Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby potrzebny byl tekst do ogloszen, to dziewczyny z TOZu skrobnely taki. Mi sie podoba, ale wymaga od wczoraj drobnej aktualizacji :)

Ktoś ją porzucił?Komuś uciekła ? Nie ma to znaczenia. Nikt jej nie odebrał z przytuliska. Zamieszkuje budę, u szyi wisi łańcuch. Brydzia choć może wygląda na groźnego psa to przy bliższym poznaniu znacznie zyskuje. Jest pieskiem pogodnym, zabawnym i skorym do pieszczot. Chętnie przystaje na dotyk i mizianie po brzuchu. Uwielbia tarzać się w trawie. Jest silna lecz doskonale reaguje na upomnienia aby nie ciągnąć na smyczy. W kontaktach z innymi psami nie wykazuje większej agresji. Bez problemu można podać jej miskę z jedzeniem. Lubi się bawić, spacerować, biegać po lesie. Potrzebuje silnego opiekuna, świadomego wymagań rasy, odpowiedniego i odpowiedzialnego.
Jeśli pragniesz oddanego przyjaciela, który wybawi cię z każdej opresji zadzwoń...

Posted

Enigma79 napisał(a):
To ja poproszę o dane do przelewu dla Brygitty ;) (w domu mam nr rachunku Agaty ale wolę się upewnić, czy się nie zmienił)

Numer cały czas ten sam ;) Dziękujemy!

Posted

ageralion napisał(a):
Dostalam dzisiaj wiadomosc, ze znalazl sie wlasciciel Brydzi... zobaczymy czy ja odbierze ze Szczecinka, bo tam na niego czekaja pieniazki do wydania...

o proszę! bardzo ciekawa jestem co z tego wyniknie.

Posted

agaga21, ja dopiero dzisiaj zrobiłam na poczcie przelew (szukałam w domu danych + mój pies miał dzisiaj kastrację), przepraszam za poślizg czasowy. Też jestem ciekawa, jak rozstrzygną się losy suni...

Posted

Facet domaga sie przywiezienia psa do niego i grozi sadem, za tak wczesnie wywiezienie Brydzi z przytuliska. Nie zdaje sobie sprawy, co by sie stalo z sunia, gdyby pojechala do Bialogardu... dziewczyny pracuja nad sprawa...

Posted

Kana napisał(a):
Ile minelo od tego kiedy się zglosil a kiedy trafila do schroniska?

Do przytuliska trafila chyba 30.03, a transport do schroniska byl planowany na wtorek 05.04. W poniedzialek 04.04 Brydzie pojechala do Szczecinka, zeby we wtorek nie wywieziono jej do Bialogardu. Transporty planowane sa tak, ze jesli uzbiera sie odpowiednia ilosc psow duzych, a bylo ich wtedy w Bialuniu juz sporo, to sa wywozone do "schroniska".

Posted

Enigma79 napisał(a):
A udało się dowiedzieć, dlaczego w ogóle musiała trafić do Białunia ??? Uciekła ?

Tak, podobno uciekla i wlasciciel jej szukal, rozwieszajac plakaty po okolicy.

Posted

brydzia jest w swoim domu.

wpłaty jakie na nią dostałam:

5zł Gryf80 -Brydzia
35zł Kana -Brydzia
25zł Enigma79 -Brydzia

określcie się proszę, czy wam je zwracać, czy zostawić na koncie naszych psiaków