cuciola Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 o srebrnych gdzies na angielskich stronach czytalam ze to mieszanka z wyzlem waimarskim..nie wiem ile w tym prawdy.. ale flata nie widzialam jeszcze takiego!!! Quote
Dorota_Fiszer Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 o srebrnych flatach jeszcze nie slyszalam. Quote
URIA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='cuciola']o srebrnych gdzies na angielskich stronach czytalam ze to mieszanka z wyzlem waimarskim..nie wiem ile w tym prawdy.. ale flata nie widzialam jeszcze takiego!!![/QUOTE] Ha jaki temat! :evil_lol: Mi się osobiście też podobają takie mutacje kolorystyczne. A ten srebrny labek faktycznie wygląda trochę jak weimar... Poprosimy zdjęcia Jazza;) Quote
Gazuś Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='URIA']Ha jaki temat! :evil_lol: Mi się osobiście też podobają takie mutacje kolorystyczne. A ten srebrny labek faktycznie wygląda trochę jak weimar... Poprosimy zdjęcia Jazza;)[/quote] Weimar? :) Ten co u nas łazi (musze go upolować :D) wygląda raczej jak..bardzo zakurzony czarny lab :D Quote
URIA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No ten ze zdjęć powyżej wygląda jak prawie weimar. Spójrz na kolorówkę nosa, obwódek oczu i samych oczu - jak u weimara. Fakt sylwetka i cała reszta labkowe. Śmiesznie to wygląda :) zapoluj na tego malborskiego:) Quote
cuciola Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 czytalam tez ze biszkoptowy flat to nie wybryk ale krzyzowka psa i suki z biszkoptowym genem (flaty takie nosza) biszkoptowe labradory tez na poczatku byly uwazane za wybryk...dopiero potem doczekaly sie slawy..kto wie..moze na biszkoptowe flatki tez nastapi swoj czas? :) Quote
Recommended Posts