wandul 66 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 o ....................:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , a wszystkie żywe????? Quote
syla00 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :-o takie małe ciałko,a w środku tyle niespodzianek! Quote
la_pegaza Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 lavinia napisał(a): mała Zuzanna ma w środku od 5 do 8 maluchów !!!!!!! no nie taka mała :evil_lol: macie jakieś zdjęcie z profilu?? :loveu: :cool3: Quote
Maupa4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 la_pegaza napisał(a):no nie taka mała :evil_lol: macie jakieś zdjęcie z profilu?? :loveu: :cool3: chyba mamy - próbowałam jej zrobić zdjęcia jak u niej byłam, co z tego wyszło zobaczymy (zdjęcia wklei Karolina jak wróci ze szkoły tak ok.16 - cierpliwośći :evil_lol: ) bo Zuza "mnie kocha" i nie chciała żebym od niej odeszła chociaż na 5 kroków "w celu wykonania profesjonalnych fot" .... u Zuzi wszystko ok ... jest taka "odstresowana" ... a jeżeli chodzi o dzieci to usg mówi: "widoczne płody żywe, prawidłowo uformowane, akcja serca rytmiczna. obraz wskazuje na zbliżający się okres okołoporodowy" ... podobno będzie to dzisiaj albo jutro Quote
la_pegaza Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Maupa4 napisał(a): u Zuzi wszystko ok ... jest taka "odstresowana" ... a jeżeli chodzi o dzieci to usg mówi: "widoczne płody żywe, prawidłowo uformowane, akcja serca rytmiczna. obraz wskazuje na zbliżający się okres okołoporodowy" ... podobno będzie to dzisiaj albo jutro tu super :p teraz trzymamy kciuki za pomyślny poród :thumbs: Quote
Maupa4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 wandul 66 napisał(a):o ....................:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , a wszystkie żywe????? teraz wszystkie są żywe ale .... nie cieszmy się na zapas ( u mojej Mony też na usg było wszystko ok a potem ... jeden wielki dramat: dwa od razu umarły-urodziły się nieżywe (nazywajcie to jak chcecie) a póżniej umierały jeden po drugim ... do dzisiaj żyje jeden szczeniak (z siedmiu) ... szczeniak który ma cztery wady serca i jedno "oddychające" płuco) ... Zuzia jest "dziewczynką z lasu" i my nic o niej nie wiemy ... nie wiemy od kiedy była w tym lesie, nie wiemy co jadła, nie wiemy kto jest tatą, nie wiemy czy była zdrowa przed ciążą, nie wiemy czy jest zdrowa ... nie wiemy nic - od poniedziałku wiemy że w ogóle jest ... Quote
Maupa4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Maupa4 napisał(a):... bo Zuza "mnie kocha" i nie chciała żebym od niej odeszła chociaż na 5 kroków ... Zuzia kochała mnie bardziej z prawej strony ... tam miałam ciasteczka ...:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 czyli pozostaje czekać , jak to mówi się w moim zawodzie , porodu i wojny nie da się przewidzieć , mam nadzieje ,że natura przeprowadzi selekcje już w trakcie !!!! Quote
Maupa4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Sesja zdjęciowa z dzisiejszego dnia: Quote
wandul 66 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kurcze , ten brzuszek nie wygląda na taki tłok !!!! albo ona jest skrajnie wychudzona!!! Quote
Agama Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dziekujemy za relacje:lol: MAUPA jestes NIESAMOWITA skad w TOBIE tyle serca, inwencji ,jak znajdujesz czas na wszystko:iloveyou: :iloveyou: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :angel: :angel: Quote
Maupa4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 wandul 66 napisał(a):kurcze , ten brzuszek nie wygląda na taki tłok !!!! albo ona jest skrajnie wychudzona!!! jest chuda jak szczapa ... taki szkieletorek ... a dzisiaj i tak już jest "tłuściejsza" ... ;) Lawinia jak ją zobaczyła to powiedziała: KOZA !!! Quote
la_pegaza Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 najważniejsze, że już nie jest zdana wyłącznie na siebie :) Maupa, wpatrzona w Ciebie jak w obraz ;) Quote
Maupa4 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 la_pegaza napisał(a): Maupa, wpatrzona w Ciebie jak w obraz ;) w CIASTECZKA !!!! :evil_lol: pójdę do niej jeszcze dwa razy i ... Zuza pomyśli: super !! znowu przyszło CIASTKO !! :multi: Quote
la_pegaza Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Maupa4 napisał(a):w CIASTECZKA !!!! :evil_lol: pójdę do niej jeszcze dwa razy i ... Zuza pomyśli: super !! znowu przyszło CIASTKO !! :multi: tak, tak, taka jedna też chodziła do pewnej pannny Zuzanny i skończyło się to u niej na kanapie :evil_lol: :eviltong: Quote
pixie Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 oj czekamy, czekamy...samotna mama i tyyyyyyyyyyle dzieci a co z pokarmem, nadchodzi? p.s.' czy nie bylo nigdzie ogloszenia o zaginieciu buldozki? Quote
szmaja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 la_pegaza napisał(a):tak, tak, taka jedna też chodziła do pewnej pannny Zuzanny i skończyło się to u niej na kanapie :evil_lol: :eviltong: eeej, kabel! :eviltong: Quote
ata Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :loveu:jaka znow KOZA:mad:toc to krolewna:loveu: Quote
akucha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Maupa4 napisał(a): No i komu ona tak w oczy patrzy??? Maupo, takie spojrzenia są niebezpieczne :evil_lol:, niby zaczyna się od miłości do ciastek.... Szczupaczek jest, delikatna taka :loveu: Quote
lavinia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 nie, nie, Maupa już absolutnie nie może mieć więcej buldożków - to już ustaliłyśmy:evil_lol: byłam wieczorem u królewny Kozy - opchnęła całą michę żarełka, plus wszystkie moje ciasteczka. Mnie też kocha i to bardzo :loveu: !!!!! Z obu stron wcale się nie zbiera do rodzenia..apetyt ma jak słoń, cieszy się jak szczeniaczek i w ogóle jest cała w skowronkach... nie dało rady zrobić jej ostrego zdjęcia - cały czas zajęta była jedzeniem albo mizianiem albo wkładaniem mi łepetyny do torebki z ciasteczkami. zrobiłam 20 zdjęć, żadne nie jest ostre :shake: Maupa będzie u niej jeszcze dziś, a ja rano, zobaczymy co się będzie działo... Quote
lavinia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 a poza tym, to nasza panna jest chyba Boston terierką a nie buldożką, zobaczcie to; czy to nie jest nasza Zuzia? tzn czy to nie wygląda jak nasza Zuzia ? Quote
akucha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A cioteczka Lavinia może miec więcej buldożków???? No bo jeśli piesek kocha... Nie, ona jest bulwa. Bostonki są wyższe, maja inną głowę i uchole. Zuzia jest nasza, tylko płaszczyk od bostonka z fotki pożyczyła :lol: Zuzia, bierz się do roboty, bo ciasteczek nie starczy!!! Quote
la_pegaza Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 akucha, Są trzy" wymiary" bostonków 1. do 6,8 kg 2.od 6,8 kg do 9,1 kg 3.od 9,1 kg do 11,3 kg więc , kto wie :lol: Quote
akucha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To bulwa cioteczko, to jej zachowanie :evil_lol: ja nie wiem, czy bostonki tak kochają ciasteczka i udają skowronki!!! A bulwy tak, im się wydaje, że mogą być nawet motylkiem - byle człowiek był zadowolony i miział i karmił... Bulwa 100% Quote
Recommended Posts