ageralion Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Jakby potrzebny byl tekst do ogloszen, to dziewczyny z TOZu skrobnely taki. Mi sie podoba, ale wymaga od wczoraj drobnej aktualizacji :) Ktoś ją porzucił?Komuś uciekła ? Nie ma to znaczenia. Nikt jej nie odebrał z przytuliska. Zamieszkuje budę, u szyi wisi łańcuch. Brydzia choć może wygląda na groźnego psa to przy bliższym poznaniu znacznie zyskuje. Jest pieskiem pogodnym, zabawnym i skorym do pieszczot. Chętnie przystaje na dotyk i mizianie po brzuchu. Uwielbia tarzać się w trawie. Jest silna lecz doskonale reaguje na upomnienia aby nie ciągnąć na smyczy. W kontaktach z innymi psami nie wykazuje większej agresji. Bez problemu można podać jej miskę z jedzeniem. Lubi się bawić, spacerować, biegać po lesie. Potrzebuje silnego opiekuna, świadomego wymagań rasy, odpowiedniego i odpowiedzialnego. Jeśli pragniesz oddanego przyjaciela, który wybawi cię z każdej opresji zadzwoń... Quote
agnieszka32 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Enigma79 napisał(a):To ja poproszę o dane do przelewu dla Brygitty ;) (w domu mam nr rachunku Agaty ale wolę się upewnić, czy się nie zmienił) Numer cały czas ten sam ;) Dziękujemy! Quote
ageralion Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Dostalam dzisiaj wiadomosc, ze znalazl sie wlasciciel Brydzi... zobaczymy czy ja odbierze ze Szczecinka, bo tam na niego czekaja pieniazki do wydania... Quote
agaga21 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ageralion napisał(a):Dostalam dzisiaj wiadomosc, ze znalazl sie wlasciciel Brydzi... zobaczymy czy ja odbierze ze Szczecinka, bo tam na niego czekaja pieniazki do wydania... o proszę! bardzo ciekawa jestem co z tego wyniknie. Quote
Enigma79 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 agaga21, ja dopiero dzisiaj zrobiłam na poczcie przelew (szukałam w domu danych + mój pies miał dzisiaj kastrację), przepraszam za poślizg czasowy. Też jestem ciekawa, jak rozstrzygną się losy suni... Quote
Kana Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja także na Brydzię wyslalam. Czy wiadomo coś? Quote
ageralion Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Facet domaga sie przywiezienia psa do niego i grozi sadem, za tak wczesnie wywiezienie Brydzi z przytuliska. Nie zdaje sobie sprawy, co by sie stalo z sunia, gdyby pojechala do Bialogardu... dziewczyny pracuja nad sprawa... Quote
Kana Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ile minelo od tego kiedy się zglosil a kiedy trafila do schroniska? Quote
ageralion Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Kana napisał(a):Ile minelo od tego kiedy się zglosil a kiedy trafila do schroniska? Do przytuliska trafila chyba 30.03, a transport do schroniska byl planowany na wtorek 05.04. W poniedzialek 04.04 Brydzie pojechala do Szczecinka, zeby we wtorek nie wywieziono jej do Bialogardu. Transporty planowane sa tak, ze jesli uzbiera sie odpowiednia ilosc psow duzych, a bylo ich wtedy w Bialuniu juz sporo, to sa wywozone do "schroniska". Quote
chita Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to chyba zalezy mu na psie? co to w ogole za typ, mam nadzieje ze jakis normalny... Quote
ania z poznania Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kochani, zapraszam na V, wiosenną, edycję bazarku fotograficznego :) http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-WIOSENNA-EDYCJA-DO-01.05-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=16688518#post16688518 Zwycięzca SAM decyduje na którego psiaka w potrzebie przeznaczy wygraną!!!!! Quote
ageralion Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Brydzia dzisiaj wrocila do wlasciciela... Quote
ania z poznania Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 szkoda, że nie udało jej się wysterylizować.... Quote
Enigma79 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A udało się dowiedzieć, dlaczego w ogóle musiała trafić do Białunia ??? Uciekła ? Quote
ageralion Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Enigma79 napisał(a):A udało się dowiedzieć, dlaczego w ogóle musiała trafić do Białunia ??? Uciekła ? Tak, podobno uciekla i wlasciciel jej szukal, rozwieszajac plakaty po okolicy. Quote
agaga21 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 brydzia jest w swoim domu. wpłaty jakie na nią dostałam: 5zł Gryf80 -Brydzia 35zł Kana -Brydzia 25zł Enigma79 -Brydzia określcie się proszę, czy wam je zwracać, czy zostawić na koncie naszych psiaków Quote
Recommended Posts