Jump to content
Dogomania

Czy warto z zaprzegowcem trenowac??  

56 members have voted

1. 1. Czy warto z zaprzegowcem trenowac??

• TAk, one w koncu zostaly stworzone do tego..
    • NIE, to towarzysz w zyciu...
      0

Recommended Posts

Posted

Jak nalezy z psiakiem trenowac... jakich nie popelniac bledow, kiedy dowac wode kiedy co innego? czy jakies komendy sa zwiazane z treningami, no i w koncu jakie dystanse na poczatek??

wiem napewno ze szelki sled to dobry wybor......?!

Czy lepiej cwiczyc samotnie czy z kims jeszcze i oczywiscie z jego psiakami?

P.S.> troche pytan z ranka:]

Posted

Każdy psiak obojętne jakiej rasy musi miec ruch podobnie jak człowiek. Ten fakt wogóle nie podlega dyskusji. Tylko trzeba pamiętac że nie moze byc to sport wyczynowy bo ten to szkodzi, a nie pomaga.

Posted

Agus dalem taka opcje bo np wlascicielka matki mojej suni niby bierze psy i na rower z nimi ale cos mi sie nie chce wierzyc, a psy caly czas w kojcu, nie powiem cala dzialka za miastem nalezy do nich... ale niektorzy olewaja bieganie z psem... znajomi jak sie dowiedzieli ze wstaje o 6 rano i ide z psem na spacer i pobiegac lajtowo to powiedzieli mi ze powinien sie na redgen glowy udac sprawdzic czy mam mozg :-?

Posted

kumple w klasie osadzili mnie o zoofilstwo bo wole isc z moja sunia na spacer i sie nia bardzije interesuje niz dziewczynami (nadmiar tempych strzal w moich miescie nei ma sie kim interesowac)

wracajac do topica...

a co z jakims komendami??