kiwi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 tak sobie mysle ze johny u pani magdy mialby raj, ale z drugiej strony to jest nasza ostatnia deska ratunku w sytuacjach mocno podbramkowych, kiedy juz wszystko zawodzi, to jej wkładamy psa a trzeciego jej juz nie bede miala smialosci przywizc :/ a to taka dobra kobieta, nie odmowi bo jak widzi ile mamy na glowie to nam chce z kazdej strony ulzyć;) ale niedlugo przeprowadza sie do domu (niedlugo, moze jeszcze w zimie...) i wtedy obiecala nam wybudowac kojec zebysmy mialy gdzie przetrzymywac awaryjnie psiaki skarb taka pani magda ;) Quote
iwonamaj Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Wiadomo-cesarski piesek, na pewno i pokaprysić lubi i czasem się obrazić...Moja Lolka tylko mix, a jak pięknie się dąsa i jak uroczo uparta... Domek ze służbą- zgłoś się! Quote
kiwi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 jak dotad rodzina nie zglosila sie po pekinczyka, i miejmy nadzieje ze tego juz nie zrobi psina chudziutka, my znajdziemy mu lepszy dom :) Quote
Zwierzak6 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No to kto bierze cudnego PEKIŃCZYKA ??? :) No komu, komu :evil_lol::) Quote
kiwi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='asiamm']Znalazłam takie ogłoszenie: Chcę przyjac pieska rasy pekińczyk gwarantuje doskonała opieke Kontakt: woj. świętokrzyskie email: [email protected] Może ktoś do niej napisze? dostalam odpowiedz: Przykro mi nie jestem zainteresowana gdyż szukam młodego psa najlepiej szczeniaka Iza Quote
AgaG Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ja dostałam taką sama odpowiedź, bo tez tam napisałam. :shake: Quote
iwonamaj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Szukamy, szukamy najlepszego domku dla słodziaka!!! Quote
iwonamaj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Czemu tak mało ludzi tu zagląda? Przeciez to takie cudo...Co u niego? Quote
kiwi Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 wszystko w porzadku, skupiamy sie na szukaniu pałacu, choc nie bardzo wierzez e pani magda go odda... ;) aga mi powiedziala ze gdyby ona nie miala 4 psow i gdyby jej ktos dal takie cudo to chocby ja kroili to by nie oddala takeigo cuda ;) ;) pekinczyk podruzuje wszedzie z pania magda, siedzi grzecznie w samochodzie, chodzi do urzedow i wszedzie :) jezdzi tez na działke i wszystko mu sie podoba:) Quote
AgaG Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Ale cudne wieści... to cos ta cudnego, ze brak słów... miec takie puszyste coś przy sobie to czysta przyjemność!!! ja myślę, że pani magda go nie odda. :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 zachowam się "nieprofesjonalnie":evil_lol:... o Boże jaki on piękny i jaki biedny!!! Tylko 1 kg? ale to niemożliwe! już by nie żył w takiej wadze!!! mam malutkiego psiaczka waży 4.700 i też ma płaski pysio!!! o Boże la by miał raj z moimi Gryfonikami ale Viktria u nas została=są strasznie podobne do Pekinka: jak braciszkowie-przepraszam za mały off-ale on jest cudny:loveu: Quote
kiwi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 nie, no no napewno wazy troche wiecej niz kilogram ale neiwiel jak sie go neisie na rekach to takie piorko;) on jest naprawde mikroskopijny tylko mu futro dodaje:) Quote
iwonamaj Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 RZeczywiście słodycz niesamowita-całować, tulic, tłamsić, miziać.... Płaskie mordki mają coś niesamowitego w sobie, no i te okrągłe oczka... Naprawdę to jest staruszek? Wygląda jak dzidziuś. Quote
oktawia6 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 najpiękniejszy piesek na całej PWP-szczerze:eviltong: !!! gdyby nie Viki to już bym drałowała po niego:lol: też szczerze!!! w klapkach rowerem:eviltong: fenomen-to zjawisko nie pies!!! Quote
kiwi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no, no komu jeszcze johny wpadnie w oko?? pałac ze słuzba poszukiwany :lol: Quote
AniaB Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No i co - czy bącyś zostaje u swojej tymczasowej opiekunki na zawsze?:lol: Quote
Brucio Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 palac dla ksiecia !!!! :razz: :razz: plizzzzzzz..... Quote
oktawia6 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 prawdziwy pałacowiec mały lordzik-czeka na czuły dom-pięknota do kochania:loveu: Quote
asiamm Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Kiwi, a ta z ogłoszenia, ze świętokrzyskiego go nie chce? Quote
asiamm Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 za darmo, rasowy, i jeszcze dodatkowe wymagania... Quote
Recommended Posts