Cobra Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Jak nalezy z psiakiem trenowac... jakich nie popelniac bledow, kiedy dowac wode kiedy co innego? czy jakies komendy sa zwiazane z treningami, no i w koncu jakie dystanse na poczatek?? wiem napewno ze szelki sled to dobry wybor......?! Czy lepiej cwiczyc samotnie czy z kims jeszcze i oczywiscie z jego psiakami? P.S.> troche pytan z ranka:] Quote
Asia i Yuki Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Każdy psiak obojętne jakiej rasy musi miec ruch podobnie jak człowiek. Ten fakt wogóle nie podlega dyskusji. Tylko trzeba pamiętac że nie moze byc to sport wyczynowy bo ten to szkodzi, a nie pomaga. Quote
Cobra Posted December 20, 2003 Author Posted December 20, 2003 Agus dalem taka opcje bo np wlascicielka matki mojej suni niby bierze psy i na rower z nimi ale cos mi sie nie chce wierzyc, a psy caly czas w kojcu, nie powiem cala dzialka za miastem nalezy do nich... ale niektorzy olewaja bieganie z psem... znajomi jak sie dowiedzieli ze wstaje o 6 rano i ide z psem na spacer i pobiegac lajtowo to powiedzieli mi ze powinien sie na redgen glowy udac sprawdzic czy mam mozg :-? Quote
Cobra Posted December 20, 2003 Author Posted December 20, 2003 kumple w klasie osadzili mnie o zoofilstwo bo wole isc z moja sunia na spacer i sie nia bardzije interesuje niz dziewczynami (nadmiar tempych strzal w moich miescie nei ma sie kim interesowac) wracajac do topica... a co z jakims komendami?? Quote
Recommended Posts