Dea Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Mogę prosić o jakieś bliższe namiary na hotelik u Gabi, chciałabym zadzwonić? Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Dea']Mogę prosić o jakieś bliższe namiary na hotelik u Gabi, chciałabym zadzwonić?[/QUOTE] To profil psiakiGabi [URL]http://www.dogomania.pl/members/99454-psiakiGabi[/URL] ...spróbuję wysłac nr telefonu na pw, ale jakby nie doszło, daj znać i wyślę na maila. Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Już wysłałam i na maila... ciekawam, czy pw dojdzie. Quote
magdus84 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przeczytajcie proszę o tym dramacie:(:(:(:( Kolejny pseudo dom tymczasowy! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki[/URL] Quote
Aga- Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 to ja dorzucę 20 zł stałej, poproszę o numer konta Quote
ANETTTA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dea jakies postanowienia trudno bedzie o tymczas dla niego !! Quote
Dea Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [COLOR=red][B]Benek ma zarezerwowane miejsce w hoteliku u Gabi. [/B][/COLOR] Rozmawiałam dzisiaj z nią, mówiła, że spokojnie sobie z nim poradzi. Koszt hoteliku to 450 złotych miesięcznie, więc żeby uratować benka [B]bardzo potrzebujemy deklaracji finansowych[/B], w pierwszym poście podam numer konta do wpłat. Bardzo proszę o choćby najmniejsze, ale stałe miesięczne deklaracje, aby pies mógł pojechać musimy mieć pewność, że będziemy w stanie go tam utrzymać. W przelewach piszcie "dla benka" + swój nick. Quote
zuzlikowa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Dea'][COLOR=red][B]Benek ma zarezerwowane miejsce w hoteliku u Gabi. [/B][/COLOR] Rozmawiałam dzisiaj z nią, mówiła, że spokojnie sobie z nim poradzi. Koszt hoteliku to 450 złotych miesięcznie, więc żeby uratować benka [B]bardzo potrzebujemy deklaracji finansowych[/B], w pierwszym poście podam numer konta do wpłat. Bardzo proszę o choćby najmniejsze, ale stałe miesięczne deklaracje, aby pies mógł pojechać musimy mieć pewność, że będziemy w stanie go tam utrzymać. W przelewach piszcie "dla benka" + swój nick.[/QUOTE] No i jednak Dea szybsza ode mnie... [SIZE=4]Bardzo prosimy o pomoc w zebraniu środków na utrzymanie psiaka w hotelu... [B]każde 5zł deklaracji stałych, to już ogromna pomoc[/B]...[B] a psiakowi uratuje życie! [/B] [/SIZE] Quote
Dea Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Proszę roześlijcie ten wątek wśród znajomych, jeżeli nie zbierzemy deklaracji nie uratujemy psa.... Rozmawiałam dzisiaj z wetem, który go prowadził od szczeniaka, szczepił i a także odmówił uśpienia. Mówił, że w październiku benek jeszcze nie miał tych wyłysień, to nowa sprawa. Quote
Paulina_mickey Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Może jakiś bazarek cegiełkowy by zrobić? Quote
ANETTTA Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 dea a czy właściciele by sie coś dorzucili zapytaj Quote
Paulina_mickey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mogę jakieś cegiełki wymyślić a może ktoś miałby możliwość wydrukować dyplomy i na allegro sprzedawać?Ja mogę coś zaprojektować. Quote
Ashaski Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ANETTTA']dea a czy właściciele by sie coś dorzucili zapytaj[/QUOTE] Na pewno, w końcu to ich pies... Prawdopodobnie opłacą zawiezienie benka do hoteliku. [quote name='Paulina_mickey']Mogę jakieś cegiełki wymyślić a może ktoś miałby możliwość wydrukować dyplomy i na allegro sprzedawać?Ja mogę coś zaprojektować.[/QUOTE] Super, mamy drukarkę więc jeśli uda ci się coś takiego wymyślić wydrukujemy. a allegro to nie problem. Quote
Paulina_mickey Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Czy tylko takie zdjęcia chłopaka macie? I czy jest coś szczególnego co chcielibyście abym zawarła w tych dyplomach? Quote
Dea Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Na razie mamy tylko takie zdjęcia. Podjechałam tam wczoraj, ale niestety po godzinach ich pracy było i wszystko było pozamykane, a komórki nie odbierali. Jutro spróbuję jeżeli uda mi się wyrwać przed 16-tą. Bardzo prosimy o allegro cegiełkowe i wszelką pomoc. Wpłaty jednorazowe oczywiście także. Na razie mamy zbyt mało deklaracji aby psa zabrać, a chcieliśmy jechać z nim w przyszłą sobotę, tj. 9 kwietnia.... Quote
Ashaski Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wszystkie zdjęcia będą wrzucane tutaj: [URL]https://picasaweb.google.com/103044813761690955298/BERNI#[/URL] są tu też wszystkie dotychczasowe zdjęcia Quote
Recommended Posts