Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cytuję xmartix
"Przez tzw. "przypadek" dowiedziałam się, że 17 miesięczny ONek z rodowodem szuka pilnie domu. Jego właściciele pozwolili mu za dużo i teraz piesek walczy o ostatnią już pozycję w stadzie. Piesek pilnie musi (i powinien) opuścić ten dom, zmienić otoczenie. Jest do nich agresywny, pogryzł dziecko, żonę i wuja. Męża nie pogryzł, tylko jego jako tako (jeszcze) akceptuje. Piesek jest izolowany od rodziny, a to mu na pewno nie pomoże w ponownej socjalizacji z ludźmi. :angryy::angryy:"

Dodam że hodowca także go nie chce.

Jest pewne że pies potrzebuje pracy z osobą kompetentną, zorientowaną w szkoleniu owczarków

OPIS ZACHOWAŃ PSA i FOTKI STRONA 2

Posted

bros, masz możliwość przerzucenia zdjęcia z kom na komp?

co robimy? szukamy dt! koniecznie! i musimy dowiedzieć się o co naprawdę chodzi z jego zachowaniem, żeby wiedzieć jak działać.

Posted

Magda coś mówiła żeby tam pojechać ocenić, ludzie sie zgodzą na wizytę ??? dadzą kasę na hotelik w razie W choć na miesiąć ???

ale mi sie ciśnie na usta Q..... $%@$##@&^@&**&%^%$ Q.........:angryy::angryy::angryy:

Posted

bros nie wiem czy dadzą na hotelik, będę naciskac, na razie mówiłam facetowi że potrzeba kasy na hotel ze szkoleniem, ale on nic nie powiedział.. musze zapytać wprost

tak, zgadzają się na podjechania i ocenienie sytuacji

Posted

dostałam mms-em fotkę psa - jest przepiekny !!!!

chciałabym wiedzieć jaka to PSEUDOhodowla nie chce pomóc w kłopotach z psem wrrrrr

Posted

jestem. tak, teraz trzeba sie umówic z facetem i zabrac psa na spacer. zbadac go,tak to nazwijmy. facetowi natomiat trzeba powiedziec,ze nie ma wyjscia i 400 zl musi uzbierac.minimalna przynajmniejodpowiedzialnosc za zwierze-zapłacic tym którzy moga sie nim zajac. jamor albo bogatynia. taka moja propozycja? ktos mógłby sie dowiedziec czy są wolne miejsca w tych hotelach? ktos ma jakis kontakt?

Posted

wstawię dopiero wieczorem, nie mam kabla ze sobą :( w pracy

u pana Marka na dzień dzisiejszy miejsca nie ma :(
mogę zadzwonić do Jamora ale to dosć daleko , kto go zawiezie ???

jest jeszcze LILU ale najpierw wolałabym wiedzieć jak on współistnieje z innymi zwierzakami

Posted

oj, mnie nie było wczoraj o tej godzinie, z dzieckiem na ostrym dyżurze była, dzisiaj ten transport miałam
dziewczyny udało Wam się dodzwonić gdzieś czy jest wolne miejsce, bo pisałyście że w 2 chyba miejsca zadzwonicie, a z Panem dało się umówić?

Posted

jutro zadzwonie do gościa umówić się z nim na rozmowę, zasięgnelam jezyka o hodowli, sprawdzam pewne wiadomosci. Bardzo sie boje ze Ci ludzie mogą odmówić zapłacenia hotelu dla psa, no ale nic najpierw rozmowa.

Posted

jutro umówilam spotkanie, właściciel przez telefon wydaje sie być bardzo do rzeczy, bedę miała wsparcie w postaci bardzo fajnej , mądrej osoby - zresztą chyba widziałam nawet Marię na dogo :)

Posted

trzymajcie dzis kciuki zeby ten młodzieniec mnie nie zjadl na dzien dobry :)

dzwoniłam do Jamora, miejsca na razie nie ma ale zapisałam się w kolejkę może cokolwiek ruszy z adopcjami do przodu.