monika moj Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 wczoraj twingo znów pospacerował troszke. I ma rozwieszonych kilka ogloszeń w swarzedzu. hmm. szkoda, że nikt sie nim nie interesuje... Quote
monika moj Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 wytarzał sie troche w trawce ;-) przekomiczny widok Quote
monika moj Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 hop, hop, twingusiowy domku :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rudzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No w sobotę Twingo znów wyjdzie na spacerek. Mam nadzieję ż pogoda będzie słoneczna. A tak swoją drogą taki fajny psiak i marnieje się w schronie. Ja moze nie powinnam tak nawet myśleć bo przeciez to nie wina yorków czy sznaucerków miniaturek. ktore masowo spacerują po moim osiedlu. Ale mnie szlak trafia, bo takie cuda marnieją i starzeją w schronach. A ludzie koniecznie chcą mieć włochate yorki lub kuzki jak mi ostatnio napisała w mailu pewna osoba - prosząc o kontakt z pseudohodowcą. Quote
monika moj Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 masz racje Rudzia. ja np. nie lubię yorkow. Dla mnie to wogłe nie pies, tylko taka troche większa morska swinka. I nie sa moim zdaniem zbyt rozgarniete. nie obrażając yorkow. -ma go tez moj brat notabene. hmm, minie i ten szał. .. na inny, niestety. jak mi nic nie wypadnie to pojde znowu do schronu z Toba w sobote, oki, rudzia ? :-) pozdrawiam Quote
ookami Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Twinguś skarbie do góry!!! :) Widze, że Twingunia systematycznie na spacerki chodzi, to cudownie!! :D Pewnie przeszczęśliwy :) U mnie niestety to samo, zero maili z pytaniem o psiaka. Jak już to się zdarzają jakieś głupie zaczepki :/ Ludzie są ślepi czy co??!! Jak mnie to denerwuje, że on jeszcze nie ma ludzi, których mógłby pokochać będąc pewnym, ze jego też kochają ;( Okropnie teraz ubolewam, że nie mieszkam w domu z ogrodem żeby zapewnić mu choć DT :( Quote
ookami Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Twingo, skarbie do góry!! :) Niech Cie wypatrzą i zachwycą się Twoim niepowtarzalnym urokiem!!! :) A oto foteczki naszego przystojniaka :D Quote
ookami Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Leżymy na trawce i się uśmiechamy ^^ I jak takiego psa nie kochać?? :) Quote
zuzolina Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Rudzia napisał(a):No w sobotę Twingo znów wyjdzie na spacerek. Mam nadzieję ż pogoda będzie słoneczna. A tak swoją drogą taki fajny psiak i marnieje się w schronie. Ja moze nie powinnam tak nawet myśleć bo przeciez to nie wina yorków czy sznaucerków miniaturek. ktore masowo spacerują po moim osiedlu. Ale mnie szlak trafia, bo takie cuda marnieją i starzeją w schronach. A ludzie koniecznie chcą mieć włochate yorki lub kuzki jak mi ostatnio napisała w mailu pewna osoba - prosząc o kontakt z pseudohodowcą. również się zgadzam z tą wypowiedzią. Wiele ludzi bardzo snobistycznie podchodzi do posiadania psa. Musi być piękny mądry i koniecznie rasowy.... Quote
Rudzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Może maja jakieś kompleksy, i to ich dowartościowuje.... Kiedyś tego nie było. Były przede wszystkim wszelkiego rodzaju kundle, a teraz... A żeby były to czysto rasowe psiaki, a to przedewszystkim sielankowe zakupy. Kiedy się w końcu wezmą za tą Sielankę. Kraków już w grudniu zabronił sprzedaży na ulicy zwierząt. My nie należymy do CYWILIZACJI. Quote
Rudzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ale koniec o tym Twinguniu go góry na pierwszą stronę. Śliczny, wesoły, kochany i taki przytulaśny psiaku. Najpierw oplułam wszystkie boki, byle tylko nie na ekran i to aby nie zapeszyć. Prowadzę rozmowy z Panią która chce zaadoptować Twinga. Mam nadzieję, ze nic nie będzie stało na przeszkodzie i Twingo od soboty będzie w swoim domku. Domek sprawdzony, bardzo dobry.:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Trzymajcie kciuki, No miałam nie mówić, ale nie wytrzymałam. I tak powstrzymuję się od niedzieli. Quote
Rudzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jutro Twingo będzie ciachnięty. Trzymaj się Twingo. W sobotę zaczynasz nowe życie. :):):) Quote
monika moj Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 kurcze, Rudzia, jak się cieszę :-)!!!!!!!! nalezy sie Twingusowi :-)!!!!!!!!! Quote
Rudzia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Twingo już po zabiegu. Pewnie dochodzi bidulek do siebie. Kochany psiaczek. Quote
beataczl Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 trzymam kciuki za Twingusia oby szybko wyzdrowial! Quote
ŁEZKA Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Hop do góry psiaczku ale znieczulica w tym mieście serce pęka Quote
itaka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 I po jajkach :) Ja w środę będę kastrować mojego kocura ( żal mi, takie ładne przyrodzenie ma :) ) Quote
Rudzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 JUTRO TWINGO IDZIE DO DOMU:):):):):):):):):):):):):):) Domek super. Twingo szczęściarz. Teraz następnym psiaczkom trzeba szukać tak dobre domki. Jutro osobiście Twingusia pożegnam w schronisku. Quote
Recommended Posts