giselle4 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jestem Elmo,mam około 2 latek i jestem bardzo wesoly i radosny,krece precelki jak prawdziwy boksio i kocham ludzi i malych i duzych. Stoje za kratami z nadzieją ze ktos mnie pokocha ,patrze maslanymi oczkami za kazdym przechodniem i marze o dobrym domku ,o dzieciach i spacerkach i wiaterku w uszkach o kolankach mojego pana i o wielkiej miłosci i rozpieszczaniu panci..... Kokilka,Fart,szczeniorki,Rudka,Fuks,mamulka Brenda,wszystkie maja domki:) Zaginął dom… Może ktoś widział, może ktoś wie, gdzie taki dom jest, w którym człowiek płacze po psie? W którym jest miska w kącie i boleśnie puste posłanie, smycz na ganku, kość pod łóżkiem zgubiona, gumowa nadgryziona zabawka, a na ścianie odbicie ogona… Ja tak bardzo za tym tęsknię… Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest, proszę… proszę… powiedz mi o tym – rozpaczliwie bezdomny pies Elmo jest zaszczepiony i odrobaczony gotowy do adopcji,to bardzo kochany psi pyszczek tylko kreci kuperkiem i patrzy za kazdym nooo i kocha jesc co widac na fotkach i miziac sie co tez widac... pokochaj dobry człowieku Elmusia:) 664 315 852-Grazyna 74 83 11 800-Jasia [email protected] Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Elmo Poprzedni ide sobie jestem bardzo grzeczny Poprzedni chodz do mnie tak kocham ludzi Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Elmus nie zostawiaj mnie jestem slicznie umaszczony marwie sie :( Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Mysza2 napisał(a):jestem u Elmusia witaj Myszko on potrzebuje duuuzo cioteczek jest taki słodziak.....:) pieszczoch:) Poprzedni Następny Quote
basia34 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No kochany Elmo podnosze i szukamy Wspanialego domu. Quote
giselle4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 basia34 napisał(a):No kochany Elmo podnosze i szukamy Wspanialego domu. masz racje ...cioteczki prosze zrobcie jemu allegro jutro troche ładniejszych fotek...please:) Quote
giselle4 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 dzisiaj było zapytanie o Elmusia i moze w poniedzialek znajdzie domek:) Poprzedni Następny Quote
basia34 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Panstwo beda napewno jeszcze raz to potwierdzili. Quote
fochu Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 oby w poniedziałek okazał się szczęśliwy dla chłopaka :) Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 fochu napisał(a):oby w poniedziałek okazał się szczęśliwy dla chłopaka :) tez mam taka nadzieje ze i Elmo i Fajfer poleca do domkow ...a na kwarantannie znowu boksia-dzisiaj watek i astki....watek Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Elmus pakuj walizki ...poniedziałek to dobry dzien aby isc do domku:) Quote
fochu Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 giselle4 napisał(a):Elmus pakuj walizki ...poniedziałek to dobry dzien aby isc do domku:) najlepszy Grażynko! Quote
giselle4 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Elmus,poniedziałek to Twoja godzina W:) Quote
giselle4 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Mysza2 napisał(a):kciuki zaciśnięte:) ludzie sa do zupy...znowu kłamstwo:( Quote
basia34 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nie ufam juz nikomu ,Elmus nie bylo dzis nikogo.Podnosimy. Quote
Mysza2 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 giselle4 napisał(a):ludzie sa do zupy...znowu kłamstwo:( Są niestety Grażynko:( Ale nic to, nie wszyscy na szczęście Jeszcze znajdzie domek. Dobrze ze nie poszedł do takich do zupy.... Quote
Recommended Posts