Bjuta Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ś[FONT=Andalus]LICZNY CZARNY STARUSZEK SZUKA CIEP[/FONT]Ł[FONT=Andalus]EGO DOMKU I ,,PA[/FONT]Ń[FONT=Andalus]CIA” DO PRZYTULANIA![/FONT] [FONT=Andalus]ZANIEDBANY, WYCHUDZONY I KULAWY PO OK. 10 LATACH S[/FONT]Ł[FONT=Andalus]U[/FONT]Ż[FONT=Andalus]BY ZOSTA[/FONT]Ł[FONT=Andalus] WYRZUCONY NA ULIC[/FONT]Ę[FONT=Andalus][/FONT] [FONT=Andalus]NIE STRACI[/FONT]Ł[FONT=Andalus] WIARY W LUDZI[/FONT] [FONT=Andalus]UWIELBIA ZWIERZ[/FONT]Ę[FONT=Andalus]TA I [/FONT]Ł[FONT=Andalus]ASI SI[/FONT]Ę[FONT=Andalus] DO WSZYSTKICH LUDZI[/FONT] [FONT=Andalus]BARDZO LUBI JE[/FONT]Ź[FONT=Andalus]DZI[/FONT]Ć[FONT=Andalus] SAMOCHODEM[/FONT] [FONT=Andalus]JEST KARNY, GRZECZNY, NIE BA[/FONT]Ł[FONT=Andalus]AGANI I NIE SZALEJE W DOMU[/FONT] [FONT=Andalus]POCZ[/FONT]Ą[FONT=Andalus]TKOWO BARDZO SMUTNY NIEDAWNO ZACZ[/FONT]ĄŁ[FONT=Andalus] SI[/FONT]Ę[FONT=Andalus] U[/FONT]Ś[FONT=Andalus]MIECHA[/FONT]Ć[FONT=Andalus][/FONT] [FONT=Andalus]JEST ROZBRAJAJ[/FONT]Ą[FONT=Andalus]CO SYMPATYCZNY[/FONT] [FONT=Andalus]MA SILNY OGONEK, KT[/FONT]Ó[FONT=Andalus]RYM MACHA NA OKR[/FONT]Ą[FONT=Andalus]G[/FONT]Ł[FONT=Andalus]O [/FONT][FONT=Wingdings]:lol:[/FONT][FONT=Andalus][/FONT] [FONT=Andalus]ZA TO BRAKUJE MU PRZEDNICH Z[/FONT]Ą[FONT=Andalus]BK[/FONT]Ó[FONT=Andalus]W, KT[/FONT]Ó[FONT=Andalus]RE S[/FONT]Ą[FONT=Andalus] ZDARTE DO DZI[/FONT]Ą[FONT=Andalus]SE[/FONT]Ł[FONT=Andalus][/FONT] [FONT=Andalus]Z POWODU PRZERO[/FONT]Ś[FONT=Andalus]NI[/FONT]Ę[FONT=Andalus]TEGO GRUCZO[/FONT]Ł[FONT=Andalus]U KROKOWEGO PIESEK JEST PO KASTRACJI[/FONT] [FONT=Andalus]MIMO WIEKU JEST [/FONT]Ż[FONT=Andalus]WAWY, RADOSNY, MILUSI[/FONT]Ń[FONT=Andalus]SKI I [/FONT]Ł[FONT=Andalus]ATWO PRZYSTOSOWUJE SI[/FONT]Ę[FONT=Andalus] DO NOWEGO OTOCZENIA[/FONT] [FONT=Andalus]POM[/FONT]ÓŻ[FONT=Andalus]MY ZNALE[/FONT]ŹĆ[FONT=Andalus] MU STA[/FONT]Ł[FONT=Andalus]Y KOCHAJ[/FONT]Ą[FONT=Andalus]CY DOMEK W CISZY I CIEPE[/FONT]Ł[FONT=Andalus]KU…[/FONT] Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Kolego, jeszcze nikt do ciebie nie zajrzał, ale nic się nie martw!!! :) Quote
K&M Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 KSIĘGOWOŚĆ LAPIEGO: kwiecień 2011 WPŁATY: 200 ZŁ- BROKER (deklaracja pokrycia leczenia pieska) 100 ZŁ - BJUTA (leczenie) 30 ZŁ- ASIKOWSKA 250 ZŁ- BROKER (operacja) DZIĘKOWAŚKI :* WYDATKI: 170 ZŁ - wizyta u weterynarza: badanie, rtg, usg, badania krwi, 30 ZŁ - leki przeciwzapalne, przeciwbólowe i witaminy 250 ZŁ- OPERACJA (20.04.2011) 50ZŁ- OPATRUNEK + LEKI LAPI ZOSTAJE U MNIE :) Quote
Mysza2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Przyszłam z wątku Gasparka. Tak sobie pomyślałam o DT u Czarodziejki bo ona ma staruszki Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jestem po rozmowie z opiekunem chłopaczka, miejsce u mnie czeka na niego- jeżeli nic się nie zmieni, to przyjedzie za tydzień;) Bjuta zadziałała w tej sprawie:) Quote
Mysza2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jestem po rozmowie z opiekunem chłopaczka, miejsce u mnie czeka na niego- jeżeli nic się nie zmieni, to przyjedzie za tydzień;) Bjuta zadziałała w tej sprawie:) :multi::multi::multi: chociaż tu nie trzeba się martwić i dobre wiadomosci Dzięki Aniu:) Quote
