Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ś[FONT=Andalus]LICZNY CZARNY STARUSZEK SZUKA CIEP[/FONT]Ł[FONT=Andalus]EGO DOMKU I ,,PA[/FONT]Ń[FONT=Andalus]CIA” DO PRZYTULANIA![/FONT]
[FONT=Andalus]ZANIEDBANY, WYCHUDZONY I KULAWY PO OK. 10 LATACH S[/FONT]Ł[FONT=Andalus]U[/FONT]Ż[FONT=Andalus]BY ZOSTA[/FONT]Ł[FONT=Andalus] WYRZUCONY NA ULIC[/FONT]Ę[FONT=Andalus][/FONT]
[FONT=Andalus]NIE STRACI[/FONT]Ł[FONT=Andalus] WIARY W LUDZI[/FONT]
[FONT=Andalus]UWIELBIA ZWIERZ[/FONT]Ę[FONT=Andalus]TA I [/FONT]Ł[FONT=Andalus]ASI SI[/FONT]Ę[FONT=Andalus] DO WSZYSTKICH LUDZI[/FONT]
[FONT=Andalus]BARDZO LUBI JE[/FONT]Ź[FONT=Andalus]DZI[/FONT]Ć[FONT=Andalus] SAMOCHODEM[/FONT]
[FONT=Andalus]JEST KARNY, GRZECZNY, NIE BA[/FONT]Ł[FONT=Andalus]AGANI I NIE SZALEJE W DOMU[/FONT]
[FONT=Andalus]POCZ[/FONT]Ą[FONT=Andalus]TKOWO BARDZO SMUTNY NIEDAWNO ZACZ[/FONT]ĄŁ[FONT=Andalus] SI[/FONT]Ę[FONT=Andalus] U[/FONT]Ś[FONT=Andalus]MIECHA[/FONT]Ć[FONT=Andalus][/FONT]
[FONT=Andalus]JEST ROZBRAJAJ[/FONT]Ą[FONT=Andalus]CO SYMPATYCZNY[/FONT]
[FONT=Andalus]MA SILNY OGONEK, KT[/FONT]Ó[FONT=Andalus]RYM MACHA NA OKR[/FONT]Ą[FONT=Andalus]G[/FONT]Ł[FONT=Andalus]O [/FONT][FONT=Wingdings]:lol:[/FONT][FONT=Andalus][/FONT]
[FONT=Andalus]ZA TO BRAKUJE MU PRZEDNICH Z[/FONT]Ą[FONT=Andalus]BK[/FONT]Ó[FONT=Andalus]W, KT[/FONT]Ó[FONT=Andalus]RE S[/FONT]Ą[FONT=Andalus] ZDARTE DO DZI[/FONT]Ą[FONT=Andalus]SE[/FONT]Ł[FONT=Andalus][/FONT]
[FONT=Andalus]Z POWODU PRZERO[/FONT]Ś[FONT=Andalus]NI[/FONT]Ę[FONT=Andalus]TEGO GRUCZO[/FONT]Ł[FONT=Andalus]U KROKOWEGO PIESEK JEST PO KASTRACJI[/FONT]
[FONT=Andalus]MIMO WIEKU JEST [/FONT]Ż[FONT=Andalus]WAWY, RADOSNY, MILUSI[/FONT]Ń[FONT=Andalus]SKI I [/FONT]Ł[FONT=Andalus]ATWO PRZYSTOSOWUJE SI[/FONT]Ę[FONT=Andalus] DO NOWEGO OTOCZENIA[/FONT]
[FONT=Andalus]POM[/FONT]ÓŻ[FONT=Andalus]MY ZNALE[/FONT]ŹĆ[FONT=Andalus] MU STA[/FONT]Ł[FONT=Andalus]Y KOCHAJ[/FONT]Ą[FONT=Andalus]CY DOMEK W CISZY I CIEPE[/FONT]Ł[FONT=Andalus]KU…[/FONT]

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KSIĘGOWOŚĆ LAPIEGO:

kwiecień 2011
WPŁATY:
200 ZŁ- BROKER (deklaracja pokrycia leczenia pieska)
100 ZŁ - BJUTA (leczenie)
30 ZŁ- ASIKOWSKA
250 ZŁ- BROKER (operacja)

DZIĘKOWAŚKI :*

WYDATKI:
170 ZŁ - wizyta u weterynarza: badanie, rtg, usg, badania krwi,
30 ZŁ - leki przeciwzapalne, przeciwbólowe i witaminy
250 ZŁ- OPERACJA (20.04.2011)
50ZŁ- OPATRUNEK + LEKI

LAPI ZOSTAJE U MNIE :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Jestem po rozmowie z opiekunem chłopaczka, miejsce u mnie czeka na niego- jeżeli nic się nie zmieni, to przyjedzie za tydzień;)
Bjuta zadziałała w tej sprawie:)

:multi::multi::multi: chociaż tu nie trzeba się martwić i dobre wiadomosci
Dzięki Aniu:)

Posted

Ale miejsce u Ani jest do 21 Kwietnia - więc dalej szukamy! A gdzie hotelik ma Czarodziejka? Aniu, bardzo Ci dziękujemy za poratowanie w gardłowej sytuacji!!!

K&M - Witamy!!! I jeszcze raz dziękujemy za pomoc Gasparowi, Karze i Gabuni! :) :) :)

Posted

wet mówił, że gdyby był lepiej żywiony to by labka troszkę przypominał :) ale dla mnie jest cudeńkiem :) dziś dostał kolejne odrobaczenie- widać, że nikt nigdy o niego nie dbał, ale dziadziuś ma się coraz lepiej, krew mu buzuje do suni (białej labki też ze schrona) ale na razie dostaje po nosie :) :) :) widać że jest spokojny i bardzo szczęśliwy! piesek przebywa w małym mieszkaneczku z pieskiem i kotem i zachowuje się jakby mieszkał tam od zawsze...

Posted

Wczoraj wykąpałam Labka. Na początku troszkę się zdenerwował, a potem położył się w wannie i zaczął machać ogonkiem- chyba spodobał mu się masażyk :D Chciałam go troszkę podtuczyć, ale nic z tego. Choć ugotowałam mu wątróbkę i marchewkę zjadł bardzo niewiele i tylko dlatego, że karmiłam go z rączki. Dogomaniacy!!! pozdrawiam was serdecznie...

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale miejsce u Ani jest do 21 Kwietnia - więc dalej szukamy! A gdzie hotelik ma Czarodziejka? Aniu, bardzo Ci dziękujemy za poratowanie w gardłowej sytuacji!!!

K&M - Witamy!!! I jeszcze raz dziękujemy za pomoc Gasparowi, Karze i Gabuni! :) :) :)

Czarodziejka ma domek między Łodzią a Sieradzem

Posted

Kochani, rozmawiałam z K&M - ta dobra dusza jest po studentką, bez dochodów... Musimy się zrzucić na czynsz labka, chociaż trochę...
Ja tak skromnie dam 10 zł/miesięcznie.
No i imię nam potrzebne bardzo!!!! Mamy jakieś pomysły?

Posted

Być może znaleźliśmy dla LAPIKA domek- przekonamy się w niedzielę więc trzymajmy kciuki!!!!

11.04- z domku na razie nici :(