Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I co zrobiły z mojego kudłacza?:-o I jeszcze mi powiedziały że to grzywacz.:evil_lol::evil_lol: A ja uwierzyłam. Nic to, odrośnie. A jak mu lekko się skakało.

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/224333_199027533467198_186764528026832_476373_7368184_n.jpg[/IMG]

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był bardzo - pozwiedzał Jastrzębie,przejechał się samochodem, pobiegał luzem, nie uciekał i trzymał się blisko nas! Boski mój Chipek! [quote name='shanti']Ale on był zadowolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Posted

No i Czip pojechał do domku. Pani była spłakana ze śmiechu, ale i tak jej się spodobał. Myślą jeszcze o collaczce, ale to pan ma głos decydujący, więc chwilę się zastanowią. Mam nadzieję żę Czip będzie grzeczny.

Posted

[quote name='shanti']No i Czip pojechał do domku. Pani była spłakana ze śmiechu, ale i tak jej się spodobał. Myślą jeszcze o [B]collaczce[/B], ale to pan ma głos decydujący, więc chwilę się zastanowią. Mam nadzieję żę Czip będzie grzeczny.[/QUOTE]

Widziałam na blogu schroniska śniadą sunię, prześliczną. To o niej mowa?
Czy ona jest w wątku collie w potrzebie?

Czy są wieści o Czipku? Jak się aklimatyzuje w nowym domku?

Posted

O Chipie jeszcze wieści nie ma.
A collaczka to cudo. Biega sobie na trasie kuchnia - biuro. Domaga się pieszczot. Zero stresu.Sama się do schronu przyprowadziła to się czuje jak u siebie.Takiego przytulaka nie widziałam.

• 6 months later...