Bjuta Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ale miejsce u Ani jest do 21 Kwietnia - więc dalej szukamy! A gdzie hotelik ma Czarodziejka? Aniu, bardzo Ci dziękujemy za poratowanie w gardłowej sytuacji!!! K&M - Witamy!!! I jeszcze raz dziękujemy za pomoc Gasparowi, Karze i Gabuni! :) :) :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bjuta, bardzo mozliwe, że chłopak jednak zostanie u nas dalej. Wszystko zależy od tego czy dogada się z którymś z moich rezydentów;) Ale dziadek podobno bardzo ugodowy. Quote
Bjuta Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ile tam w nim jest labka, to nie wiem - ale jest przepiękny! ;) Ma wspaniałą sylwetkę i bardzo sympatyczne pysio! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 hahaha, ale foty z parówką:) A jak ma nasz dziadzio na imię?..coś taki smutas z niego... ps- z labka to chyba ma tak średnio, podobno nie jest takich rozmiarów jak labrador też-mniejszy jest Quote
K&M Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 wet mówił, że gdyby był lepiej żywiony to by labka troszkę przypominał :) ale dla mnie jest cudeńkiem :) dziś dostał kolejne odrobaczenie- widać, że nikt nigdy o niego nie dbał, ale dziadziuś ma się coraz lepiej, krew mu buzuje do suni (białej labki też ze schrona) ale na razie dostaje po nosie :) :) :) widać że jest spokojny i bardzo szczęśliwy! piesek przebywa w małym mieszkaneczku z pieskiem i kotem i zachowuje się jakby mieszkał tam od zawsze... Quote
K&M Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wczoraj wykąpałam Labka. Na początku troszkę się zdenerwował, a potem położył się w wannie i zaczął machać ogonkiem- chyba spodobał mu się masażyk :D Chciałam go troszkę podtuczyć, ale nic z tego. Choć ugotowałam mu wątróbkę i marchewkę zjadł bardzo niewiele i tylko dlatego, że karmiłam go z rączki. Dogomaniacy!!! pozdrawiam was serdecznie... Quote
Mysza2 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Bjuta napisał(a):Ale miejsce u Ani jest do 21 Kwietnia - więc dalej szukamy! A gdzie hotelik ma Czarodziejka? Aniu, bardzo Ci dziękujemy za poratowanie w gardłowej sytuacji!!! K&M - Witamy!!! I jeszcze raz dziękujemy za pomoc Gasparowi, Karze i Gabuni! :) :) :) Czarodziejka ma domek między Łodzią a Sieradzem Quote
Bjuta Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Kochani, rozmawiałam z K&M - ta dobra dusza jest po studentką, bez dochodów... Musimy się zrzucić na czynsz labka, chociaż trochę... Ja tak skromnie dam 10 zł/miesięcznie. No i imię nam potrzebne bardzo!!!! Mamy jakieś pomysły? Quote
basiek8 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ten pies to oaza spokoju, miłości , niestety moge tylko odwiedzać i podnosić. Quote
halbina Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 :oops: nie dam rady w tym miesiacu... podtzucę Quote
K&M Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Być może znaleźliśmy dla LAPIKA domek- przekonamy się w niedzielę więc trzymajmy kciuki!!!! 11.04- z domku na razie nici :( Quote
Mysza2 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 K&M napisał(a):Być może znaleźliśmy dla matizka domek- przekonamy się w niedzielę więc trzymajmy kciuki!!!! :thumbs::thumbs: Quote
Bjuta Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Oj to ja też zaciskam kciukasy z całej siły!!!! Quote
Recommended Posts