted

[quote name='Joann']Widzę że masz jak ja, też lubisz dręczyć psa;p[/QUOTE]
Tylko cicho sza, bo jeszcze nas zamkną :evil_lol:

[quote name='aganela']Bardzo mi się podoba, że Oli taki nakręcony na tę oponę,choć nie może jej dostać...moje owczarki pewnie zaraz by usiadły i czekały aż się ją ścianie,ale poszły by gdzie indziej...:roll:[/QUOTE]
Oli po jakimś czasie też siada i czeka aż mu zdejmę ale troszkę trwa zanim się znudzi ;)

[quote name='Pestka']Świetny Oli z oponą :cool3:

a on jest z papierami? Bo nie pamiętam.[/QUOTE]
Niestety nie :oops:

Wyłudzanie
[IMG]http://i50.tinypic.com/2vvt4wz.jpg[/IMG]

A teraz coś dla widzów o mocnych nerwach :cool3:
Oli zjada ptysia :diabloti:
[IMG]http://i50.tinypic.com/33e4sqe.jpg[/IMG]
[IMG]http://i45.tinypic.com/1zfn1cn.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']
Jak mógł zjeść ptysia :mad:[/QUOTE]