savahna Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 W moim typie. Fajny psiak. A najfajniejsze ma skarpetki...;) Quote
Jarekk Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 piesek na zdjęciach jest znaleziony w okolicach mikołów mokre - łaziska górne,wczoraj czyli 03.04. jest bardzo przyjacielski i ułożony, wydaje mi się że jest mega wychudzony (mam bernardyna więc pewien nie jestem) nad tym już pracujemy:lol:. Jeżeli jesteście mi stanie jakoś pomóc znaleźć mu domek - nie miałem czasu się ruszyć , możliwe że ktoś na niego czeka Quote
kaja555 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ja go na razie wkleiłam na zaginone psy, może ktoś go szuka zrobię mu też allegro adopcyjne fajny psiak, mnie się wydaje że mieszaniec z bokserem, trochę siwa mordka, więc ciężko ocenić wiek, musi mu wet w zęby zajrzeć a dzisiaj jedziemy podpisac umowę adopcyjną Rokiego, teraz nazywa się Frodo. Pierwszą noc trochę wył, mam nadzieję, że już się uspokaja, biedak tyle miał ostatnio zmian Quote
Jarekk Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zabierzesz mnie Kaja?? Może się jeszcze rozmyślą to już wtedy go nie oddam. Quote
kaja555 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Jarekk napisał(a):zabierzesz mnie Kaja?? Może się jeszcze rozmyślą to już wtedy go nie oddam. miałam właśnie się pytać czy jedziecie ze mną :) Quote
Recommended Posts