sabusia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mika i maxs proszą o domki inaczej czeka je uspienie lub schron!ratuj! witajcie piszę ten watek na prośbe moich sąsiadow Mają dwa psy Maxa i mikę niestety z braku czasu, finansow, oraz wrednych sąsiadów musza sie pozbyc psow blagam o pomoc w ich ogłaszaniu!!!! sąsiadka ma już dośc , nie ma siły sama zajmowac sie psami troszke o psach: Maks: ok 9 letni psiak stary i chory-prawdopodobnie ma problemy z wchłanianiem , bo mimo iż dostaje jesc 3 razy dziennie wielki gar, chudy jest jak patyk nie jest wykastrowany,raczej nie nadaje sie do domu z dziecmi najlepiej żeby trafił do budy i do kojca lub na jakis duży teren -pies hałaśliwy, szczekliwy całe życie spedził na łańcuchu przy budzie mika ok 6 letnia suczka biala w brązowe łatki nie sterylizowana szczekliwa mieszka w domu, niestety nie potrafi zachowac czystości -od szczeniaka leje po domu- z tego powodu chcą ja oddać mika ma padaczkę, jeżeli sie nie uda gdzieś oddać prawdopodobnie zostanie uśpiona błagam o ogłoszenia , szukanie czegokolwiek inaczej trafia do schroniska!!! zdjecia dołącze niedługo Quote
Noelle Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 nie skomentuję zachowania właścicieli psów, nie dość, że nie potrafili wychować psów, to teraz za to chcą je oddać do schroniska lub uśpić. :angryy: a trzymania psa na łańcuchu to już nie skomentuję w ogóle, bo mnie szlag trafia. :shake: a do ogłoszeń potrzebne zdjęcia Quote
sabusia Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 dobra postaram sie z nimi pogadac i zalatwic najlepiej jak najszybciej trzeba cos znalezc wiem że nie zbyt koty lubia z innymi psami to nie wiem.... Quote
sabusia Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 no i d...pa nie oddadza psow, bo powiedzieli ze za stare i gdzies indziej beda sie meczyc tak wiec d...pa blada zamykam ogloszenie prosze o usuniecie Quote
Nikki Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 pierwsze chcieli oddać psy, a teraz tak nagle się im odmieniło? dziwne.. jeżeli pies ma zostać uśpiony to chyba lepiej go zabrać, przecież jeżeli ci państwo chcą go uśpić to chyba na jedno im wyjdzie czy oddadzą, nawet pieniązka nie będą musieli wydawać na eutanazję coś mi ta sprawa dziwnie wygląda Quote
BUDRYSEK Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sabusia pogadaj jeszcze z nimi najwyzej je ukradniemy ;) Quote
sabusia Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 powiedzieli , ze na razie miki nie uspią ukrasc sioe nie da bo mieszkaja przedemna wkurza mnie to bo ciagl enarzekaja na te psy, wiec powiedzialam wlascicielce ze dam im watki na miau i dogo i poszukam im domow, to sie zgodzila po nocy i widocznie po rozmowie z synem ktory te psy przyniosl, zmienili zdanie, przypuszczam ze to syn nioe zgodzil sie ich oddac wlascicelka opieprzyla mnie ze sie wtracam, mimo ze zgodzili sie na zalozenie im watkow, Quote
sabusia Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 prosze zamknac chcialam dobrze i wielce sie teraz obrazili bo napisalam jak naprawde traktuja psy prosze zamknac post prosze zamknac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Quote
Limba Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zanim wątek zostanie zamknięty, o co tak gwałtownie wołasz, coś ci poradzę: zanim zaczniesz zajmować się innymi psami, skup się najpierw na swoich własnych, które potrzebuja pomocy i są od ciebie zależne! Niedawno zakładałaś wątek swojemu choremu pudelkowi, którego chcesz oddać, bo masz go dosyć /cytat/, póżniej był wątek, że chcesz oddać swoją chorą sukę Sarę /sorry, p o z b y ć s i ę j e j/, więc bardziej mnie interesuje, co się dzieje z tamtymi psami! Chore psy się leczy, a nie p o z b y w a i c h! Zawsze bardzo żle o nich pisałaś - podobnie jak tutaj o psach sąsiadów/?/ -tzn. że masz ich dosyć, szczekają, " leją po domu"/?/itd. Jestem w szoku, że można używać określeń typu "mam go dosyć" do swojego psa!!! Tym bardziej mnie to oburza, bo sama mam chore psy z azylu i są ukochanymi domownikami, nikt ich nie oddaje, bo się 'zepsuły'...Tak więc dla mnie nie jesteś osobą wiarygodną, najpierw napraw swoje sprawy, a potem zabieraj się do następnych. I ciekawe, że zaczynasz dramatyczne wątki, nigdy nie dajesz zdjęć, a potem gwałtownie wątek zamykasz... Quote
Nikki Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 może to chodzi o twoje psy, a nie sąsiada? a w ogóle strasznie kręcisz i mieszasz dziewczyno a i tak nawiasem mówiąc, podobno osoby niezrównoważone używają więcej niż trzech wykrzykników na końcu zdania Quote
sabusia Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 zapraszam do wadowic pokaze psy sasiadow, gdybym chciala oddac swoje psy to po prostu bym je oddala do schroniska w nowym targu i nawet nie pisala bym o tym na forum, albo bym je uspila, limba to gratuluje że tak uwielbias zswoje psy ciekawe czy tez by tak bylo gdyby ci sraly i ścaly po domu...ciekawe Quote
Nikki Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 dobrze, podaj na pv adres, chętniej przyjadę zobaczyć i porozmawiać z twoimi sąsiadami Quote
Limba Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie będę dyskutować na takim poziomie, bo nie rozumiem twojego języka - co to znaczy "srały i ściały"?? Mam psa z padaczką, który nie trzyma moczu, ale od tego mam ręce, żeby sprzątać, bo biorąc psa jako osoba odpowiedzialna zobowiązuję się opiekować nim do końca jego życia. Wiem, że ty nie rozumiesz slowa o d p o w i e d z i a l n o ś ć, skoro uważasz, że sikanie psa jest powodem do jego oddania, z takimi osobami bez serca nie dyskutuję! I zapewniam cię, że nie tylko ja uwielbiam swoje psy, ale wszyscy zrównoważeni dogomaniacy również! Quote
Recommended Posts