Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No w sobotę Twingo znów wyjdzie na spacerek. Mam nadzieję ż pogoda będzie słoneczna.
A tak swoją drogą taki fajny psiak i marnieje się w schronie.
Ja moze nie powinnam tak nawet myśleć bo przeciez to nie wina yorków czy sznaucerków miniaturek. ktore masowo spacerują po moim osiedlu. Ale mnie szlak trafia, bo takie cuda marnieją i starzeją w schronach. A ludzie koniecznie chcą mieć włochate yorki lub kuzki jak mi ostatnio napisała w mailu pewna osoba - prosząc o kontakt z pseudohodowcą.

Posted

masz racje Rudzia. ja np. nie lubię yorkow. Dla mnie to wogłe nie pies, tylko taka troche większa morska swinka. I nie sa moim zdaniem zbyt rozgarniete. nie obrażając yorkow. -ma go tez moj brat notabene. hmm, minie i ten szał. .. na inny, niestety. jak mi nic nie wypadnie to pojde znowu do schronu z Toba w sobote, oki, rudzia ? :-) pozdrawiam

Posted

Twinguś skarbie do góry!!! :)
Widze, że Twingunia systematycznie na spacerki chodzi, to cudownie!! :D Pewnie przeszczęśliwy :)
U mnie niestety to samo, zero maili z pytaniem o psiaka. Jak już to się zdarzają jakieś głupie zaczepki :/ Ludzie są ślepi czy co??!! Jak mnie to denerwuje, że on jeszcze nie ma ludzi, których mógłby pokochać będąc pewnym, ze jego też kochają ;( Okropnie teraz ubolewam, że nie mieszkam w domu z ogrodem żeby zapewnić mu choć DT :(

Posted

Twingo, skarbie do góry!! :) Niech Cie wypatrzą i zachwycą się Twoim niepowtarzalnym urokiem!!! :) A oto foteczki naszego przystojniaka :D

Posted

Rudzia napisał(a):
No w sobotę Twingo znów wyjdzie na spacerek. Mam nadzieję ż pogoda będzie słoneczna.
A tak swoją drogą taki fajny psiak i marnieje się w schronie.
Ja moze nie powinnam tak nawet myśleć bo przeciez to nie wina yorków czy sznaucerków miniaturek. ktore masowo spacerują po moim osiedlu. Ale mnie szlak trafia, bo takie cuda marnieją i starzeją w schronach. A ludzie koniecznie chcą mieć włochate yorki lub kuzki jak mi ostatnio napisała w mailu pewna osoba - prosząc o kontakt z pseudohodowcą.

również się zgadzam z tą wypowiedzią. Wiele ludzi bardzo snobistycznie podchodzi do posiadania psa. Musi być piękny mądry i koniecznie rasowy....

Posted

Może maja jakieś kompleksy, i to ich dowartościowuje.... Kiedyś tego nie było. Były przede wszystkim wszelkiego rodzaju kundle, a teraz... A żeby były to czysto rasowe psiaki, a to przedewszystkim sielankowe zakupy. Kiedy się w końcu wezmą za tą Sielankę. Kraków już w grudniu zabronił sprzedaży na ulicy zwierząt. My nie należymy do CYWILIZACJI.

Posted

Ale koniec o tym Twinguniu go góry na pierwszą stronę. Śliczny, wesoły, kochany i taki przytulaśny psiaku. Najpierw oplułam wszystkie boki, byle tylko nie na ekran i to aby nie zapeszyć. Prowadzę rozmowy z Panią która chce zaadoptować Twinga. Mam nadzieję, ze nic nie będzie stało na przeszkodzie i Twingo od soboty będzie w swoim domku. Domek sprawdzony, bardzo dobry.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Trzymajcie kciuki,

No miałam nie mówić, ale nie wytrzymałam. I tak powstrzymuję się od niedzieli.

Posted

JUTRO TWINGO IDZIE DO DOMU:):):):):):):):):):):):):):)
Domek super. Twingo szczęściarz. Teraz następnym psiaczkom trzeba szukać tak dobre domki.
Jutro osobiście Twingusia pożegnam w schronisku.