Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cuciola']o srebrnych gdzies na angielskich stronach czytalam ze to mieszanka z wyzlem waimarskim..nie wiem ile w tym prawdy..

ale flata nie widzialam jeszcze takiego!!![/QUOTE]

Ha jaki temat! :evil_lol: Mi się osobiście też podobają takie mutacje kolorystyczne. A ten srebrny labek faktycznie wygląda trochę jak weimar...
Poprosimy zdjęcia Jazza;)

Posted

[quote name='URIA']Ha jaki temat! :evil_lol: Mi się osobiście też podobają takie mutacje kolorystyczne. A ten srebrny labek faktycznie wygląda trochę jak weimar...
Poprosimy zdjęcia Jazza;)[/quote]

Weimar? :)
Ten co u nas łazi (musze go upolować :D) wygląda raczej jak..bardzo zakurzony czarny lab :D

Posted

No ten ze zdjęć powyżej wygląda jak prawie weimar. Spójrz na kolorówkę nosa, obwódek oczu i samych oczu - jak u weimara. Fakt sylwetka i cała reszta labkowe. Śmiesznie to wygląda :) zapoluj na tego malborskiego:)

Posted

czytalam tez ze biszkoptowy flat to nie wybryk ale krzyzowka psa i suki z biszkoptowym genem (flaty takie nosza)

biszkoptowe labradory tez na poczatku byly uwazane za wybryk...dopiero potem doczekaly sie slawy..kto wie..moze na biszkoptowe flatki tez nastapi swoj czas? :)